Кампанія «Халіфат: турбота і захист»

Жіночий відділ
Друкарня

Жіночий відділ Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір

Біля ста років назад у священний місяць Раджаб західний колонізатор руками зрадників із числа арабів і турок зруйнував державу Халіфат, відкривши найтемнішу сторінку в історії Ісламської Умми.

Сьогодні, перебуваючи у цьому священному місяці, жіночий відділ Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір починає кампанію під назвою «Халіфат: турбота і захист». У ході кампанії буде надано бачення про те, як Другий Праведний Халіфат за методом пророцтва втілить ідеї, закони і системи для рішення нинішніх проблем. Халіфат забезпечить захист життя, власності, честі і віри, втілить способи рішення і запобігання політичним репресіям і корупції, масовому зубожінню і безробіттю, насильству у відношенні жінок, переслідуванню мусульман, кризі у сфері освіти і охорони здоров’я, розпаду родин, на релігійному ґрунті, технологічній відсталості і т.п. усе це детально і ясно викладено у книзі Хізб ут-Тахрір «Проект конституції Халіфату», у якій представлений повний огляд того, як працює ця велика держава, як піклується про справи і інтереси людей.

Просимо Вас стежити за цією важливою кампанією і підтримувати її, щоб стати частиною великих змін, направлених на встановлення Халіфату. Ми закликаємо Вас вдатися до виконання великого ісламського обов’язку — до встановлення на землі Шаріату, яке відновить життя під величчю нашої релігії у нашій ісламській землі. Так ми відновимо справедливість і забезпечимо захист Ісламської Умми.
Для простежування інформації про кампанію перейдіть по посиланню.

Огляд новин «Ар-Рая»
13.03.2019

Головне меню