Мешканці Сінаю піддаються колективному покаранню

Єгипет
Друкарня

Мешканці Сінаю, які страждали десятиріччями від пригноблень і тиранії, сьогодні піддаються колективному покаранню від рук того, хто ймовірно повинен був захищати їх

Для спостерігача регіон Сінай здається цілком закритим від будь-яких спроб отримати якусь інформацію про те, що робить там армія, з, як вони називають, операцій по боротьбі з тероризмом. Хоча влада практично щоденно проголошує про вбивство великої кількості «терористів», але дуже важко підтвердити цю інформацію незалежними джерелами. Враховуючи те, що ці області закриті для всіх, можна сказати що більшість вбивств відбувається серед нашого народу в Синаї, а не серед озброєних, як стверджує військовий представник.

Операція з безпеки, яку проводять армійські і поліцейські сили в Синаї вже на протязі місяців під стягом боротьби з тероризмом, говорить про гуманітарну катастрофу, яка не має кордонів. Радник Сісі говорив, що протистояння на Синайському півострові можуть привести до його відокремлення, як це сталося в Судані, і попередив, що це приведе до наявності вендети між армією і народом Синаю. Але Сісі не дослухався до цього попередження, ввів війська і скоїв безпрецедентні масові громадянські вбивства, руйнування будинків і мечетей у місті Рафах що на півночі Синаю, зокрема в селищі Махдія що на південь від Рафаха, де сили безпеки спалили майже шістдесят будинків, не кажучи вже про тисячі людей у цьому регіоні, що залишилися без даху над головою.

Немає жодних сумнівів у тому, що платить за цей конфлікт між прибічниками екс-президента Мохамеда Мурсі, які вийшли проти нього, це жителі Синаю, в останні дні в соціальних мережах було багато жахливих картин, що відбувається у Синаї. І хоча Єгипетська армія стверджує у багатьох своїх заявах, що солдати піддаються засідкам, які приводять до загибелі і поранень багатьох із них, усе ж це не може бути виправданням порушень у відношенні громадських осіб нашого народу на Синаї, у вигляді безпрецедентного суспільного покарання.

Відомо, що у березні делегація у складі старших офіцерів єгипетської армії та посадові особи міністерства закордонних справ, відвідали єврейську структуру, для координації з ними введення сучасного устаткування у райони Синая та збільшення кількості військ там, щоб протистояти загрозі так званого тероризму. Військовий представник єгипетської армії зізнався щодо цього візиту після того, як ізраїльська газета «Гаарец» повідомила про це. Незважаючи на заперечення військового представника того, що зустріч торкалась усіх тем, пов’язаних з військовою співпрацею, він визнав, що є узгодження з єврейською структурою через підтримуваний зв’язок між ними. Хіба не сумно те, що армія Єгипту співпрацює з найбільш вороже налаштованими до віруючих євреями?! Проти кого?! Проти нашого народу на Синаї, які продемонстрували стійкість та сталість перед обличчям багатьох років ненависної ізраїльської окупації, які вже давно страждають від несправедливості, тиранії та ігноруванням їх урядом протягом десятиріч.

Тільки держава Халіфат відновить безпеку усіх людей у Синаї та в усьому Єгипті, і тільки Халіфат відріже мутоване коріння єврейського устрою, яке глузує сьогодні з того, як єгипетська армія охороняє єврейську безпеку, скеровуючи зброю на синів Умми. Тільки Халіфат поведе єгипетську армію для звільнення землі піднесення від огидних євреїв, як звільнив колись під керівництвом Салахуддіна аль-Айюбій.

О кваптеся ж, о щирі офіцери, виконати свій обов’язок, щоб захистити країну, підтримати релігію, та встановити головування Ісламу шляхом встановлення держави Халіфат, щоб отримати вдоволення Всевишнього Аллаха.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною та її серцем (може завадити людини домогтися того, що їй треба) і що ви будете зібрані до Нього. (08:24)


Шаріф Зайд
Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Єгипет
15 Джумада ас-сані 1434 р.х.
15/04/2014
№ 14/12

Головне меню