Злодіяння правителів родини Аль Сауд беруть у кільце місто Посланця ﷺ

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Правителі родини Аль Сауд забули слова Всевишнього, звернені до їх пращурів:

فَلْيَعْبُدُوا رَبَّ هَٰذَا الْبَيْتِ ٤ الَّذِي أَطْعَمَهُم مِّن جُوعٍ وَآمَنَهُم مِّنْ خَوْفٍ

«Нехай же вони поклоняються Господу цього Дому (Кааби), Який накормив їх після голоду і позбавив їх від страху» (106:3,4).

Дивно, але ми продовжуємо чути, як правителі КСА настирливо і з упертістю намагаються відкрити двері країни, де зародився Іслам і де похований Посланець ﷺ, перед невір’ям.

Ані для кого не секрет, що правителі родини Аль Сауд воювали з халіфами в ім’я інтересів англійського колоніалізму. Саме вони надали Заходу доступ до нафти мусульман, перетворили країну в американську базу, створили Головне управління з питань розваг, яке поширює розпусту і нечестя на мусульманському півострові, не говорячи вже про шкоду, яку вони завдали і подовжують завдавати Уммі за межами КСА.

І ось сьогодні вони відкривають нову главу своїх злочинів: влада КСА дозволила американському журналу фотографувати напівголих жінок в околиці Аль-Ула, який адміністративно відноситься до Медини. Західна культура отруїла серця правителів КСА, і тепер вони як гієни оточують Медину з усіх сторін.

Дії правителів КСА нагадують дії тих, хто намагався розкопати могилу Пророка ﷺ у часи правління Нур ад-Діна Зангі.

Так у 557 р.х. султан Нур ад-Дін Зангі неодноразово бачив сон, в якому Пророк ﷺ вказував на двох рудоволосих чоловіків і говорив : «Допоможи мені, врятуй мене від цих двох». Після чого султан у терміновому порядку вирушає у Медину для з’ясування побаченого уві сні. По милості Аллаха султан зміг розкрити змову тих, хто намагався розкопати могилу Пророка ﷺ, щоб вкрасти його тіло і віддати невірним. Після цього султан Нур ад-Дін Зангі заплакав, адже Аллах обрав його для захисту могили Посланця ﷺ. Далі султан віддав наказ стратити змовників і викопати навколо могили Посланця ﷺ глибокий рів і відлити його краї свинцем. Досі Умма пам’ятає Нур ад-Діна Зангі і просить Аллаха змилостивитись над ним і ввести в Рай.

Сьогодні ми знов звертаємось до володарів сили, які мають таке ж завзяття в релігії, як Нур ад-Дін Зангі, з нагадуванням про те, що ті, хто хотів розкопати могилу Посланця ﷺ у минулому, робили це потайки. Сьогодні ж правителі коять свої злодіяння відкрито і зухвало.

О, володарі сили! Заради Аллаха попіклуйтесь про могилу вашого Посланця ﷺ, заради Аллаха попіклуйтесь про Медину, покваптесь надати допомогу Уммі. Ви повинні скасувати тиранічні режими і встановити на їх місці Другий Праведний Халіфат. Всевишній сказав:

إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَذِكْرَىٰ لِمَن كَانَ لَهُ قَلْبٌ أَوْ أَلْقَى السَّمْعَ وَهُوَ شَهِيدٌ

«Воістину, у цьому міститься нагадування для тих, у кого є серце, хто прислухається і присутній при цьому» (50:37).

 

Салахуддін Адада
Голова Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
№ 030 / 1441 р.х.
П’ятниця, 26 Зуль-када 1441 р.х.
17.07.2020 р.

Головне меню