Кулі забирають життя людей, а правителі продовжують танцювати на їх трупах

Жіночий відділ
Друкарня

За повідомленнями ЗМІ, у вівторок вранці до сходу від Гази у результаті отруєння газом померла восьмимісячна Лейла аль-Гандур.

Під час придушень сіоністським утворенням мирних маршів було вбито 61 людину, у тому числі — 7 дітей, також було поранено порядку 2800 людей. Проти неозброєних людей застосовувались бойові патрони, а також осколочні та газові гранати на додаток до токсичного сльозогінного газу. Нагадаємо, що протести, розпочаті у східних районах Гази, пов’язані з 70-ю річницею Накби, а також з засудженням та невизнанням перенесення посольства США в Єрусалим.

Ці марші були початі 30 березня, співпавши з «днем землі», на тлі інтенсивних зусиль по вирішенню палестинської проблеми, зміцненню сіоністського утворення та нормалізації відносин з ним. Дійшло до того, що «Ізраїль» торжествує своє утворення в арабських столицях. Делегації із ОАЕ та Бахрейну приєднались до маршу, ігноруючи Палестину, її трагедію та окупацію у ганебній реалізації «угоди сторіччя». Прискорені кроки Трампа — це реалізація проекту сіоністського утворення, наданого Нетаньяху.

Усе це сталося при участі та благословенні уряду Аббаса, яке заклало основу у блокаду Гази та у переговори між іудеями та Заходом,перевищивши свої права. Аббас, як зазвичай, відреагував на вбивство палестинців: він усього лише почав вимагати проведення екстреного засідання Ради Безпеки ООН, щоб обговорити події у Палестині, а також створити незалежну комісію по розслідуванню порушень прав людини у Палестині сіоністами.

Таким чином, було прийнято рішення провести масові страйки та спустити прапори у траур в ім’я загиблих під час «маршу повернення». На цьому марші люди вимагали свої законні права та встановлення незалежної Палестини зі столицею у східному Єрусалимі, вони захищали свої святині, мусульманські та християнські. Вони відкидали рішення Трампа про перенесення посольства в Єрусалим та вимагали своє повернутись на свої землі! Прем’єр-міністр сіоністського утворення заявив, що аль-Кудс — це столиця «Ізраїлю» назавжди. У той де час Аббас розділив аль-Кудс на східний та західний! Яким же жалюгідним є його рішення!

У той же час кули окупанта продовжують вбивати жителів Гази. Батьки ховають своїх дітей, а уряд Аббаса з рештою усіх інших правителів танцюють на костях мусульман, торжествуючи з приводу перенесення посольства у присутності американської делегації, на чолі якої — президент США, а також його донька та радник.

О народ Палестини! Якщо перенесення посольства засмучує вас, то адже існування Умми без держави, яка б втілювала закони Аллаха та звільнювала окуповані країни, — це іще більший сум та страждання. Аль-Кудс, так само як Яффа, Хайфа та Тель-Авів, окупований, і їх звільнення не станеться шляхом переговорів, поступкою, або завдяки рішенню «двох держав», і навіть не маршами. Звільнення станеться лише за допомогою армії під головуванням халіфа, який у корні знищить сіоністське утворення та його помічників.

О мусульмани! У ваших країнах нараховується більше 10 мільйонів солдатів, 20 тис. літаків, 50 тис. танків, сотні мільйонів одиниць зброї, і є мільйони добровольців, бажаючих звільнити Палестину. Якщо втрачена надія на правителів та командирів, то адже на офіцерів та солдатів завжди є надія!О, мусульман, зверніться до своїх армій, адже вони — ваша родина, нагадайте їм про їх обов’язок перед своєю Уммою та релігією. Аллах розгнівається на них, якщо вони продовжать виконувати накази своїх правителів та командирів і відмовляться надати допомогу своїй релігії. Палестина — це аманат (ввірена на зберігання справа ), за яку несуть відповідальність усі мусульмани, неможна нехтувати нею та зраджувати її. Всевишній Аллах говорить:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَخُونُواْ اللّهَ وَالرَّسُولَ وَتَخُونُواْ أَمَانَاتِكُمْ وَأَنتُمْ تَعْلَمُونَ

«О ті, які увірували! Не зраджуйте Аллаха та Посланця і не замахуйтесь на те, що ввірено вам свідомо» (8:27).

Жіночий відділ центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Четвер, 1 Рамадана 1439 р.х.
17.05.2018 р.

Головне меню