Політична реформа в Йорданії – це «пригоріла страва» з корумпованими американськими приправами

Йорданія
Друкарня

Інформаційне агентство Йорданії заявило у новинах, які були оприлюднені 01.10.2013, що міністр по політичним та парламентським питанням Халед Аль-Каляда розглянув з послом США Стюарт Джонсом, «план уряду на наступний етап, для відкриття перспективи діалогу з радою народу, його депутатами, представниками, політичними та партійними діячами йорданського суспільства».

Під час зустрічей посла з редакторами газет, керівниками офіційних ЗМІ та деякими супутниковими каналами, посол похвалив з «реформами, які проводяться Йорданією…назвавши їх серйозними та відмінними на шляху до всеохоплюючої реформи…». Також сказав: «Урядові дії в економічній реформі, упорядкування процесу підтримки та визначення групи, яка заслуговує на підтримку, вважаються сміливими та серйозними кроками» (Конституція 25.09.2013).

Посол США пересувається по Йорданії немов по саду свого посольства або дому, ходить, куди і коли забажає, і сує свого носа у політичні справи країни, економічні, фінансові, ЗМІ, охорону здоров’я та освіту,і благословляє кроки уряду, які грабують кишені бідних та діє немов фактичний правитель. Він зустрічається з тими, хто забуває про їх жадібність,і що Америка шукає засоби для свого збагачення і той факт, що вона є ворогом ісламської Умми, вона вбиває мусульман у багатьох країнах, і забезпечує безпекою єврейську структуру, допомагає та дозволяє злочинцю Башару відкрите вбивство. Отож, якою ж реформою буде ця реформа, яку благословляє злочинна країна зла, як Америка, яка просуває свого посла в Йорданії, немов хазяїна та правителя Йорданії? Всевишній Аллах сказав:  

إِنَّ اللَّهَ لا يُصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدِينَ

«Аллах не виправляє діянь тих, хто поширює нечестя» (10:81).

О, мусульмани Йорданії:

Режим Йорданії зробив вашу чудову країну заручницею ворогів Аллаха, він зробив цю країну осередком та притоном агентів та шпигунства, як також залежність та продажність режиму в Йорданії невірному Заходу, зробило Йорданію базою США. Вашингтон Пост опублікував, цитуючи чиновників, які казали на умовах анонімності, що «агентство американської розвідки в останні тижні відправило додаткові воєнізовані групи до таємних баз в Йорданії з тим, щоб подвоїти кількість бійців, які отримують інструкції  та зброю від ЦРУ, перед тим як будуть відправлені до Сирії».  Також пише газета, що згідно з державними посадовими особами, «завданням спецслужби США, яка була визначена у Білому домі, є досягнення політичного рішення, за допомогою доведення сторін, що воюють, у глухий кут, замість того, щоб була чиста перемога» (Washington Post, 03/10/2013). Таким чином, Йорданія стала місцем не одної, а декількох баз Америки, і стала трампліном для змови проти ісламської Умми та програми її відродження.  

О, мусульмани в Йорданії:

Воістину, Америка намагається приготувати собі агентів у Сирії і починає це з Йорданії, де вона готує собі агентів всередині режиму Йорданії та за її межами, тому мовчання мусульман не приймається по відношенню до цього. Кожний мусульманин, якому не байдужа його Умма та релігія, повинен відмовитися від усіх, хто хоч якось пов’язаний з Америкою, він повинен викрити його стосунки, також мусульмани повинні зупинити режим в Йорданії, тому що він веде мусульман до безодні, своєю політикою голоду та підкорення невірному Заходу, мовчання по відношенню до цих несправедливих, продажних правителів призведе до бід. Всевишній Аллах сказав:

وَاتَّقُوا فِتْنَةً لا تُصِيبَنَّ الَّذِينَ ظَلَمُوا مِنْكُمْ خَاصَّةً وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ

«Бійтеся спокуси, яка уразить не тільки тих із вас, хто був несправедливий. І знайте, що Аллах суворий у покаранні» (08:25).

Посланець Аллаха ﷺ сказав: «Коли ти побачиш, що (члени) общини моєї бояться сказати несправедливому: «Ти – несправедливий!», то це означає, що вони позбавлені (блага!)», (Ахмад). Тому ніхто не звільниться від цієї відповідальності, доки не буде працювати для встановлення держави Ісламу, держави істини і слави (держава Халіфат), яка відріже руки Америки та невірного Заходу та їх хвости у наших країнах від ісламської Умми та розправиться з єврейською структурою, і наповнить землю справедливістю правлінням Ісламу, як капіталізм, який заполонив землю злом та тиранами.  

Всевишній Аллах сказав:

وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَى آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِمْ بَرَكَاتٍ مِنَ السَّمَاءِ وَالأرْضِ وَلَكِنْ كَذَّبُوا فَأَخَذْنَاهُمْ بِمَا كَانُوا يَكْسِبُونَ

«Якщо б жителі поселень увірували та стали богобоязливими, Ми розкрили б перед ними благодать з неба та землі. Але вони порахували це брехнею, і Ми схопили їх за те, що вони набували» (07:96).
 


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Йорданія
№ 34/83
Субота, 29 Зу аль-Каада 1434 р.х.
05/10/2013

Головне меню