Делегація Хізб ут-Тахрір Єгипет передала посольству Пакистану прокламацію від Хізб ут-Тахрір Пакистан

Єгипет
Друкарня

У вівторок 08.04.2014 делегація від партії Хізб ут-Тахрір Єгипет під керівництвом голови Центрального комітету зі зв’язків Хізб ут-Тахрір у Єгипті Аляуддіна аз-Занаті, передала посольству Пакистану в Каїрі прокламацію, видану Хізб ут-Тахрір/Пакистан. Дана акція відбулася у межах кампанії: «Негайно звільніть Навіда Бата», яку Хізб ут-Тахрір проводить в усьому світі. Дана кампанія викриває правлячий режим Пакистану у його діяльності на користь колонізаторських сил, розкриває його істинну позицію, яка є ворожою Ісламові і висловлює ненависть до щирих та активних носіїв ісламського заклику. Серед останніх і офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Пакистані Навід Бут, якого репресивний режим Пакистану вже майже два роки утримує в ув’язненні. Ось витримки з прокламації, яка була передана посольству Пакистану:

«Представник Хізб ут-Тахрір у Пакистані Навід Бат, відомий серед жителів Пакистану і користується широкою повагою в суспільстві, на протязі майже двох років з 11 травня 2012 року залишається викраденим злочинними службами пакистанського режиму.

Викриття Навідом колонізаторських змов у відношенні мусульман і його ясні роз’яснення методу ісламського правління з благом, яке надходить від нього для мусульман і всього світу, засмутили багатьох зрадників у політичному і військовому керівництві країни. Для його втихомирення вони відправили злочинців, що сліпо підкорюються своїм колоніальним хазяям, які повсюдно борються із закликом до Халіфату від Сирії до Узбекистану.

Ці злочинці не обмежилися повсюдною кампанією переслідування членів Хізб ут-Тахрір, навіть коли ті, дбаючи про справи людей, на протязі короткого часу роздавали їм на вулицях прокламації. До усіх інших своїх чисельних злочинів у відношенні Ісламу ці злочинці додали повсюдну травлю Навіда Бата, доки не викрали його на очах його маленьких синів і до сьогоднішнього дня утримують його у застінках режиму. Усе це робиться з причини їх обурення існуванням заклику до істини».

وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلا أَنْ يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ

«Вони виміщали їм лише за те, що ті увірували в Аллаха Могутнього, Хвалимого» (85:8).

Шаріф Зайд
Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Єгипті
Вівторок, 8 Джумада ас-санія 1435 р.х.
08.04.2014

Головне меню