Кампанія із закликом - Злочини Росії… з Татарстану, проходячи Чечню… у Сирію!

Йорданія
Друкарня

У межах кампанії Хізб ут-Тахрір “У допомогу мусульманам Татарстану” Хізб ут-Тахрір/Йорданія у понеділок 10.02.2014 о 10.00 з волі Аллаха проведе пікет біля будівлі Російського консульства у засудження злочинів Росії у відношенні наших братів мусульман у Татарстані та в усіх інших частинах країни, де російські спецслужби проводять репресії мусульман в усіх формах: обшуки, арешти, викрадення, катування, чистки і несправедливі судові розгляди.

Дана ескалація з боку Росії у війні проти Ісламу і мусульман, що простягається від Татарстану і масових вбивств у Чечні, а також підтримки деспотичного режиму в Шамі. Однак при всьому цьому вони знають, що Ісламська держава (держава Халіфат) незабаром повернеться знов, і його проблиски вже стали з'являтися. Це стало вселяти страх в серця від того, що мусульмани Росії і в країнах її впливу прийдуть у рух, вимагаючи повернення Ісламу як системи для життя, яка впорядкує їх життя і їх взаємовідносини. Халіфат близько, з волі Аллаха, не дивлячись на ворожість Росії та інших ворогів цієї релігії, ворогів Господа величі, Господа світів!

يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ 

«Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми вустами, але Аллах збереже Своє світло, навіть якщо це ненависно невіруючим» (61:8).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія
№ 35/12
Субота, 08 Рабі ус-сані 1435 г.х.
08.02.2014

Головне меню