З дозволу Аллаха, завершилась кампанія «Скиньте змову у Женеві, злочинний режим та зрадницьку коаліцію»

Йорданія
Друкарня

Хвала Аллаху, завершилась кампанія, до якої закликав Хізб ут-Тахрір в Йорданії перед посольством злочинного режиму, режиму Башара. Вона проходила під назвою: «Скиньте змову у Женеві, злочинний режим та зрадницьку коаліцію». У кампанії Хізб засудив дану конференцію та усі її результати, описавши країни, які входять до неї, як зрадницькі. А також, що ця конференція не бажає нічого, окрім винаходу нового Башара – такого ж послідовника невір’я, яким нічим не відрізняється від попереднього.

На тлі великої присутності сил безпеки та ЗМІ учасники кампанії скандували такбіри (Аллаху акбар) та гасла, які описують коаліцію та Асада зрадниками та прислужниками невірного Заходу.

Голова медіа-офісу Хізб ут-Тахрір в Йорданії професор Мамдух Абу Савва Кутейшат виступив з промовою, у якій сказав про Коаліцію, що «Вона відмовилась від своїх принципів у той час, коли їх у неї вже не було. Вона залишила відмову від проведення переговорів з Башаром, залишила відмову від участі у Женеві-2, вона описала цю відмову приниженістю та покірністю перед Америкою та її союзниками – і усе це, щоб знайти нове положення, яке збереже вплив Америки. І уся справа лише у тому, щоб на зміну старому Башару знайти нового – зрадника Аллаха, Його Посланця та віруючих».    

Він додав, що «Коаліція потаємно та явно кинула виклик мусульманам, не приховуючи  свого зрадництва, а навпаки, запропонувавши його з аукціону… Так не прокладайте ж для неї шляху та не давайте проходу у землях Шаму – центру дому Ісламу…».

Також були виголошені промови, які закликали до народу Сирії зірвати Женевську конференцію-2, і продовжити вести свою революцію і не схилятись перед вимогами коаліції. Закликали революціонерів об’єднати свої ряди та докладати зусиль для встановлення Халіфату та викорінення впливу невір’я у мусульманських країнах, а також нагадали їм про святість мусульманської крові. Також пролунали вимоги до армій мусульман негайно перейти до звільнення сирійського народу та наданню допомоги йому та утворенню Халіфату.   

Із закликів, які були проголошені:

Женева 1… лжива, Женева 2… лжива
Коаліція… фальш, громадянська країна… фальш, і світськість… фальш

О, вільні повстанці .. лише бізнесмени продали свою революцію!
О, Америка, залиш нас … твої коаліції не представляють нас!
О, армії мусульман, надайте допомогу народу Шаму!


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія
№ 35/10
Середа, 21 Рабіъ уль-авваль 1435 р.х.
22/01/2014


Головне меню