Росія переслідує членів Хізб ут-Тахрір навіть у Швеції

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

25 січня 2017 року російські ЗМІ повідомили про те, що голова МВС Росії по РТ Артем Хохорін відзвітував на засіданні по підсумкам роботи свого відомства у 2016 році щодо порушення кримінальних справ стосовно декількох російських членів Хізб ут-Тахрір, які проживають на даний момент у Швеції, а трохи раніше у квартирах їх родичів відбулися обшуки та інші оперативні заходи. Хохорін назвав членів партії «групою уродженців Татарстану, які проживають у Швеції та пропагують радикальні дії серед російськомовної аудиторії інтернету».

Як з’ясувалось, кримінальні справи були порушені відносно Рустама Ахмедова, Ільнура Амінова, Ленара Галімова та його дружини Лейсан. Дивлячись з усього,формальним приводом для кримінального переслідування послугувала громадська активність вище перелічених членів Хізб ут-Тахрір. Покинувши Росію, носії заклику продовжували свою діяльність, розкриваючи злочини російського режиму, у тому числі знімаючи відеоролики, беручи участь в інтерв’ю та проявляючи активність у соціальних мережах.

Російська влада продовжує переслідування членів Хізб ут-Тахрір навіть після того, як вони емігрували в іншу країну. Причому, силовики у Росії не просто порушують кримінальні справи відносно покинувших країну членів Хізб ут-Тахрір, але й влаштовують із цього ціле шоу, докучаючи їх родичам і, гучно звітуючи щодо зробленої роботи, називають усе це боротьбою з тероризмом ! Брехня та намет, які не витримують ніякої критики — єдині інструменти їх злочинної політики!

Але усі ці зусилля не марні, їх брехня не приховає відому на увесь світ істину про те, що партія Хізб ут-Тахрір, яка обрала для себе шлях Пророка Мухаммада ﷺ, ніколи не вдається до насильства в ідеологічній та політичній боротьбі, метою чого є відновлення ісламського способу життя шляхом встановлення Халіфату за методом пророцтва у мусульманських країнах.

Ми просимо Аллаха наблизити той день, коли Росія буде вимушена відмовитись від своєї анти ісламської політики, будуть звільнені усі несправедливо позбавлені волі мусульмани і їм не доведеться кидати свої рідні краї та близьких у пошуках безпеки!

Всевишній Аллах сказав:


وَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ غَافِلًا عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ ۚ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الْأَبْصَارُ

«Не думай, що Аллах не знає про те, що коять беззаконники. Він лише дає їм відстрочку до того дня, коли закотяться погляди» (14:42).

Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
05.02.2017
8 Джумада аль-уля 1438 р.х.

Головне меню