Турне Керрі для забезпечення інтересів Америки

Йорданія
Друкарня

Керрі проводить турне в регіоні для забезпечення інтересів Америки і зміцнення єврейського утворення, усвідомлюючи небезпеку, яка надходить з благословенної революції у Сирії

У своєму шкідливому турне по регіону, яке охопило всіх: єврейське утворення, владу Аббаса, Йорданію і Саудівську Аравію — державний секретар США Джон Керрі заявив перед зустріччю з прем'єр-міністром єврейського утворення Нетаньяху, що Сполучені Штати будуть продовжувати підтримувати Ізраїль, щоб захистити себе і зберегти свою силу; і це у той час як ізраїльський Комітет міністрів по законодавству проголосував на користь законопроекту про анексію Йорданської долини.

Ми ж у протистояння цьому мерзенному турне і цій заяві, у якій США продовжує свою ворожнечу до ісламської Умми, підтверджуючи у ній свою чергову явну злобу до Ісламу і мусульман, і викриває у ній свій переляк і жах від революції віруючих у землях Шаму — ми заявляємо міністру закордонних справ американської тиранії: твої зусилля по збереженню впливу твоєї країни у регіоні і прагнення зміцнити і гарантувати безпеку єврейського утворення — бази невір'я, наконечник спису, центр і відправна точка ваших операцій у регіоні проти Ісламу і мусульман — не здійсняться, з волі Аллаха, навіть якщо і підкоряться тобі мерзотники, і ляжуть перед тобою падші. Адже обіцянка Аллаха віруючим в тому, що Він зробить їх намісниками здійсниться, а ваш вплив у Шамі і довколишніх регіонах незабаром зникне. Зірка твоєї держави в'яне і єврейське утворення викорениться, якими б фортецями ви не оточували його. І ви побачите від Умми те, чого більше усього боялися. Всевишній сказав:

وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الأرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ * وَنُمَكِّنَ لَهُمْ فِي الأرْضِ وَنُرِيَ فِرْعَوْنَ وَهَامَانَ وَجُنُودَهُمَا مِنْهُمْ مَا كَانُوا يَحْذَرُونَ

«Ми побажали зробити милість тим, хто був принижений на землі, і зробити їх лідерами і спадкоємцями, дарувати їм владу на землі і показати Фараону, Хаману і їх воїнам те, чого вони остерігалися» (28:5,6).

Ми в Хізб ут-Тахрір відкидаємо усі форми жебракування і змови проти революції Шаму і благословенної Палестинської землі. Ми відкидаємо усі форми підкорення і покірності планам Заходу на чолі з Америкою, які вбивають мусульман у більше ніж одному місці своїми руками, руками своїх маріонеток і тих з числа мусульман, які підкорилися їй, від яких Америка, не вагаючись ані на мить, відмовиться і принесе їх в жертву своїх інтересів і свого впливу. І долі померлого Каддафі, приниженого Мубарака, втікача Бен Алі і Абдулли Салеха, стертого з пам'яті, втрачені з очей громадськості вже давно.

О мусульмани!

Американських деспотів і їх прибічників не вдасться зупинити і повернути у західну половину земної кулі нікому, окрім держави Халіфат, світанок якої дуже близько, з волі Аллаха. А тому ми закликаємо вас працювати для його встановлення, адже тільки в ньому ваша велич, слава і вдоволення вашого Господа. І лише за допомогою нього відбивається і перемагається ворог.

 


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія
№ 5/35
Понеділок, 05 Рабі уль-аввль 1435 г.х.
06/01/2014

Головне меню