Сайт Центрального Медіа-офісу Хізб ут-Тахрір став віщати на мові урду

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 Важливе повідомлення для мусульманських країн, що розмовляють на урду

Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір додав на свій сайт, який доступний за адресою www.hizb-ut-tahrir.info, мову урду. Розділ на мові урду є важливим  джерелом  інформації  для сотень мільйонів мусульман Умми Мухаммада ﷺ, які використовують цю мову у своєму повсякденному житті. Даний сайт є архівом прес-релізів і прокламацій, виданих різними вілаятами міжнародної партії Хізб ут-Тахрір, яка працює для відновлення Халіфату від Індонезії до Марокко. Він є джерелом мультимедіа контенту (тексту, фотографій, аудіо і відео продукції) про рішучу діяльність Хізб ут-Тахрір по поверненню Халіфату в Ісламське життя. Також даний сайт є мостом для заяв і відповідей на питання світового голови Хізб ут-Тахрір, видатного державного діяча і юриста шейха Ата ібн Халіля абу ар-Рашти.

 Воістину, саме існування мови уряду є спадщиною Халіфату. Адже ця мова виникла у військових гарнізонах озброєних сил Халіфату, в казармах, де разом розташовуватися мусульмани з Туреччини, Персії, арабських земель і індійського субконтиненту. Само слово “урду” походить від турецького слова “орду”, що перекладається як “армія”. По сьогоднішній день алфавіт мови урду, його словник і форми містять багато чого, що запозичене з благородної мови Корану — арабської, яка є офіційною мовою Халіфату.

Хізб ут-Тахрір / вілаят Пакистану запрошує ЗМІ і журналістську спільноту що використовують мову урду, за  допомоги  цього сайту слідкувати за роботою заради повернення Халіфату.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
N0: PR13096
8 Зуль Къида 1434 р.х.
14/09/2013

Головне меню