Заклик до громадськості: Акція, стоячи, дітей з гаслом “Від дітей землі Ярмука, до дітей Хомса, Гути і табору Ярмук”

Йорданія
Друкарня

Хізб ут-Тахрір/ вілаят Йорданія проводить акцію, стоячи, дітей у м.Ірбід під назвою “Від дітей землі Ярмука, до дітей Хомса, Гути і табору Ярмук”. Ця акція закликає повстанців припинити фітну, яка є смертельною для революції, а також припинити міжусобні сутички і пролиття забороненої крові між ними.

Акція закликає до об'єднання рядів повстанців з метою зняти облогу з обложених міст, сіл і таборів та позбавленню від злочинного режиму Башара, який дуже втомився від спроб схилити перед собою мусульман у Шамі, і разом з ним його союзники — Америка, Росія, Іран і іранська партія в Лівані. Дана акція також ставить метою засудити пособництво правителів мусульман Башару проти благословенної революції, їх угоду у боротьбі проти порятунку жителів Шаму від злочинів і зла Башара і його режиму, який поповнив свій арсенал злочинів зброєю голоду, після того як втратив надію підкорити їх хімічною зброєю, літаками, важкою артилерією, ракетами і бочками з вибухівкою. Акція закликає до мобілізації ісламських армій, до наснаги їх гідності із вказанням їх обов'язку із порятунку їх братів у Шамі.

Місце акції, стоячи, на площі шкіл UNRWA коло знаку поселення на вулиці “Джаміа Ярмук”, з волі Аллаха в четвер 16.01.2014 о 11:30 годині дня.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія
№35/6‬
Вівторок, 13 Рабі уль-авваль 1435 р.х.
14/01/2014

Відео з акцією за посиланням

 

Головне меню