Єгипетський режим захищає єврейське утворення і робить єгипетську армію співучасником своїх злочинів

Єгипет
Друкарня

Прес-реліз

«Ізраїльські» ЗМІ підтвердили, що в понеділок 27 травня в ході перестрілки між «ізраїльськими» і єгипетськими солдатами на КПП «Рафах» був вбитий єгипетський солдат («Sky News Arabia», 27 травня 2024 р.).

Злочини євреїв не припиняться, поки їх утворення присутнє на нашій Благословенній землі. Вони створені, щоб залишатись кинджалом в тілі нашої Умми, щоб принижувати, ображати і топтати нашу честь і гідність. Як ми вже говорили і повторювали, єврейське утворення — це передова західна база, які відволікає увагу від того, що Захід є головним ворогом Умми. Євреї оберігають інтереси Заходу, який у свою чергу, розділяє Умму і перешкоджає створенню її держави, здатної об’єднати усі мусульманські народи під єдиним стягом Ісламу.

Вбивство єгипетського солдата єврейськими окупантами — не перше і не останнє. Єгипетська сторона не об’являє про це, поки не скаже першою єврейська сторона. Єгипетський режим намагається приховати подібні злочини, щоб контролювати гнів всередині армії, не говорячи вже про бушуючий гнів в серцях самого народу, у той час як євреї продовжують коїти свої злочини, знаючи, що єгипетський режим знаходиться в руках Америки, яка подбає про безпеку євреїв. Вони знають, що режиму Сісі доручено захищати їх, і він не наважиться робити інакше, навіть якщо йому доведеться арештовувати і вбивати власний народ.

Цього приниження не трапилось би, якщо б армія Єгипту, захищаючи народ Палестини, нанесла удар по єврейському утворенню. Якщо б вона відповіла євреям з силою, подібної силі Харуна ар-Рашида, з гнівом, подібними гніву аль-Мутасіма, зі словами Кутуза «Немає вам місця на нашій землі, і немає вам життя серед нас. Ми стоїмо з Ісламом, його землею і його святинями, захищаємо їх і виступаємо за перемогу цієї Умми, її релігії і пригноблених».

Армія Єгипту повинна мобілізувати свої сили, щоб викоренити потворне єврейське утворення і усіх, хто його захищає, починаючи з тронів правителів наших країн!

О солдати єгипетської армії! Ви так довго мовчали і бездіяли, що руки євреїв дотягнулись до вас! Що ви будете робити далі? Як довго ви будете залишатись вірними договору ганьби і зрадництва, який сковує вас, захищає єврейське утворення і дозволяє йому контролювати ваших братів на Благословенній землі, та й вас самих? Ваш обов’язок — підтримати своїх братів і покінчити з тими, хто їх пригноблює. Як ви можете змиритись з позицією зрадництва?!

Зрадництво, яке сковує вас, не має законності. Вам не дозволено погоджуватись з ним або виконувати те, в чому є зрадництво по відношенню до Аллаху, Його Посланцю ﷺ і Його релігії. Більше того, ви повинні відкинути його і тих, хто його уклав, тих, хто його дотримується і визнає досі. Якщо ж ви цього не зробите, то знайте, що ви — співучасники євреїв у їх злочинах проти вашої Умми і вбивстві ваших братів, і вас так само охопить гнів Аллаха і Його покарання. Вибір за вами!

О солдати єгипетської армії! Бути кращими означає, що ви повинні бути солдатами Умми, її захисниками, що ваша сила повинна бути скерована проти її ворогів, а не на залякування Умми і забезпечення безпеки ворогам Аллаха. Ви не повинні дбати про збереження режимів, які діють від імені Заходу, захищають його інтереси і тримають Умму у підкоренні, грабуючи її багатства і ресурси. Хіба це не відбувається у вас на очах і за вашою участю? Хіба це не той режим, який уклав мир з євреями, осаджує і поневолює народ Благословенної Землі і навіть власний народ? Хіба режим не нехтує життями єгипетських солдатів, перетворивши їх у стражів для євреїв, скеровуючи усі сили Єгипту на їх обслуговування і захист? Як ви терпите цей режим? Як ви можете погодитись на таке приниження і ганьбу? Як ви можете бути кращими у межах цього режиму, який править згідно капіталістичній системі, захищає їх інтереси і підтримує їх незаконне єврейське утворення? Той, хто робить це чи схвалює, нехай знає, що це не принесе йому ані користі, ані блага.

О солдати єгипетської армії! Відкиньте цей режим і розірвіть з ним усі зв’язки, встаньте на бік своїх щирих братів із Хізб ут-Тахрір, які не перестають давати вам поради і звати вас до благу як в цьому, так і в Наступному світі. Підтримайте ісламський проект, який буде втілений в життя в державі, під затишком якої будуть в безпеці навіть дерева, каміння і птахи. Надайте допомогу у встановленні Праведного Халіфату. Знайте, що Всевишній Аллах надасть вам допомогу і не зробить ваші справи марними.

وَلَيَنْصُرَنَّ اللهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ اللهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * الَّذِينَ إِنْ مَكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنْكَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ

«Аллах неодмінно допомагає тому, хто допомагає Йому Ему. Воістину, Аллах — Всесильний, Могутній. Якщо Ми обдаруємо їх владою на землі, вони будуть робити намаз, виплачувати закят, веліти робити схвалюване і забороняти засуджуване. А ісход усіх справ — у Аллаха» (22:40,41).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Єгипет
Вівторок, 20 Зуль-када 1445 р.х.
28.05.2024 р.
№26/1445

Головне меню