Слово Єгипту на арабському саміті є перегортанням фактів

Єгипет
Друкарня

Слово Єгипту на арабському саміті є перегортанням фактів та явним підбурюванням для протистояння революціям в арабському світі

Питання про так звану боротьбу з тероризмом зайняло основну частину промови тимчасового правителя Адлі Мансура, який підкреслив, що тероризм загрожує усім, без винятків, заявив, що “цей тероризм прогресує у рамках відчайдушних спроб замахувань на права народів для забезпечення дотримання волі народів, а також у спробах підірвати стабільність та процес розвитку”. Нема сумнівів у тому, що жоден мусульманин не чекає чого-небудь від цих самітів, не на рівні нагальних питань умми як питання про Палестину, і на рівні інших питань. У дійсності, багато хто з мусульман усвідомлюють реальність цих самітів, які не прийняли жодного рішення в інтересах умми, з миті походження цих самітів і досі вони у реальності не добились нічого, але у дійсності вони такі, якими їх хотів бачити Захід інструментом у своїх руках.

Цей інститут не набув успіху ані у чому та не цікавився нічим, окрім так званої боротьби з тероризмом та продовженням зустрічей арабських міністрів внутрішніх справ та координації між собою обміном інформацією, тільки такі зустрічі проводяться успішно, тому що вони пов’язані зі збереженням їх потворних режимів, і скеровані проти будь-якої діяльності, яка призведе до змін в арабських країнах. Ось, приклад, тимчасового президента, у своєму виступі на арабському саміті у Кувейті о вівторка 25 березня. Перекрутивши нашіворот усі факти, він описує роботу тих, хто діє для відновлення прав умми на славу та правління по Ісламу на тлі благочестивої держави Халіфат, він описує їх терористами, які відчайдушно намагаються посягнути на права народів у реалізації своїх бажань. Це пряме та ясне підбурювання на протистояння революціям в арабському світі.

Виконуючий обов’язки президента Мансур та йому подібні президенти та королі арабських країн є тими, хто виносить вирок власному народу. А так звана стабільність означає покора багатств та засобів своїх країн диктату невірного Заходу, яким належить останнє слово у цих країнах. Ці правителі є лише маріонетками у руках Заходу, який вертить ними як забажає, і за допомогою яких Захід порушує процес розвитку у наших країнах, ці правителі є стражами інтересів невірного Заходу у наших країнах. Вони є згубниками розвитку та прогресу та борються з науковою творчістю, щоб зупинити будь-який розвиток науки та техніки, використовуючі для цього зіпсовані навчальні програми, які встановлює безбожний колонізатор у наших країнах, щоб наші багаті країни залишались парниковими, нерозвиненими та споживчим ринком товарів невірного Заходу та його стратегічним запасом сировини.

Ми у Хізб ут-Тахрір та разом з нами умма дуже добре усвідомлюємо реальність Ліги арабських держав та їх згубні саміти, які не дали уммі нічого, окрім приниження та підкорення її ворогам. Ми вже постійно пояснювали уммі та будемо пояснювати, реальність цих правителів та самітів. І хвала Аллаху, умма вже зрозуміла їх реальність і вона пробудиться та повстане разом з нами того дня, коли побудується ісламський Халіфат, щоб ми разом змели ці інститути та правителів-зрадників у яму смітника історії.

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ * بِنَصْرِ اللَّهِ يَنصُرُ مَن يَشَاء وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

Того дня віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він Могутній, Милосердний. (30:4-5)

Шаріф Зайд
Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Єгипет
Джумада аль-уля 1435 г.х.
26/03/2014
№ 10/14

Головне меню