Продовжуйте лише спостерігати! А звірський режим продовжує вбивати мусульманський народ Сирії

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Баасистський режим, який протягом 2,5 років вбиває кожного дня сотні мусульман, 20 серпня у ніч вівторка скоїв нові злочини, використавши хімічну зброю у районах Західна та Східна Гута. Цей напад, у результаті якого загинули тисячі мусульман, де більшість були діти, відбувся у мить, коли до Шаму прибула делегація ООН для розслідування випадків використання хімічної зброї.

Міністр закордонних справ Туреччини зробив наступну заяву у зв’язку зданою бійнею, вчиненої баасистським режимом з використанням хімічної зброї: «Усі ми з величезною стурбованістю слідкуємо за новинами про загибель сотень громадянських у результаті нападів сил режиму з використанням хімічної зброї, скоєних учора (20 серпня) у сирійських районах Шаму – Західна та Східна Гута. Місія дослідників ООН, яка продовжує свою роботу у Сирії, повинна перевірити це випадок та виявити істину, щоб з’ясувати, чи відповідають дійсності ствердження про використання хімічної зброї. Якщо ці ствердження відповідають дійсності, то неминучим є те, що міжнародна спільнота повинна показати відповідну позицію та реакцію проти цього злочину, який є злочином проти людності».   

Із цих заяв міністерства закордонних справ турецької республіки ми стали свідками чергового випадку спостереження «з стурбованістю» правителів мусульманських країн за тим, як вбивають мусульман. Ми стали у черговий раз свідками того, як у момент вбивства мусульман правителі їх країн закликають втрутитись ООН, яка по суті і є джерелом даної проблеми. Ми стали у черговий раз свідками засуджуючих заяв правителів мусульманських країн, у мить вбивства мусульман.   

Як Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Туреччина ми звертаємось до правителів Турецької республіки та говоримо їм: «Сирійський народ, який протягом 2,5 років у самотності та безвихідності переживає усі вбивства, не прохав допомоги в ООН, невірного заходу або США.  Сирійські діти так само як і два роки назад прохали допомогу у вас, заявивши: «Поспішай, о, Мутасіме»», «Поспішай, о, Ердогане». Жителі Баняса звернулись до вас як до прем’єр-міністра Турецької республіки, а не до ООН. А сьогодні сирійський народ у повній безвихідності звернуся до вас з проханням мобілізувати війська з наступними словами: «Ей, Ердогане, ей, армії Умми , ми закликаємо до вас. Тут вбивають дітей Умми, тут вбивають дітей Умми».   

А що ви зробили у відповідь? Ви заявляєте про те, що спостерігаєте за вбивством із занепокоєністю і знов звертаєтесь до ООН. Хіба крики сирійського народу, що доходять до США, Європи та Росії,не доходять до вас? До якого часу ви будете затуляти свої вуха перед криками дітей та жінок, яких вбивають у Сирії? Хіба ви не тужите за своїм минулим, своїй історії, спадщині, залишеному вашими пращурами та дням величі та пошани, яких ви досягли, завдяки цій спадщині? Якого іще вбивства та приниження з боку кяфірів ви іще чекаєте?
Як довго ви іще будете залишатись спостерігачами, у той час як вбивця продовжує вбивати?

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Туреччині

H. 14 Шавваль 1434 / 21 Серпня 2013
No: TR–BA–2013–MB–TR–021

Головне меню