Хто захистить дітей Східної Гути?

Жіночий відділ
Друкарня

22 лютого сирійський центр по правам людини у Британії повідомив, що за останній п’ять днів було вбито більше 400 людей, 150 із яких — діти.

Східна Гута була жорстоко піддана бомбардуванню сирійськими та російськими силами, вони без розбору наносили удари по домам, крамницям, школам, лікарням та ринкам, залишаючи дітей під завалами будівель. Діти були вимушені ховатися у підвалах та печерах, очікуючи своєї участі. Лікарі потурбувались про немовлят та недоношених дітях, поклавши їх в інкубатор, вони приховували їх у підвалах, але там їх спіткав сильний холод, через що багато хто помирав.

Генеральний секретар ООН описав цю ситуацію як «пекло на землі». Окрім того, через блокаду сирійським режимом харчів та медикаментів сирійський народ спіткав масовий голод, який, у першу чергу, зачепив дітей. За даними ООН, біля 12% дітей до п’яти років страждають від недоїдання. Ситуація настільки трагічна, що помираюча мати бажає, щоб Аллах забрав її дітей і поклав край їх стражданням, вона бажає, щоб її дитина померла ситою, розуміючи, що після цих бомб не залишається у живих нікого.

Ми бачимо бомби, які падають на голодних дітей у Східній Гуті, і це — очевидний геноцид. Ми бачимо гори мертвих дітей, загорнутих у криваві савани. Ми бачимо сльози матерів, які плачуть через нестачу їжі для своєї дитини. Ми бачимо повний крах цієї благословенної землі та принизливі вбивства наших сестер та братів. Ми бачимо, як м’ясник Башар готується до наземної операції, і можливо, вона буде гірше, аніж в Алеппо. Незважаючи на усі ці звірства, міжнародна спільнота, ООН та країни мусульманського світу спостерігають за цим кровопролиттям і ігнорують його, вони дають зелене світло Башару та його злочинним союзникам — вбивцям дітей, — щоб ті продовжували вбивати. Вони прийняли усі свої угоди про захист прав людини та дітей! Очевидно, що цього «пекла» недосить, щоб спонукати в них людяність! Для них ріки крові синів Гути — це ціна, яку необхідно заплатити за політичні інтереси у регіоні. Насправді, немає крайньої межі жорстокості, на яку вони підуть заради своєї мети та користі!

Зрозуміло, немає необхідності у додаткових доказах, щоб показати, що у нас немає ані найменшої надії на західні уряди, які служать лише своїм, а також на ООН та мусульманські країни — не може бути ніякої надії що вони будуть захищати мусульман Сирії, у той час як вони залишили дітей помирати та прийняли так звану «мирну ініціативу». Ці ініціативи та резолюції не дали нічого, а лише надали тирану Башару час для підготовки до нових вбивств. Незважаючи на жахи, які кояться у Східній Гуті, на переговорах в Астані у минулому році вона була названа «спокійною зоною», і це — істинний образ так званої «мирної ініціативи» в очах Росії, Туреччини, Ірану та міжнародної спільноти!

У зв’язку з цими звірствами у серці Гути жіночий відділ Центрального інформаційного офісу (ЦІО) Хізб ут-Тахрір запустив медіакампанію під назвою «Хто захистить дітей Гути?». Мета даної кампанії — спонукати усю Ісламську Умму, особливо — володарів сили, у найкоротші строки встановити Ісламську Державу, правління у якій буде здійснюватись за методом пророцтва,бо лише вона піклується про життя людства належним чином. Ця держава буде щитом віруючих, і вона покладе край стражданню та пригнобленню у Сирії та в усьому світі.

وَمَا لَكُمْ لاَ تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاء وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَـذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَل لَّنَا مِن لَّدُنكَ وَلِيًّا وَاجْعَل لَّنَا مِن لَّدُنكَ نَصِيرًا

«Чому б вам не битись на шляху Аллаха і заради слабких чоловіків, жінок та дітей, які говорять: «Господь наш! Виведи нас із цього міста жителі якого є беззаконниками. Признач нам від Себе покровителя і признач нам від Себе помічника»?» (4:75).

Керівник жіночного відділу Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Нісрін Наваз
Понеділок, 10 Джумадааль-ахіра 1439 р.х.
26.02.2018 р.

Головне меню