Поки французькі правителі-алкоголіки продовжують примушувати мусульманських дітей вживати вино і свинину, мусульманські правителі рвуться за всяку ціну підписати з ними контракти!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Президент Франції Франсуа Олланд черговий раз показав своє справжнє ставлення до Ісламу і мусульман 28 січня 2016 року, коли відкинув вимогу свого гостя, президента Ірану Хасана Рухані, що стосується спільної трапези за обіднім столом, про виключно дозволену нормами Шаріату їжу (халяль) без вина під час запланованої зустрічі.

Даний візит відбувався в рамках п'ятиденної поїздки іранського лідера до Європи після скасування санкцій щодо Ірану. Однак це - не в перший раз, коли Франція відмовляє в присутності виключно халяль їжі або в тому, щоб прибрати вино з меню мусульманських лідерів. Раніше президент Рухані був ображений під час візиту до Франції 17 листопада 2015 року, коли господар нахабно наполягав на дотриманні французьких традицій за обіднім столом.

З приводу візиту Рухані і настільки нахабного його прийому ми б хотіли роз'яснити наступне:

• З моменту французької революції і заснування республіки на основі світськості Франція веде себе по відношенню до мусульман вкрай цинічно і зарозуміло. Вона колонізувала мусульманські землі, вбила мільйони в ім'я встановлення контролю і поширення своєї культури і мови, і цей колоніалізм не перестає мати місце до сих пір. Ворожнеча і ненависть Франції до мусульман беруть початок з панування секуляризму, який сприймає переконання і цінності Ісламу як серйозну загрозу! Президент Франції відмовився виключити з меню заборонену Шаріатом їжу, тому як це базується на релігійному ґрунті, що суперечить цінностям французької республіки.

• У Франції мусульман піддають репресіям, гонінням і нападкам через їх їжу, одяг і молитви (ас-салят). Скрізь, де виробляється алкоголь, присутні розпуста і непристойності. Дівчата-мусульманки позбавлені можливості отримати освіту через прихильність до велінь Всевишнього Аллаха з приводу носіння хустки. Наруга і замикання мечетей під приводом боротьби з екстремізмом змушують мусульман здійснювати п'ятничну молитву на вулицях.

Французькі політики регулярно з насмішкою вимовляють слова, повні паскудства і прихованої ненависті по відношенню до мусульман. Заступник мера міста Монро-Жуїні Жак Рено під час атаки на Газу і її обстрілу євреями залишив такий коментар у «Twitter» під шокуючою фотографією палестинської дитини з відтятою головою: «Я вважаю, що це - халяльне м'ясо».

Президент Ірану Рухані висловив лише особисту позицію, коли відмовився сісти за стіл без халяль їжі, і упустив при цьому золоту можливість виступити від імені всіх пригноблених мусульман Франції, продовжуючи відвідувати країну навіть після того, як двічі був зустрінутий з тією ж неповажною гостинністю! Пропускати один лише прийом їжі під час кожного візиту до Франції не є гідною позицією для Рухані. Як же тоді бути дітям мусульман, які навчаються у французьких школах, яких змушують вживати їжу зі свининою? Або як щодо ув'язнених-мусульман у французьких в'язницях, які страждають від голоду лише тому, що французькі суди заборонили халяль їжу в тюрмах?!

Чи зумів президент Рухані досягти чогось для розвитку своєї країни в результаті цих принизливих візитів до Франції? Насправді ж, була укладена лише невелика операція з французькою нафтовою компанією «Total» про купівлю 200 тис. барелів дешевої нафти в день. А натомість цього - величезна угода на 22 млрд. євро про покупку 118 літаків «Airbus». Ці угоди - лише в інтересах Франції. Експорт цінної сировини за низькою ціною і імпорт дорогої продукції пов'язують Іран по руках і ногах протягом довгих років, адже доведеться вимушено покладатися на французькі компанії, щоб забезпечити літаки запчастинами і технічним обслуговуванням.

Сумно бути свідком кривавих відносин навколо різних вчень (мазхабів) між Іраном і його сусідами, в яких чималу відповідальність несе і сам Іран, і в той же час бачити, як іранські правителі кидаються в обійми найворожіших до Ісламу і мусульман ворогів. Що ж особливо дивує, так це лицемірні заяви французьких лідерів про боротьбу з тероризмом! А іранська газета «Тахран Таймз» навіть не згадала про нешанобливий вчинок Франції на адресу їхнього президента Рухані. Замість цього 29 січня вона використала утішний підхід у висвітленні візиту: «Виступаючи на спільній прес-конференції з Олландом після переговорів, Рухані заявив, що Іран і Франція повинні обмінюватися розвідувальними даними у боротьбі з тероризмом, екстремізмом і нетерпимістю». Дивно чути подібні заяви, коли обидві ці країни здійснюють масштабний державний терор в Сирії, і в той же час з дня на день зростає французький екстремізм і нетерпимість по відношенню до мусульман у Франції!

О мусульмани!

Невірні посмілішали через слабкість і зради наших правителів, які рвуться заробити симпатії жадібних компаній і їх жорстоких лідерів всупереч велінню Аллаха. Всевишній і Всемогутній Аллах сказав:

لَا يَتَّخِذِ الْمُؤْمِنُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِينَۖ وَمَنْ يَفْعَلْ ذَٰلِكَ فَلَيْسَ مِنَ اللَّهِ فِي شَيْءٍ إِلَّا أَنْ تَتَّقُوا مِنْهُمْ تُقَاةًۗ وَيُحَذِّرُكُمُ اللَّهُ نَفْسَهُۗ وَإِلَى اللَّهِ الْمَصِيرُ

«Віруючі не повинні вважати невіруючих своїми помічниками і друзями замість віруючих. А хто чинить так, той не має ніякого відношення до Аллаха, за винятком тих випадків, коли ви дійсно боїтеся їх. Аллах застерігає вас від Самого Себе, і до Аллаха належить прибуття» (3:28).

Злісні лідери нападають на вас в ім'я секуляризму і демократії. Кампанію по «боротьбі з тероризмом» вони обернули на кампанію по «боротьбі з радикалізмом», хоча їх радикалізм давно вже перейшов всі норми здорового глузду і етики. Підтримка терору з повітря, з суші і з моря принесла чимало смертей і руйнувань. Це призвело до того, що мільйони людей залишили свої будинки і попрямували в Європу, яка насправді їм не рада. Вони борються з вами в усіх областях вашої релігії, включаючи віру, їжу і одяг. Ваші вороги не заспокояться, поки не відвернуть вас від Ісламу. Всевишній Аллах сказав:

وَلَا يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّىٰ يَرُدُّوكُمْ عَنْ دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُواۚ وَمَنْ يَرْتَدِدْ مِنْكُمْ عَنْ دِينِهِ فَيَمُتْ وَهُوَ كَافِرٌ فَأُولَٰئِكَ حَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِۖ وَأُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ

«Вони не перестануть битися з вами, поки не відвернуть вас від вашої релігії, якщо тільки зможуть. А якщо хто з вас відступить від своєї релігії і помре невіруючим, то його діяння виявляться марними як в цьому світі, так і в Останньому житті. Вони є мешканцями Вогню і залишаться там вічно»(2: 217).

Тому ви повинні міцно триматися за гілку Аллаха і не обдурюватися вивертами брехливих правителів. Вони закликають вас на свою сторону, лякаючи бідністю, а часом - і одне одним, а самі при цьому бояться повернення Ісламу і кінця тиранії секуляризму.


Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
27 Рабі ус-сані 1437 р.х.
06.02.2016 р.
№ HTCMO 025/1437

Головне меню