Америка оплот зла!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Офіційний представник Держдепу США Дженіфер Псакі зажадала негайного розслідування реальності, на яку наразилася американська дитина палестинського походження, яку було жорстоко побито ізраїльською поліцією під час акцій протесту у Східному Єрусалимі минулого тижню. Псакі прокоментувала те, що сталося з 15-річним Тареком Абу Худайра, який є двоюрідним братом Мохаммада Абу Худайра, якого було викрадено поселенцями і спалено заживо, сказавши: «Ми глибоко занепокоєні повідомленнями про побиття в поліцейських відділках і рішуче засуджуємо будь-яке надмірне застосування сили, і ми вимагаємо швидкого, прозорого розслідування, яке заслуговує на довіру і притягнення до відповідальності винних» за те, що сталося.

Той, хто чує ці заяви Держдепартаменту США скаже, що це людина, яка непокоїться про людей, тільки ми знаємо реальність американської демократії, як нав’язується на мусульман через різні інструменти, якими є правителі, такі як Башар у Сирії, який перевершив свого батька Хафеза у злочинах, від яких засоромився б Нерон, підпалювач Риму. Хафез обмежився притисненням повстання у 1982 році проти нього, згубивши кілька тисяч людей і знищення кількох кварталів у місті Хама. Башар не залишив зброї, яку б не використав проти народу, такої як ракети земля-земля, земля-повітря, хімічна зброя, касетні бомби – усе це він використав на очах у Дядька Сема. Який досі наполягає, що вихід з «громадянської війни» у Сирії полягає у політичному рішенні (не помічаючи червоний колір, від крові більше ніж 150 000 жертв, що пали від рук Асада, а також мільйонів біженців і людей, які залишилися без житла, зруйнувавши мечеті…).

Задача Держдепу США – це турбота про справи своїх громадян американців, їх захист від усіляких сил та небезпек, однак те, що поселенці побили та спалили Мохамеда Абу Худайра, до цього їм немає справи, не дивлячись на те, що якщо б не надмірна підтримка єврейської держави Америкою, то стрій євреїв не проіснував би і дню…І не дивлячись на те, що єврейські сили тероризму у справжній час вже заарештували більше 700 осіб з Палестини, США немає жодного політика, який занепокоївся цим, оскільки у словнику американської політики вони не вважаються людьми. Що ж стосується використання їх агентом Асадом надмірної сили проти власного народу, то тут також права людини в Дядьки Сема застосовні лише до американців. І не дивлячись на це, американські офіційні особи не соромляться нових і нових заяв про те, що Америка сповнена рішучості розповсюдити демократію, як несе світло та цивілізацію до країн мусульман.

Америка прагне до збереження своїх інтересів, чого б це не коштувало їй і яких би тільки не скоювали злочинів її агенти, від яких волосся стає дибки! Ми не можемо не згадати і про те, що якщо американський громадянин опиниться мусульманином, які викликають обурення в американських політиків і порушують їх спокій, то без будь-яких проблем конституція США викидається до смітника, щоб відправити літак для вбивства цього громадянина, як це сталося, наприклад, з Анваром аль-Авлакі (американським громадянином-мусульманином). І навіть для вбивства його сина у віці 16 років, який також був вбитий в окремому рейді. І це було іще одним посланням до ісламської Умми, яке вказує на турботу Дядька Сема про його культуру, демократію, яку мусульмани повинні прийняти з розпростертими обіймами, в іншому ж випадку їх очікує доля американських індійців або чорношкірих негрів. Хвала Аллаху, що Америка ефективно показала свою ворожість проти Ісламу та мусульман.

إِنَّ مَوْعِدَهُمُ الصُّبْحُ ۚ أَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ

«…Воістину, їх термін спливе вранці. Хіба ранок не близько?» (11:81)


Центральний Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
11 Рамадан 1435 р.х.
09/07/2014
№ 048/1435h

Головне меню