О мусульмани Сирії! Нові вибори Національної коаліції приховують смертельні і небезпечні цілі:

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Керівництво американським політичним рішенням згідно з Женевською конференцією-2 і знищення прибічників проекту плану встановлення Халіфату. Чи вдоволений цим Аллах, Його Посланець і віруючі?!

З моменту розширення і включення секуляристів і демократів згідно з американською повісткою у кінці травню минулого року, безуспішна національна коаліція продовжила свою місію, провівши зустріч у Стамбулі на протязі двох днів, яка могла тривати і довше. Це відбулося у четвер 04.07.2013р. для обрання нового президента, нового керівництва і нового голови тимчасового уряду за місце Гассана Хіто, щоб потім обговорити формування тимчасового уряду і переглянути політичну позицію з пропонованих політичних рішень, тобто Женева-2. Фарсові вибори 6/7 привели до народження нового керівника Ахмада Ассі Джерба зі світського демократичного блоку Кіло і обранню трьох його заступників і генерального секретаря...

Ця коаліція була розширена, завершено її формування і було обрано керівника, щоб вона могла ухвалювати рішення за допомогою діалогу з іншою стороною режиму для експорту американського рішення згідно з Женевою-2. Владу було передано секуляристам з числа послідовників Кіло, щоб вона була поодаль від будь-якого ісламського руху, який висловлює бажання мусульманського народу, який сказав, що бажає встановлення ісламського Халіфату і правління згідно із законами Ісламу. Ця коаліція сформує свої політичні і військові органи таким чином, який буде завгодно Заходу і зокрема Америці, щоб отримати від неї зброю — не для того, щоб докорінно ліквідувати сирійський режим і помститися злочинцям, а для того щоб утворити військовий баланс зі злочинним сирійським режимом на столі переговорів. Мабуть, це буде за допомогою надання військовій раді деяких формальних перемог, які не змогли здійснити повстанці. І це для того, щоб досягнути узгодження між ними з приводу іншого світського режиму, іншого Башара і іншої злочинної системи.
Правки, які було внесено в коаліцію більше місяцю назад, і ці останні вибори приховують за собою небезпечні цілі для революції. Ми виділимо лише дві мети.

Перша з них: керівництво американським політичним рішенням згідно з женевською конференцією-2, як ми говорили раніше. Це необхідно і цим повинен зайнятися політичний орган коаліції під керівництвом Джерба. Друга: “знищення ” ісламістів, які несуть свій проект ісламського рішення, що уособлюється у встановленні Халіфату. І це згідно з резолюціями країн вісімки. І це вимога, якою повинна зайнятися військова рада під керівництвом Селіма Ідріса за участі деяких військових сил, що перебувають у змові з ним. І це за допомогою брудного процесу, у якому бере участь злочинний сирійський режим, оскільки дозволено цій військовій коаліції здійснити якусь перемогу, щоб зібрати навколо себе людей, які відійдуть від щирих повстанців, які не змогли дати їм цю перемогу. А потім працювати для їх знищення під приводом, що вони екстремісти і не йдуть згідно з висунутим американським рішенням.

О правдиві і терплячі мусульмани Сирії — оплоту Ісламу! Коаліція зайшла занадто далеко у падінні в обійми Заходу і виконуванні його наказів у розширенні, визначенні нового керівника і цілей. Необхідно проголосити про ясну шаріатську позицію у відношенні неї. Вона є агентом і позбавленою своєї волі, від неї вимагається увести революції до узгодження і переговорів зі злочинним сирійським режимом, і щоб вона представляла її на переговорах, а також щоб її рішення були обов'язковими для революції. Потім її члени в реальності відділені від внутрішніх проблем і зайняті кріслами, на яких вони сидять. Вони звикли включати свої телефони, щоб вислухати накази послів і князів. Вони звикли жити у розкішних  готелях і вони зачиняють двері перед повстанцями, що прийшли з Хомсу, які бажали довести свої вимоги до коаліції. Однак їм не дозволили це. Ця коаліція подібна до парламентських і міністерських рад, що є у продажних режимах, які правлять мусульманами і над якими треба здійснити революцію.

