Утворення двох країн – вкорінення захвату землі мусульман у Палестині

Йорданія
Друкарня

Король Йорданії  Абдалла II, повторюючись при кожному зручному випадку,  він та його міністр іноземних справ,  стверджують, що утворення двох країн (мова йде про утворення двох країн на території Палестини,  однієї для палестинців, другої для євреїв, проживаючи пліч о пліч в умовах миру та безпеки) – це єдиний спосіб, який забезпечить безпеку та стабільність на Близькому Сході.

Він також постійно підкреслює про необхідність продовження прямих переговорів поміж палестинцями та «ізраїлітянами». Він постійно вказує на важливість американської та європейської ролі у цьому питанні.

Про це промовлялось на декількох заходах у Нью-Йорку перед ООН; на честь візиту Мітчела та Аббаса до Йорданії; також на честь візиту президента Швейцарської Конференції; коли король відправив послання-відповідь до Нетаньяху, прем’єр-міністру,  єврейської країни, яка окупувала палестинські землі; ці слова він іще раз нещодавно підкреслив на честь візиту президента Фінляндської республіки до Йорданії; також про це казав його міністр іноземних справ перед арабами, які зібралися на саммиті у Сурті.  

У зв’язку з цим Хізб-ут-Тахрір хоче запевнити короля та решту інших у наступному:

По-перше: Рішення про утворення двох країн з точки зору Ісламу заперечується та відкидається. Шаріат категорично забороняє подібне. Ми у свою чергу приймаємо точку зору Ісламу, чого б це нам не коштувало,  бо утворення двох країн, м’яко кажучи,  веде до вкорінення сіоністської країни,  надає  їй статусу легітимності, разом з тим, що це утворення абсолютно протизаконне.  Його влаштувала Британія у співробітництві зі зрадниками та агентами з числа правителів у мусульманських країнах, як арабів  так і не арабів. Британія утворила цю країну на ісламській території,  де ніхто, жодна людина на землі, як мусульманин так і не мусульманин,  не був в змозі та не може надати такого права євреям або будь-кому,  право утворення такої країни, навіть, якщо воно буде займати п’ядь землі мусульманської території.  

По-друге: від прямих та непрямих переговорів з євреями ніхто не отримає жодної користі. Бо євреї мають свій особливий відмінний від усіх людей аномальний склад розуму. Вони не як усі, відмінний, обраний народ, тому не бачать вони в цьому злочин, якщо вбивають інших людей, жеруть їх майно,  плюють на свої зобов’язання та договори. Вони самі собі надали в цьому право, брехливо нанісши образу Аллаху:

ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ قَالُوا لَيْسَ عَلَيْنَا فِي الْأُمِّيِّينَ سَبِيلٌ وَيَقُولُونَ عَلَى اللَّهِ الْكَذِبَ وَهُمْ يَعْلَمُونَ

«Вони роблять таким чином,  бо кажуть: «На нас не буде гріха через цих невігласів». Вони свідомо брешуть на Аллаха» (3:75)

Хто вірує у Коран,  розуміє зміст його айатів, вірить словам Господа світів,  той розуміє, що переговори з євреями – це марна трата сил, бо достовірно сказав Всевишній Аллах у своїй благородній книзі про них:

أَمْ لَهُمْ نَصِيبٌ مِّنَ الْمُلْكِ فَإِذًا لَّا يُؤْتُونَ النَّاسَ نَقِيرًا

«Або ж вони мають крихту влади? Якщо це було б так,  вони не дали б людям навіть виїмки на фініковій кістці» (4:53)

Тоді чому ж ви ведете з ними переговори, шановні люди,  бо це ж їх невід´ємна постать?!

По-трете,  ані Америка та ані Європа не можуть виступати у ролі безпристрасного арбітру,  вони противники, а не судді. Євреї є диким звіром,  якого запускають сучасні хрестоносці Америка та Європа,  щоб той розірвав мусульман. Дійсне протистояння відбувається між мусульманами та західним світом.

Євреї – це лише верхівка айсбергу,  під яким знаходиться пихатий,  повний ненависті настрій хрестоносця,  який приховує у собі Європа та Америка. Коли ріками ллється кров мусульман руками євреїв,  тоді радіють та танцюють серця хрестоносців. Нагороди та привілеї починають сипатися з боку Америки та Європи на адресу дикого утворення-окупанта, який захопив палестинські землі, який вбиває мусульман від імені США та Європи. У той час як Абдалла може казати про важливість американської та європейської ролі у врегулювання конфлікту між мусульманами та євреями!!

Яку реакцію очікує король побачити від Обами,  Камерону,  Сарокзі,  Медеведева,  Меркель і т.д.,  коли ті бачать так званого «поселенця» єврея,  який втішається наїздами на мусульманських дітей в аль-Кудсі?! Випадково не постачання сучасних військових винищувачів,  які надані Америкою євреям?! Так як він може бачити в них сторону,  яка може розсудити між ними та євреями?!

Опираючись на вище згадане,  хочемо тобі сказати, шановний королю,  і твоєму міністру іноземних справ, також: Ви повинні припинити вести ці розмови,  переказуючи оманливі заяви , вам досить того, що ви поглузували з людей. Знайте, що все одно рішення буде прийняте вірне,  а саме,  мусульмани винищать євреїв,  які будуть ховатися за тими,  хто з самого початку стояв за ними. Кожен агент та спільник буде викинутий на сміттєзвалища історії в цьому світі,  а стосовно іншого,  він потрапить у Пекло,  наскільки ж жахливим є такий кінець.     

№ 31/12
5 Зуль Када 1431г.х.
13/10/2010г.
Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Йорданія

Головне меню