Гідність іракських жінок – катастрофа західного демократичного експерименту

Жіночий відділ
Друкарня

Згідно з оприлюдненим у статті від 27 серпня інформаційним агентством Inter Press Service, проституція та сексуальне рабство жінок зростають у геометричній прогресії.

Інші доповіді розповідають нам про те, що деякі дівчата утримуються у неволі задля вдоволення сексуальних потреб американських солдатів на повітряній військовій базі. У червні Держдепартамент США поставив Ірак на друге місце у списку країн, активних у торгівлі людьми. Не дивлячись на зростаючу тенденцію у цьому жахливому злочині, демократична влада Іраку майже нічого не зробила задля вирішення цієї проблеми та зазнала поразки у відпрацюванні законів для ефективного переслідування злочинців. Навпаки, постраждалими стають жертви, у той час коли злочинці залишаються непокараними через укорінену корупцію влади. Фактично, є ствердження, що власники деяких будинків розпусти мають тісний зв'язок з міністром внутрішніх справ.

 

Доктор Назрін Наваз, представник центрального інформаційного офісу Хізб-ут-Тахрір, коментує: «Жінки Іраку продовжують сплачувати зависоку ціну за втілення у своїй країні порочної демократичної системи західних урядів. Нажаль, такий результат є неминучим наслідком дій цих урядів, коли вони нав’язують Іраку свою світську, ліберальну, демократичну систему, яка зазнала поразки у захисті гідності жінок у їх власних країнах. У березні цього року «бюлетень ФБР по дотриманню закону» охарактеризував проблему сексуального рабства як зростаючу у геометричній прогресії, у доповіді було також вказано, що 300 000 дітей в Америці знаходяться під загрозою втягнення до секс-індустрії.  1,6 млн. дітей у віці 18 років вже втягнуті до секс-торгівлі. У Європі відповідальні особи вважають, що більше ніж 200 000 жінок та дівчат, що складає ¼ від загальної кількості жінок, втягнутих у секс-торгівлю, шляхом обдурювання увозяться з центральної та східної Європи та колишніх радянських республік, більша частина з яких стає насильно утриманими проститутками. Половина з них перевозиться до Західної Європи, а чверть до США. В Індії, «крупнішій демократії у світі» 100 млн. людей, більша частина яких жінки та дівчата, втягнуті до работоргівлі.

«У глобальному плані світська, ліберальна, демократична система, у якій люди наділені правом законотворчості, довела у повному обсязі нездатність захистити гідність жінки. Сексуальна свобода та свобода власності у західних країнах, які підбурені лише ненажерливим бажанням користі, де усе продається, у тому числі і гідність жінки, узаконили сексуальну спрямованість у використанні жінки у рекламі, розвагах, порнографії та проституції. Це зробило нормальним в очах людей секс-експлуатацію жінок, підготувавши підґрунтя для «сексуальної торгівлі жінками».

«У світлі вищевикладеного, обурливим є те, що західні уряди у своїх зусиллях витягти користь від скинення диктаторів, розширюють своє втручання на Туніс, Єгипет та Лівію з метою сприяння встановленню «демократичних» інститутів, які зазнали нищівної поразки у забезпеченні захисту гідності жінок та приділенні  їм належної уваги у їх власних країнах. Більше того, ті хто в арабському світі відстоюють ідею про те, що лібералізм, світськість та демократія, на відміну від Ісламу, є шляхом збереження прав жінок, повинні запитати тебе, невже вони бажають жити у системі правління, яка також є системою, що не зважає на гідність жінок у всьому світі. Хіба розумним є вважати, що така система спроможна гарантувати безпеку для наших жінок, у той час як, не дивлячись на спроби, що вона здійснює на протязі більше століття, вона зазнала поразки у гарантуванні безпеки жінок у самих західних країнах? Хіба  вони хочуть розділити долю, як у жінок Іраку, Афганістану, Індії та Заходу під прихистком цієї системи , у той час як багато людей регіону жертвують своїми життям заради кращого майбутнього?»

«Істинна зміна в Іраку, Афганістані, арабському та ісламському світі вимагає радикальних змін. Це рішення має на увазі встановлення Халіфату, який ставить захист гідності жінки на рівень захисту життя людини. Рішення припускає відновлення Халіфату, який буде відстоювати ідеї, що сприяють посиленню поваги до жінки у суспільстві, поряд із жорстоким покаранням будь-яких форм експлуатації жінки. Халіфат, який приведе у рух військо для захисту гідності навіть однієї жінки. Безперечно, це та система, яка заслуговує підтримки тих, хто хоче для своїх земель викорінення деспотизму із заміною його на справедливість».

21.09.2011

Головне меню