Жінки з Хізб-ут-Тахрір проводять історичну міжнародну жіночу конференцію

Жіночий відділ
Друкарня

«Халіфат: яскравий приклад прав жінок та їх політичної ролі».

10 березня 2012 р. на тижні «Міжнародного жіночого дня» жінки з Хізб-ут-Тахрір будуть проводити історичну міжнародну жіночу конференцію у Тунісі під назвою «Халіфат: Яскравий приклад прав жінок та їх політичної ролі». На конференцію зберуться жінки із різних прошарків: політики, письменники, вчені, журналісти, вчителі, лідери спільнот, представники жіночих організацій та інша інтелігенція з усього світу, де їм буде показаний детальний погляд на те, що буде значити ісламська система правління Халіфат, яка заснована на чистих ісламських законах та принципах для статусу жінок, їх прав та життів.

 

Жінки-члени Хізб-ут-Тахрір із Тунісу, Йорданії, Палестини, Ємену, Туреччини, Лівії, Судану, Лівану, Сирії, Індонезії та Європи виступлять зі зверненнями, у яких вони пояснять, які практичні та такі, які заслуговують на довіру, рішення несе Халіфат для вирішення багатьох політичних, економічних та соціальних проблем, від яких сьогодні страждають  жінки в їх країнах, а також розкажуть про зростаючу підтримку з боку мусульманських жінок ідеї ісламського правління у мусульманських країнах.

Буде вестися он-лайн трансляція конференції. Також учасникам буде показана виставка, яка розтлумачує , що таке Халіфат, і яке положення  жінок в Ісламі.
 
На протязі останніх тижнів жінки з Хізб-ут-Тахрір від Близького Сходу до Росії, від Європи до Африки, від Пакистану до Індонезії, від Туреччини до Австралії брали участь в активній глобальній кампанії, яка полягала у масовій роздачі флаєрів, організації багатьох семінарів та вуличних акцій, контактах зі ЗМІ, а також проведення динамічної та екстенсивної Інтернет- та соціальної інформаційної акції, метою якої є пояснення того, чому вони вважають, що лише система Халіфат принесе справедливість для жінок ісламського світу, які десятиліттями знемагали від гніту, а також те, чому вони вважають, що лише Халіфат є істинною моделлю правління, яка здатна захистити права жінок у всьому світі.

Доктор Назрін Наваз, представник Центрального інформаційного офісу Хізб-ут-Тахрір коментує:

«Ця безпрецедентна подія, яка збере жінок з усього світу, щоб вони виразили своє крайнє бажання жити у Халіфаті, що у свою чергу, викриє оману щодо модного західного міфу про те, що мусульманські жінки відмовляються від ісламського правління.

Народні повстання в арабському світі створили історичну можливість для кропіткої праці та важливих істинних змін в арабському та ісламському світі. Ці зміни можуть породити гідне майбутнє та процвітання для усіх, як чоловіків так і жінок. Але істинне покращення життя жінок регіону вимагає більшого, ніж боротьба за декілька місць у нових парламентах, символічних посад в урядах або декількох мізерних прав, закріплених у нових конституціях. Коли очікування змін стало глобальним, такі крихти не можуть більше бути достатніми. Істинна революція у житті жінок вимагає кардинально нового політичного погляду, який включає всебічний політичний та економічний план змін, так само як і включає покрокове керівництво із захисту гідності, а також політичних, економічних, освітніх та юридичних прав жінок. І Халіфат саме це і пропонує.

Гідне майбутнє та процвітання не може бути досягнуте шляхом виконання випробуваної, зазнавшої поразки світської ліберально-демократичної системи, яка провалилася у приборкуванні критичного рівня насилля, сексуальних глумів, які звалилися на жінок у західних світських ліберальних суспільствах, а також не змогла знайти рішення крайнього зубожіння, розповсюдженої неосвіченості , сексуальної експлуатації, а також неприйнятного рівня наруг, які відчувають мільйони жінок  в усіх світських ліберальних державах.

Ми закликаємо усіх жінок, які вірять у те, що вони повинні отримати свої права, приєднатися до нас у цій історичній конференції, яка покаже, яким чином система Халіфат почне новий світанок справедливості та безпеки для дочок ісламського світу, так само як і виступить істинною моделлю правління для захисту прав жінок в усьому світі».

Примітки:

Конференція почнеться о 9.30, 10 березня 2012 р. за адресою:

О 8.30 буде проводитися прес-конференція. Акредитація обов’язкова. З питань акредитації, взяття інтерв’ю та наведенню довідок звертайтеся за наступною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Буде проводитися он-лайн трансляція конференції за адресою htmedia.Info і на усіх сайтах центрального інформаційного офісу.

Вівторок, 27 Рабі''уль Ахир 1433
20 Березня 2012

Головне меню