Хвала Аллаху пройшов мітинг "Будьте Ансарами Аллаха"

Йорданія
Друкарня

З допомогою Аллаха, хвала Йому, успішно відбувся мітинг, до якого закликав Хізб ут-Тахрір у Йорданії у Південному Мазарі міста Карак, який був названий “будьте Ансрами Аллаха”, він відбувся серед великого скупчення мусульман, де також були знаменитості, політики, активісти і люди з різних рухів.

Мітинг було відкрито читанням аятів зі Священного Корану, потів привітальною промовою, з якою виступив пан Юсеф аль-Катавана, він один із старійшин Мазара і міста Карак. Потім капітан Вахід аль-Баттуш виступив з промовою, у які він висловив потребу Умми в державі Халіфат. Також виступив доктор Аднан аль-Шамарій з промовою у підтримку мітингу і революції у Шамі, яка почалася з мечетей, з яких вони виходили, вимагаючи ісламський Халіфат і про те, як країни світу об'єдналися у змові проти цієї благословенної революції.

Також виступив з промовою доктор Ахмад Сахарін, у якій він підкреслив, що рухи в ісламському світі повинні мати ясне бачення шляху перетворення тільки на основі Ісламу, засуджуючи і відкидаючи той факт, щоб хтось із мусульман брав своє бачення з ідеологій, вигаданих людиною, таких як капіталізм і демократія.

Виступив голова інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір, Мамдух Куатайшат, з промовою, де закликав мусульман бути ансарами Всемогутнього Аллаха і Його релігії і розтлумачив, що проблеми Йорданії вирішаться лише тоді, коли Йорданія знов стане невід'ємною частиною Шаму у складі Ісламського Халіфату. Завершив мітинг професор шейх Саїд аль-Ававда (Абу-Імад) з промовою, у які він висловив вдячність людям Караку за їх активне відвідання і взаємодію з цим мітингом, описав Карак землею благородних.

Це велика заслуга, якої удостоїв нас Аллах у Південному Мазарі міста Карак, Хізб ут-Тахрір у вілаяті Йорданії звертається із вдячністю кожному, хто підтримував і виступав із заявами на цьому нашому мітингу, звертаючись до Всемогутнього Аллаха з мольбою винагородити їх кращою нагородою і записати це в ряд їх кращих справ.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Йорданія

 

№ 35/2
Субота, 06 Мухаррам 1434 р.х.
09/11/2013

 

Головне меню