Ріст числа жертв не є чимось новим, але є неминучою подією для нових торгів перед конференцією у Брюсселі

Жіночий відділ
Друкарня

15 березня цього року звірському винищенню сирійським режимом цивільного населення виповнилось 8 років.

За цей час, згідно міжнародній статистиці, загинуло більше 500 тис. людей. Сирійський центр моніторингу за дотриманням прав людини свідчить про те, що під час цієї війни загинуло 19800 дітей, починаючи з 2011 р., і ще біля 8,6 млн. дітей потребує термінової допомоги. Більше 6 млн. дітей на дану мить або є біженцями, або живуть у стані біженців, із них біля 2,5 млн. не отримує освіти. Більше 3 млн. дітей живе, ризикуючи наступити на міну, бо згідно статистиці, 40% тих, хто підірвались на міні — діти.

ООН та інші гуманітарні організації, які належать їй, продовжують бити тривогу і попереджають про небезпеку цієї війни, особливо для дітей. 11 березня цього року Міжнародний надзвичайний дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) заявив: «Число дітей, вбитих у Сирії за минулий 2018 рік, перевищує показники за усі минулі роки, тому що на протязі цього року було вбито не менше 1106 дітей». Аналогічну заяву було зроблено на початку 2018 р. представником ЮНІСЕФ у Сирії під назвою «Кривавий початок 2018 р. Більше 30 дітей було вбито за останні два тижні 2018р.». Згідно минулим звітам, 23% жертв війни у Сирії за 2018 р. приходиться на дітей. У період з 2016 по 2018 рр. ООН зафіксувала вбивство у Сирії 2500 дітей. Колишній регіональний голова ЮНІСЕФ на Близькому Сході та Північній Африці заявив: «Це війна проти дітей, тому що тисячі із них вже вбиті і продовжують помирати по сей день».

Зростаючі цифри жертв не є чимось новим чи дивним в умовах цієї безпощадної і звірської війни проти цивільного населення у цілому, і проти дітей — зокрема, бо деякі вважають, що смерть цивільного населення взагалі є неминучим результатом цієї війни.
Вісім років надходять одні і ті ж самі звіти і застереження від ООН та інших організацій з причини росту цифр жертв з тривожними темпами, включаючи ріст жертв серед дітей...

Ці цифри насправді використовуються для виправдання нових фінансових виділень. Так, наприклад, 14 березня ООН провела конференцію у Брюсселі, на якій пролунав заклик до підтримки майбутнього Сирії та усього регіону. Проте внески виявились куди менше, аніж очікувалось, як про це заявив представник ООН: «Ми попросили 9 млрд. доларів, а загальна сума внесків склала лише 6 млрд. доларів». З самого початку ООН визначила фінансові потреби на суму у 5,5 млрд. доларів для 5,6 млн. сирійських біженців на Близькому Сході і 3,3 млрд. доларів для біженців у західних країнах.

Справа у тому, що суми, які виділяються, збільшуються, коли збільшується число жертв. Але чи дійсно ці гроші підуть на покриття нужд біженців?! І хіба ці виділення змінили положення дітей, які продовжують помирати через війну розв’язану варварською міжнародною машиною?

Колонізаторські державі в основі будують свою політику на грабуванні чужих багатств, що призводить до голоду інших. Тому колонізаторські держави — взагалі останні, кого турбує у цьому світі питання з гуманітарною обстановкою в інших народів, а величезні гроші, які ці держави виділяють своїм же маріонетковим організаціям, насправді поглинаються для просунення їх світової політики!!! Спочатку вони вбивають наших дітей, потім оплакують їх крокодилячими сльозами, щоб у майбутньому мати привід грабувати нас і продовжувати панувати на наших землях, втім, як і над усім світом.

Рано чи пізно брехня завжди виявляється, а істина торжествує. Це означає, що час брехні закінчиться, істинна безпека і стабільність будуть встановлені, а діти мусульман будуть жити щасливо, подалі від страху і потрясінь, проводячи дитинство, як і належить, у затишку справедливості Ісламу. Це буде скоро, тому що це обіцянка Аллаха — Господа світів — для богобоязливих.

Мусульмани! Знайте, що страждання усього людства, а не лише дітей, будуть припинені лише після обрання халіфа, який буде правити по закону, даному Аллахом, і відродить ісламське життя у затишку держави Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва. Тоді буде захищена наша безпека і стабільність, припиняться наші страждання і страждання наших дітей, зціляться наші серця, і в них повернеться радість, повернеться велич і наше колишнє положення у світі. Після цього нам не доведеться чекати чужих подачок, і їх задоволені посмішки зітруться.
Сказав Всевишній:

إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا يُنفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ لِيَصُدُّوا عَن سَبِيلِ اللَّـهِ ۚفَسَيُنفِقُونَهَاثُمَّتَكُونُعَلَيْهِمْحَسْرَةًثُمَّيُغْلَبُونَ ۗوَالَّذِينَكَفَرُواإِلَىٰجَهَنَّمَيُحْشَرُونَ

«Воістину, невіруючі витрачають своє майно для того, щоб збити інших зі шляху Аллаха. Вони будуть витрачати його, а потім будуть жалкувати про це, а услід за тим вони будуть повержені. Невіруючі будуть зібрані у Пеклі» (8:36).


Жіноче відділення у Центральному інформаційному офісі Хізб ут-Тахрір
Середа, 13 Раджаба 1440 р.х.
20.03.2019 р.
№ 026/1440 р.х. 

Головне меню