О віруючі мусульмани, які люблять Аллаха і Його Пророка, які беруть у друзі лише віруючих! Найбільша проблема, яка стоїть перед революцією і яку потрібно вирішити — це те, що її рішення не знаходиться у її руках, а в руках її ворогів і ворогів її релігії. Саме вона знаходиться на відкритому фронті, жертвуючи найдорожчим: майном, душами і рідними. Потім з'являються ті, хто стверджує, що вони представляють її, живучи у розкішних готелях,  смакуючи кращу їжу і не боячись за свою душу, родину й майно. Потім її спрямованість повинна бути ісламською і розраховувати лише на винагородження від Аллаха у той час як є ті, хто нав’язує  їй, що вони представляють її з числа секулярістів, що ворогують з її спрямованістю і пов’язані  з Заходом — ворогом Ісламу вдень і вночі, що веде нападки на нього і називає його тероризмом... Тому вона рішуче повинна заявити, що ця революція ісламська і що вона розраховує на допомогу Аллаха і що вона рухається по шляху Пророка ﷺ. Тому вона негайно повинна відкрито заявити про свою позицію і що коаліція не представляє її. Навпаки, представляє того, хто її сформував і поставив перед нею цілі. Так само як   люди з усієї вірою, щирістю та силою повстали проти звірячого режиму, так само вони з усією силою повинні повстати проти цієї коаліції, які бажають погубити цю революцію заради власних інтересів та інтересів ворогів Аллаха. Вони небезпечніше для революції, аніж звірячий режим Асада, і їх завдання зараз полягає у передачі влади в іншу руку Америки. Вона намагається стати заміною Асада, на яку буде покладатися Захід. І перша умова, щоб Захід прийняв її – це те, щоб вона стала її агентом. Хіба ви згодні з цим ?! Хіба цим задоволений Аллах, Його Пророк та віруючі?! Сказав Аллах:  

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ

«О, ті, які увірували! Не вважайте іудеїв та християн своїми помічниками та друзями, оскільки вони допомагають один одному. Якщо ж хто-небудь із вас вважає їх своїми помічниками та друзями, то він сам є одним із них. Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей». (5:51).

И сказав:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَتُرِيدُونَ أَنْ تَجْعَلُوا لِلَّهِ عَلَيْكُمْ سُلْطَانًا مُبِينًا

«О, ті, які увірували! Не беріть невіруючих собі у помічники та друзі замість віруючих. Невже ви хочете надати Аллаху очевидний довід проти вас самих?» (4:144).

И сказав:

    يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاءَ تُلْقُونَ إِلَيْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَقَدْ كَفَرُوا بِمَا جَاءَكُمْ مِنَ الْحَقِّ يُخْرِجُونَ الرَّسُولَ وَإِيَّاكُمْ أَنْ تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ رَبِّكُمْ إِنْ كُنْتُمْ خَرَجْتُمْ جِهَادًا فِي سَبِيلِي وَابْتِغَاءَ مَرْضَاتِي تُسِرُّونَ إِلَيْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَأَنَا أَعْلَمُ بِمَا أَخْفَيْتُمْ وَمَا أَعْلَنْتُمْ وَمَنْ يَفْعَلْهُ مِنْكُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَوَاءَ السَّبِيلِ

«О, ті, які увірували! Не беріть ворога Мого і ворога вашого своїм покровителем та помічником. Ви відкриваєтесь їм з любов’ю, хоча вони не вірують в істину, яка явилась вам. Вони виганяють Посланця і вас за те, що ви віруєте в Аллаха, вашого Господа. Якщо ви виступили, щоб битися на Моєму шляху та знайти Моє вдоволення, то не питайте до них любові потайки. Я знаю те, що ви приховуєте, і те, що ви відкриваєте. А хто із вас робить таким чином, той збився з прямого шляху» (60:1).

И сказав Аллах:

وَالَّذِينَ كَفَرُوا بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ إِلا تَفْعَلُوهُ تَكُنْ فِتْنَةٌ فِي الأرْضِ وَفَسَادٌ كَبِيرٌ

«Невіруючі є помічниками та друзями один одному. І якщо ви не будете робити таким чином( якщо віруючі не будуть помічниками та друзями один одному), то на землі виникне смута та велике беззаконня»  (8:73).

О, Аллах, веди нас по Твоєму прямому шляху. Шляху тих, кого Ти наділив милістю і не тих, на кого пав Твій гнів і не тих, хто заблукав. О, Аллах, ми вдаємося тільки до Твоєї сили та захисту. О, Аллах, не залишай нас самих себе ані на мить. О, Аллах, будь з нами, а не проти нас і дай нам перемогу. О, Аллах, вшануй нас та не принижуй нас, дай нам і не позбавляй нас. Обрадуй нас і будь задоволений нами. О, Аллах, зроби нас із числа тих, хто оживить, допоможе та поширить Твою релігію. Амінь. І на завершення, хвала Аллаху, Господу світів.
   


Хізб ут-Тахрір Сирії                        

29 Шаъбан 1434р.х. 08/07/2013р.

Головне меню