Хіба може режим, який стереже безпеку єврейської держави, визволити наших полонених?

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Угода “Ваді арба” продовжує залишатися плямою ганьби на йорданському режимі, який у минулому підписав цю угоду з ворогом та агресором, який захопив наші землі і наші святині, й вбиває наших дітей. Ця ганебна угода була підписана режимом Йорданії без будь-якого звернення з його боку до законів Ісламу, які стосуються методу взаємовідносин з ворогом, узурпатором і окупантом. Більш того, він цілком проігнорував їх під час захисту єврейської держави, підкоряючись у цьому розпорядженням від своїх хазяїв з числа сил невірного Заходу, як і не виказав жодної уваги до шахідів, які пали, і жертв, принесених благородними мусульманами.

О Мусульмани Йорданії!

Яким чином режим, який був спільником у підготуванні поразки у Палестині, буде дбати про в'язнів у ізраїльських окупаційних в'язницях і допомагати їм? Яким чином режим, який був і залишається партнером євреїв у збереженні їх безпеки, їх держави і у переслідуванні щирих мусульман і муджахідів, буде допомагати полоненим, які протистояли єврейській державі?

Яким чином режим, який зустрічає єврейських лідерів на йорданській землі, буде допомагати в'язням у єврейських в'язницях, у в'язницях тих, хто відчуває шалену ненависть до Ісламу і мусульман?

О мусульмани благословенної землі Йорданії у Шамі!

Визволення полонених і звільнення мусульманської землі може відбутися лише через систему Халіфату, яка представляє Умму і виходить з її ісламської акиди. Халіф мусульман негайно розпочне визволення усієї Палестини і благополучному визволенню полонених. Ми щиро закликаємо вас до спільної діяльності у Хізб ут-Тахрір для відродження держави Халіфат, у чому полягає для нас вдоволення Всевишнього Аллаха, слава і могутність.

ذَلِكَ أَمْرُ اللَّهِ أَنْزَلَهُ إِلَيْكُمْ وَمَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يُكَفِّرْ عَنْهُ سَيِّئَاتِهِ وَيُعْظِمْ لَهُ أَجْرًا

“Таким є повеління Аллаха, яке Він ниспослав вам. Тому, хто боїться Аллаха, Він пробачить злодіяння і збільшить нагороду ” (65:5)


Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір,
Йорданія

Головне меню