Згадуючи про минулі 95-ти років з дня розпаду держави Халіфат, давайте ж працювати для повернення сонця Ісламу і для виведення людства з тиранії невіри до світла Ісламу!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Проходить місяць Раджаб, і ось вже 95 років, як мусульмани живуть за відсутності держави Халіфат і за відсутності правителя (Імама), якого описав Посланник Аллаха ﷺ:

وَإِنَّمَا الإِمَامُ جُنَّةٌ يُقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِهِ

«Імам – це щит, за яким б’ються і яким захищаються» (вивів Бухарі від Абу Хурайри).

У зв'язку з цією відсутністю громади невірних накинулися на мусульман з усіх боків, виплескуючи на них найрізноманітніші страждання. У мусульман були відняті закони Шаріату, їх єдність була розчленована на десятки державних утворень, їх багатства були розграбовані, їх кров почала литися, а перша їх кибла була сплюндрована. Жахи і звірства проти мусульман прокотилися по їх землях у Бірмі, Середній Азії тощо.

Тоді як у XIX ст. держави невіри витратили десятки років в боротьбі з дискредитації ідей Ісламу серед мусульман, перш ніж знищити сам Халіфат, сьогодні, за милістю Аллаха і за Його підтримки, все більше голосів піднімається серед мусульман з вимогою повернення Халіфату на землі мусульман, які виразилися в заходах, проведених членами Хізб ут-Тахрір від Індонезії до Малайзії, від Пакистану до Туреччини, від Шама до Лівану і Палестини, від Тунісу до Судану.

Конференції, які провів Хізб ут-Тахрір в Стамбулі і Анкарі, зіткнулися з опором світських кемалістів в Туреччині, які марно намагалися перешкодити озвучити цю вимогу щодо встановлення Халіфату. Також члени Хізб ут-Тахрір провели серію конференцій та інших заходів у Палестині, Лівані, Тунісі та Судані, щоб спонукати Умму до роботи по встановленню Праведного Халіфату за методом пророцтва. Іслам не буде існувати в житті інакше, крім як у затінку держави, перетворює Шаріат, який забороняє заборонене Аллахом і дозволяє дозволене Аллахом і піклується про справи всіх людей, як мусульман, так і немусульман, що поширює справедливість, спокійне життя і безпеку. При цьому Халіфаті люди скористаються світлом Ісламу і тим прямим шляхом, який він надає їм, звільняться від гніту деспотичних режимів, нав'язаних глобальними колонізаторами, і Умма Ісламу стане такою, якою їй і личить бути, а саме - кращою Уммою, виведеною для людей: єдиною Уммою, що володіє божественним посланням. Умма скине з себе приниженість дотримування порочної і корумпованої культури матеріалізму і відправиться на звільнення людства від горя і лих, принісши йому справедливість Ісламу і його милість.

Ми повністю впевнені в обіцянці Аллаха Всевишнього, бо Його обіцянка - це істина:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَىٰ لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا ۚ يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا ۚ وَمَنْ كَفَرَ بَعْدَ ذَٰلِكَ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

«Аллах обіцяв тим з вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно до того, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями» (24:55).

Вивів Муслім від Саубана (р.а.), що Посланник Аллаха ﷺ сказав:

إِنَّ اللهَ زَوَى لِي الْأَرْضَ، فَرَأَيْتُ مَشَارِقَهَا وَمَغَارِبَهَا، وَإِنَّ أُمَّتِي سَيَبْلُغُ مُلْكُهَا مَا زُوِيَ لِي مِنْهَا

«Аллах показав мені Землю, і я побачив її схід і захід. Моя Умма охопить у своєму володінні все, що мені було показано».

Істину сказали Аллах і Його Посланник ﷺ, і збрехало невір’я та невірні.


Усман Баххаш
Керівник Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
19 Раджаб 1437
26.04.2016

Головне меню