Революція 25 січня - третя річниця відібраної революції

Єгипет
Друкарня

У ці дні проходить третя річниця єгипетської революції і дивним у зв'язку з цим є  те, що святкувати її закликають ті, хто виступав проти революції і знов повернув у країну символи колишнього режиму. При цьому деякі з них раніше називали цю революцію регресом 25 січня. Якщо б вони не знали, що їх сумнозвісна революція 30 червня буде відбуватися з метою відновлення репресивної поліцейської держави, - держави Мубарака і його оточення — то однозначно не вирішили б відправляти 260 тисяч поліцейських для гарантування безпеки свята, включаючи офіцерів, співробітників і солдат карного розшуку, роз'їзної поліції, служби вуличного руху, спецсил і громадської оборони, окрім цього відправити ще 180 формувань сил центральної безпеки, 120 резервних формувань і 500 бойових груп на додаток до десятків одиниць сучасної бронетехніки. Чи необхідні усі ці сили для того щоб гарантувати безпеку свята або ж вони слугують залякуванням жорстокою війною?!

Можливо, революція 25 січня скинула верхівку режиму, однак вона зберегла усю його колишню структуру. Причиною цього стало те, що ця революція не володіла істинним проектом для здійснення змін і в результаті утворила невдалий режим. Цей режим сформував конституцію, яка нічим не відрізняється від конституції 71-го року, переконавши людей у хибній думці про те, що вона є ісламською. Цей режим дозволив Америці і далі втручатися в усі справи країни, поставив останню разом з народом у залежність від Америки і Світового валютного фонду, а єврейська держава залишилася у безпеці із зобов'язанням дотримання Кемп-девідської угоди. Однак достатньо того, що ця революція прибрала бар'єр страху, який оволодівав людьми на протязі довгих десятиліть. Але тепер путчістська влада не зможе залякувати людей, які прагнуть до реальних змін, а вони можливі лише на основі Ісламу. Умма сповнена рішучості і очкує на той день, коли до влади прийде Іслам — але не ісламісти — і восторжествує його правління. Вона очікує на той день, коли щирі мусульмани в Уммі проголосять про виникнення ісламського Халіфату, основою конституції якого буде Книга Аллаха і сунна Його Посланця, а його керівником стане доброчесний і набожний Халіф, пік керівництвом якого ця держава посяде вершину слави серед інших народів світу і покінчить з прагненнями Америки та інших країн невір'я, які постійно вступають у змову проти Умми.

Перемога і влада Умми неминучі, адже це обіцянка Всемогутнього Аллаха, який сказав:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الأرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا

«Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він обов'язково зробить їх намісниками на землі, подібно до того, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він обов'язково зміцнить їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку» (24:55).

Неминуче виконається добра звістка Посланця (мир йому і благословіння Аллаха), який сказав: «Потім настане Халіфат за методом пророкування».

З нагоди третьої річниці революції Хізб ут-Тахрір закликає жителів Єгипту до того, щоб їх вимогою було істинне виконання у життя Ісламу шляхом встановлення ісламського Халіфату за методом пророкування. Лише з цією державою вони знов  зможуть набути свою могутність і свою славу. Лише з нею вони можуть врятуватись від ганьби та принижень у цьому світі і покарань в Наступному вічному житті. Ми закликаємо їх відкидати усіляку суперечну Ісламу конституцію, відкидати запропоновану їм з боку Америки і її приспішників фальшиву демократію, огидну світськість і чужі Ісламу націоналістичні і патріотичні ідеї.

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا يَعْلَمُونَ

«Аллах владний вершити Свої справи, однак більшість людей не відає про це» (12:21).


Шаріф Зайд
Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Єгипет
№ 14/02
Середа, 21 Рабі уль-авваль 1435 р.х.
22/01/2014

Головне меню