Президентська гонитва, гонитва заради крісла на кривій основі!

Єгипет
Друкарня

Президентська гонитва, гонитва заради крісла на кривій основі!
І тільки праведний Халіфат виправить криву основу цього крісла!

Як тільки виборча комісія проголосила про початок реєстрації кандидатів на президентські вибори 30.03.2014, так одразу почалася шалена гонитва між кандидатами, які так жадібно прагнуть до правління Єгипту. Ми бачимо збори великої кількості кандидатів перед Генеральною адміністрацією з виборів, вони хочуть зареєструватися, деякі з них тужать через те, що у них немає грошей, необхідних для передвиборчої кампанії…! У цих кандидатів так тече слина за це крісло, наче крісло правителя Єгипту є наживою і джерелом багатства!

Насправді, президентське крісло у світському республіканському режимі є гонитвою заради кривого крісла з гнилою основою! Це крісло, яке постійно контролюється Америкою, через посланців і агентів як всередині країни так і за кордоном…управління кріслом правління Єгипту Америкою на протязі десятиліть стало політичною реальністю і прокляттям для кожного, хто гониться за цим кріслом правління, кожний з них думає, що це влада слави і могутності, але вона в реальності є владою приниженого раба…

Шановні учасники, що прагнуть до крісла, основа якого є кривою!

Ви прагнете до крісла, у якому принижуються президенти! Незалежно від того, минулі, справжні і наступні, обслуговуючи євреїв, гарантуючи безпеку їх кордонів на Синаї, і обслуговуючи Америку і ї імперіалістичні, колоніальні проекти в країнах мусульман. Покайтеся Всемогутньому Аллаху, розірвіть свої зв’язки з єврейським узурпатором і з його опікуном, Америкою. Проголосіть про те, що ви служителі Умми і прагнете разом із нею до правління за Ісламом і до підтримки Корану! Якщо ви зробите це, то врятуєтесь у цьому житті і купите цим ваш ахірат. В іншому випадку, ця ваша гонитва з висунутими язиками буде гонитвою за міражем, який здається для бажаючого славою і гідністю, але насправді він є приниженням зрадою, служінням Америці і їх пасинкам, євреям; ви купуєте цей світ за наступний і в потойбічному житті ви будете піддані болісній карі:

فَمَا جَزَاءُ مَنْ يَفْعَلُ ذَلِكَ مِنْكُمْ إِلا خِزْيٌ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ الْقِيَامَةِ يُرَدُّونَ إِلَى أَشَدِّ الْعَذَابِ وَمَا اللَّهُ بِغَافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ (٨٥) أُولَئِكَ الَّذِينَ اشْتَرَوُا الْحَيَاةَ الدُّنْيَا بِالآخِرَةِ فَلا يُخَفَّفُ عَنْهُمُ الْعَذَابُ وَلا هُمْ يُنْصَرُونَ

Відплатою тому, хто робить подібне, буде ганьба в мирському житті, а в День воскресіння вони будуть піддані іще більш жахливим мукам. Аллах не знаходиться в незнанні про те, що ви робите. Вони купили мирське життя за Останнє життя. Їх муки не будуть полегшені, і їм не буде надано допомогу. (02:85-86)

О мусульмани, о жителі Єгипту!

Крісло правителя повинно повернутися до свого походження, кріслом слави і гордості, гідності і вірності, надійністю виконання Ісламу і розповсюдження справедливості, добра в усьому Єгипті, де повинен майорити стяг Посланця Аллаха, хай благословить його Аллах і привітає. І тоді розповсюдиться благо в усьому світі, повернеться визволенням Єрусалиму… буде кріслом каяття для всіх, хто не виконував Іслам, не був справедливим до народу і не поклонявся Аллаху. Ось таким чином повернеться крісло влади до його основи, і тоді Умма дасть присягу праведному Халіфату, який буде правити вами за тим, що послав Аллах, буде справедливим до мусульман і коптів Єгипту, і тільки тоді ви будете жити у справедливості, розквіті, в благодаті і пишності, і тоді ви прославите Аллаха, Господа світів:

نِعْمَةً مِنْ عِنْدِنَا كَذَلِكَ نَجْزِي مَنْ شَكَرَ

«…по милості від Нас. Так Ми відплачуємо тим, хто вдячний». (54:35)

О мусульмани, о жителі Єгипту!

Ви ввели жах в серця невірних колоніалістів, коли усунули режим Мубарака, усунули людину Америки і захисника євреїв, ви усунули з крісла влади цього фараона і його помічників. І хіба не краще для вас продовжити вашу революцію, по спливанню трьох років? Хіба не об’єднаєтеся ви з вашими братами в Хізб ут-Тахрір, щоб продовжити шлях? І дійти до присяги праведному Халіфу, який допоможе Аллаху і Аллах допоможе йому, Халіфу, який зломить Америку і її послідовників, і покінчить із впливом Америки в Єгипті! І тоді Америка не наважиться більше простягнути свою заплямовану кров’ю мусульман руку Єгиптові! Цей праведний Халіф жбурне в лице Америки її отруйну допомогу. Єгипет не потребує нікого, він міцний силою Всемогутнього Аллаха, своєю релігією, багатством і своїм Нілом. І лише тоді повернеться до Єгипту велич, слава і міць, як був він перемагаючим для хрестоносців і монголів. Він був джерелом прожитку для всього світу і насолоджувався в ньому справедливістю і славою мусульманин та не мусульмани, і тоді він розповсюдить справедливість в усьому світі:

وَمَا ذَلِكَ عَلَى اللَّهِ بِعَزِيزٍ

Це для Аллаха не складає труднощів. (14:20)

Шановні солдати в армії Єгипту!

Хізб ут-Тахрір в Єгипті закликає вас до Аллаха і сподівається на вас, воістину, в Аллаха є люди, які з’являються на стиках історії, так будьте ж ними…
Ми закликаємо вас служити Аллаху, Його Посланцю і віруючим, допоможіть рабам Аллаха, які працюють задля встановлення праведного Халіфату, і тоді ви повторите історію Ансарів, будете з кращих праведників і побачите славу в цьому і майбутньому житті…

Допоможіть Аллаху і Він допоможе вам і зміцнить ваші стопи, дайте присягу Халіфу на Корані і Сунні Його посланця ﷺ, для того, щоб він правив за тим, що послав Аллах, і здійснив із вами джихад на шляху Аллаха. Знайте, що тільки в Халіфаті ваша слава та перемога, і лише з Халіфатом ваша кров не проллється задарма.

إِنَّ فِي هَذَا لَبَلاغًا لِقَوْمٍ عَابِدِينَ

Воістину, в цьому послання для тих, хто поклоняється. (21:106)


Хізб ут-Тахрір Єгипет
05 Джумада ас-сані 1435 р.х.
05.04.2014

Головне меню