Російському посольству від Хізб ут-Тахрір, вілаят Єгипет було передано прокламацію

Єгипет
Друкарня

Делегація від Хізб ут-Тахрір, вілаят Єгипет

Російському посольству було передано прокламацію, яка викриває переслідування російським ведмедем мусульман у Татарстані!

Делегація від Хізб ут-Тахрір/ вілаят Єгипет на чолі з інженером Аля уд-Діном аз-Зенатій, головою комісії комунікацій Хізб ут-Тахрір у вілаяті Єгипет, прийшла до будівлі російського посольства в Каїрі і вручила прокламацію від Хізб ут-Тахрір/Росія, яка викриває звірячу практику служб безпеки у Татарстані проти мусульман, також прокламація викриває брехню і нахабність міністра внутрішніх справ Росії у його обвинуваченнях членів Хізб ут-Тахрір із навмисними підтасуванням і фабрикацією.

Хізб ут-Тахрір, вілаят Єгипет посилає послання звідси, землі грози хрестоносців і татар, а саме:

1. Якщо злочинний російський ведмідь не припинить проливати кров і мучити мусульман, то воістину, Праведний Халіфат вже дуже близько і покарає кожного злочинця, який порушив право ісламської Умми і намовляння сатани залишать його.

2. Нехай російський ведмідь не вважає, що наша делегація прийшла до посольства щось випрошувати чи від слабкості...ні-ні. Ми прийшли для того, щоб поставити перед ними аргумент того дня, у який будуть свідчити проти них їх язики, руки і ноги за те, що вони робили. Ми прийшли із загрозою для них у тому, що часи тиранії російського ведмедя добігають кінця, а час Праведного Халіфату близько, а те, що у них зараз — це лиш короткий час вакханалії брехливих карликів, у той час як гарчання левів Халіфату усе сильніше з кожною годиною. І коли прийде Халіфат, ті, хто пригноблював людей, зрозуміють кого саме було повергнуто!

هَذَا بَلَاغٌ لِلنَّاسِ وَلِيُنْذَرُوا بِهِ

«Це - послання до людства. Нехай їх перестерігають ним» (14:52)


Шаріф Зайд
Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Єгипет
№ 14/04
09 Рабі ус-сані 1435 р.х.
09/02/2014

Головне меню