Делегація Хізб ут-Тахрір вручила посольству Франції бюлетень

Єгипет
Друкарня

Делегація Хізб ут-Тахрір вручила посольству Франції бюлетень, який викриває причетність французьких сил у вбивстві християн Центральної Африки!

Делегація Хізб ут-Тахрір в Єгипті на чолі з інженером Аля уд-Дін Заннаті — голова комісії по зв’язкам Хізб ут-Тахрір в Єгипті — вручила посольству Франції в Каїрі бюлетень, виданий Центральним медіа-офісом Хізб ут-Тахрір, в якому викриваються жорсткі методи, які здійснюють християни Центральної Африки проти мусульман. У ньому також викривається повна причетність сил, відправлених Францією у Центральну Африку під приводом підтримки африканських миротворчих сил у запобіганні насильства, яке переросло вбивства хрестоносців у їх злочинах проти мусульман та їх святинь.

Хізб ут-Тахрір в Єгипті — землі Кінана, переможця хрестоносців та татар — відправив делегацію з посланням:

1 - Цей недавній злочин, скоєний Францією проти мусульман у Центральній Африці, буде доданий у список злочинів проти мусульман у Малі, і перш за усе в Алжирі, а також заборона хіджабу у школах та нікабу на вулицях Франції. Воістину, Праведний Халіфат, який вже не за горами, стягне з кожного злочинця, який скоїв злочин по відношенню до Ісламської Умми, і примусить забути намовляння шайтана.

2 – Прийшов час сваволі колоніальних держав, таких як Франція та ін. Настав час справедливого Праведного Халіфату! Це усього лише мить розгулу брехливих ліліпутів, за яким відбудеться рев левів Халіфату, і тоді ті, хто коїть несправедливість, побачать свій кінець!

هَذَا بَلاغٌ لِلنَّاسِ وَلِيُنْذَرُوا بِهِ
«Це послання до людства. Нехай їх перестерігають ним» (14:52).


Шаріф Зайд
Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Єгипет
№ 14/08
Вторник, 24 Джумада аль-уля 1435 г.х.
25/03/2014

Головне меню