За методом бандитів, поліція стає на заваді проведенню виставки ісламської літератури

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Не дивлячись на згоду відповідних органів: служб розвідки і безпеки, місцевого відділу правоохоронних органів у місті Омдурман, а також на дозвіл, отриманий від місцевої поліції Омдурман і районної адміністрації “Хайу-ль-Араб”. Не дивлячись на схвалення усіх цих органів на проведення партією Хізб ут-Тахрір у Судані виставки ісламської літератури на площі “аш-Шухада” в Омдурмані з неділі 2 червня 2013р. по четвер, 6 червня 2013р, поряд з поліцейським пунктом, поліція стала на заваді проведенню книжкової виставки і пригрозила конфіскувати книги, як це роблять представники ОЗГ(організованих злочинних груп) наперекір навіть своїм вигаданим законам, не кажучи вже про порушення наказів Аллаха на донесення Його послання — Ісламу...

Ми, Хізб ут-Тахрір у Судані, розтлумачимо наступне:

По- перше: В основі поліція — це правоохоронний орган, який утримує тих, хто порушує закон. Неприпустимо для неї бути слухняним інструментом у чиїхось руках, не звертаючи уваги на будь-що, не дивлячись на наявність посвідчення, яке затвердили відповідні органи!

По-друге: відповідальність ми покладаємо на поліцію, у перешкоджанні проведення Хізбом ісламської книжної ярмарки. Уряд зобов'язаний провести розслідування цього інциденту, надати офіційне вибачення від начальника поліції до Хізб ут-Тахрір, за порушення закону.

По-третє: Ми попереджуємо уряд про наслідки несправедливості у відношенні людей, яка триває, і утиск їх прав, у заклику до Ісламу і його системи, адже ці дії є відверненням від релігії Аллаха:

وَلا تَقْعُدُوا بِكُلِّ صِرَاطٍ تُوعِدُونَ وَتَصُدُّونَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ مَنْ آمَنَ بِهِ وَتَبْغُونَهَا عِوَجًا وَاذْكُرُوا إِذْ كُنْتُمْ قَلِيلا فَكَثَّرَكُمْ وَانْظُرُوا كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُفْسِدِينَ

“Не сідайте на дорогах, погрожуючи і збиваючи зі шляху Аллаха тих, хто увірував у Нього, і намагаючись спотворити його. Пам'ятайте, що вас було мало, а Він збільшив ваше число. Подивись же, яким був кінець злодіїв!”(7:86)



Ібрахім Осман (Абу Халіл)
Офіційний представник ХТ, Судан

Головне меню