Захист нашого народу у Сирії є обов’язком пакистанських військових, які володіють ядерною зброєю, а не лише Талібану

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

15 липня 2013р. газета  Dawn написала наступне: «Пакистанське відділення встановило табори та відправило сотні людей до Сирії для боротьби разом з повстанцями проти президента Башар аль-Асада». З іншого боку було сказано, що «Офіційний представник міністерства внутрішніх справ Пакистану Омар Хамід Хан заявив про те, що обласна влада у Пакистані заперечує факт в’їзду бойовиків до Сирії. Тим не менш, 3 робітники пакистанської розвідки, які перебувають у Зоні племен, що межує з Афганістаном, так само як самі бойовики, заявляють, що бійці, що прямують до Сирії із Пакистану, є членами аль-Каїди, пакистанського відділення Талібану та Лашкар-і-Джангві.

Аллах ﷻ говорить:

 إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَهَاجَرُ‌وا وَجَاهَدُوا بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنفُسِهِمْ فِي سَبِيلِ اللَّـهِ وَالَّذِينَ آوَوا وَّنَصَرُ‌وا أُولَـٰئِكَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ ۚ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَلَمْ يُهَاجِرُ‌وا مَا لَكُم مِّن وَلَايَتِهِم مِّن شَيْءٍ حَتَّىٰ يُهَاجِرُ‌وا ۚ وَإِنِ اسْتَنصَرُ‌وكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ‌ إِلَّا عَلَىٰ قَوْمٍ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَهُم مِّيثَاقٌ ۗ وَاللَّـهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ‌ ﴿٧٢﴾

«Якщо вони попрохають вас по допомогу у справах релігії, то ви повинні допомогти»  (8:72)

І народ Сирії взивав до Ісламської Умми, її арміям та правителям сотні разів, доти, доки не втратив надію на усіх них, окрім Аллахаﷻ. Тому вони прийняли гасло для своєї благословенної революції проти тирану Шаму «О, Аллах, у нас нема нікого, окрім Тебе». Істинна підтримка, якої вимагає Іслам від Умми, включаючи мусульман Пакистану – відправка пакистанських озброєних сил, які володіють ядерною зброєю, винищувачами, танками та елітними підрозділами для того, щоб зруйнувати фортецю Башара, його приспішників  та усіх, хто воює на його боці із числа лицемірних держав. З мусульман Пакистану згідно з Ісламом не зніметься обов’язок, якщо вони обмежаться лише тим, що усього лише відправлять окремі з’єднання із числа моджахедів, гроші закяту, харчі або іще що-небудь.
 
Що стосується заперечення міністерства закордонних справ факту участі окремих з’єднань Талібану на боці своїх пригноблених братів у Сирії, то це доводить факт підтримки режимом  Каяні-Шаріфа тиранії Башара та усіх його дій. Цей режим розглядає допомогу, яку надають окремі мусульмани один одному як злочин, який мусульмани не повинні коїти. Також це доводить, що вони по факту є захисниками Заходу, який роздробив землі мусульман та встановив їх у якості охоронців та їх кордонах. Усе це лише доводить те, що наші правителі абсолютно не належать до цієї великої Умми.   

 
«Воістину, це ваша Умма – Умма єдина. Я ж ваш Господь. Поклоняйтесь же Мені!»

Зневажлива позиція режиму Каяні-Шаріфа стосовно сирійської революції подібна до позиції кяфірських західних держав, які підтримують режим Башара відкрито та публічно, а меншими по своєму злодіянню є лжесвідки, «спостерігачі», які лише спостерігають за вбивствами та ведуть підрахунок поранених у Сирії, без того, щоб поворухнути і пальцем на підтримку пригнобленого народу Сирії, як позбавлення від тирану Сирії Башара Асада. Тому бійці Талібану, які виїхали на допомогу своїм братам у Сирії, повинні бути вкрай обережними від проникнення даного маріонеткового режиму, щоб уникнути будь-якої шкоди для сирійської революції, яка піде на користь істинного хазяїна систем Башара та Каяні-Шаріфа – Америки.    

О, щирі офіцери в озброєних силах Пакистану!

Хіба ви не бачите, що режим у Пакистані перетворив пакистанські озброєні сили на інструмент у ріках Америки на світовому рівні, щоб слугувати лише інтересам хрестоносців, а не інтересам мусульман? Хіба ви не бачите, що Америка використала наші озброєні сили, щоб нанести поразку Радянському союзу в Афганістану заради збереження американського панування у регіоні? І вона використала та продовжує використовувати їх досі, щоб знищити моджахедів, які ведуть боротьбу проти американської окупації Афганістану, а також для скасування будь-якого опору американському пануванню у регіоні?  Як ви можете погоджуватися з тим, щоб бути проамериканськими та захищати їх боягузливих солдатів, які проявили себе у жовтні 1993р. у далекому Сомалі, та повертатися спиною до народу Сирії, Шаму у той час, як Посланець Аллаха ﷺ сказав: «Якщо зіпсується народ Шаму, то не буде в вас блага». (Ахмад).

Єдиним шляхом надати підтримку вашому народу у Сирії є скинення зрадників у політичному та військовому керівництві та передача влади Хізб ут-Тахрір, принісши присягу його аміру, видатному правовіду шейху Ата ібн Халіл Абу ар-Рашті, що він керував Книгою Аллаха та Сунною Його Посланця ﷺ, на посаді Халіфа. Він очолить вас у справі підтримки нашого народу у Сирії, після того як звільнить Афганістан та Ірак від американської окупації. З волі Аллаха та з Його допомогою ви здатні здійснити це і з цього дня жодному із вас нема виправдання.   

 وَقَالَ الَّذِي اشْتَرَ‌اهُ مِن مِّصْرَ‌ لِامْرَ‌أَتِهِ أَكْرِ‌مِي مَثْوَاهُ عَسَىٰ أَن يَنفَعَنَا أَوْ نَتَّخِذَهُ وَلَدًا ۚ وَكَذَٰلِكَ مَكَّنَّا لِيُوسُفَ فِي الْأَرْ‌ضِ وَلِنُعَلِّمَهُ مِن تَأْوِيلِ الْأَحَادِيثِ ۚ وَاللَّـهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِ‌هِ وَلَـٰكِنَّ أَكْثَرَ‌ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ ﴿٢١﴾

 «Аллах владний робити Свої справи, проте більшість людей не знає про це»  (12:21).



Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан.

Головне меню