Жінки з Хізб-ут-Тахрір почали міжнародну кампанію

Жіночий відділ
Друкарня

«Халіфат: Яскравий приклад прав жінок та їх ролі у політичному житті»

Жінки  Хізб-ут-Тахрір з усього світу почали глобальну кампанію під назвою

«Халіфат: Яскравий приклад прав жінок та їх ролі у політичному житті», яка  завершиться воістину історичною подією – Міжнародною жіночою конференцією у Тунісі 10 березня, на тижні святкування Міжнародного жіночого дня. На конференції зберуться жінки, які працюють над формуванням громадської думки з усього мусульманського світу і не лише, щоб представити детальне бачення того, якого значення будуть мати статус, права та життя жінок у системі правління Халіфат, яка заснована виключно на ісламських правилах та законах. Метою цієї кампанії та конференції є розтлумачення того, що Халіфат має надійні, життєздатні та практичні рішення багатьох політичних, економічних та соціальних проблем, з якими стикаються жінки в усіх мусульманських країнах. Також на конференції буде проведений критичний огляд банального викладення так званих «фактів» пригніченого положення жінок під ісламським правлінням.

 

 У межах цієї кампанії по усьому світу будуть розповсюджуватися відео-послання, з яким виступили жінки із Хізб-ут-Тахрір з усього світу – від арабських країн до Південної Африки, від Європи бо Близького Сходу, від Пакистану до Індонезії, від Росії до Австралії. Вони пояснюють, чому вони вважають, що система Халіфат – це та система, яка звільнить жінок у їх країні та стане справжньою моделлю для захисту прав жінок у всьому світі.

Доктор Назрін Наваз, представник центрального інформаційного офісу Хізб-ут-Тахрір відзначила: «Протягом десятиріч жінки усіх країн мусульманського світу страждають від пригнічення, зубожіння та приниження під управлінням корумпованих репресивних режимів, погано працюючої економіки та некомпетентних самодержавних урядів, які закривають очі на жорстоке обходження з жінками та позбавили їх основних прав. Жодна із систем, вигадана людьми – чи йдеться мова про монархію, теократію, демократію або диктатуру – не змогла забезпечити поважне відношення та права, на які заслуговує кожна жінка. Жінки у регіоні потребують нової політичної концепції – і Халіфат її пропонує».
   
«Жінки Хізб-ут-Тахрір обрали Туніс, країну, яка колись була оплотом секуляризму у мусульманському світі, і яку багато хто на Заході проголосили зразком захисту прав жінок, щоб показати, що лише Ісламська система управління допоможе жінкам у регіоні набути істинного звільнення». 

«Занадто довго багато хто з них каже від імені жінок мусульманських країн, надаючи застарілу, неправдиву інформацію, нібито мусульманські жінки розглядають Іслам як свого пригноблювача, що вони відкидають ісламське правління, і що вони шукають звільнення у світській ліберально-демократичній системі».

«Уся ця сторічна брехня про ісламське правління та пригнічення жінок заслуговує на таку ж саму участь як і диктатори – повинна бути відправленою на «смітник історії». Халіфат пропонує детальну унікальну стратегію, як захистити гідність жінки, міцні родинні союзи, а також   політичні, економічні та освітянські права усіх людей – чоловіків та жінок, мусульман та не мусульман».

«Ми закликаємо усіх жінок, які вірять у здіснення реальних змін на краще у своєму житті, приєднатися до нас на цій воістину історичній конференції, на якій буде представлена така модель, за допомогою якої дійсно можна буде відновити гідне та справедливе відношення до жінок – матерів та доньок мусульманського світу – і забезпечити їх безпеку. Ця модель стане оплотом боротьби за звільнення жінок в усьому світі».

Примітки:

1-Конференція відбудеться о 9 ранку о суботі, 10 березня 2012 року у Тунісі.
2-Відео о початку кампанії можна подивитися отут
3-Сайт кампанії, на якому будуть розміщені відео-повідомлення від жінок Хізб-ут-Тахрір знаходиться по цій адресі http://women.hizb-ut-tahrir.info.

Центральний
Медіа офіс
15-2-2012 р.
Среда, 23 Рабіуль-авваль 1433 р.х.
No.: 1433 р. х. /40

Головне меню