Хізб ут-Тахрір вілаят Йорданія подав відкритого листа до посольства Франції

Йорданія
Друкарня

У межах кампанії «Хто допоможе мусульманам в Центральній Африці», яку почав Хізб ут-Тахрір, Хізб ут-Тахрір у Йорданії відправив делегацію під керівництвом голови Центрального комітету зв’язку, професора Алі ас-Сомадій. У склад делегації також увійшли професор Ахмад Абу Кадум, член партії у вілаяті і доктор Ахмад Хасуна, член медіа офісу. Вот его содержание: делегація вирушила до французького посольства в Аммані, щоб передати відкритого листа посольству французького уряду. Ось його зміст:

Відкритий лист

Послу французького уряду в Йорданії

Воістину, злочини геноциду у відношенні мусульман Центральної Африки з боку християнської поліції відбуваються за планом, пособництвом і послідовністю з вашого французького боку, який допомагає озброєним загонам християнської поліції зброєю, який проявляє зовнішню упередженість у відношенні до християн тільки для того, щоб зняти з себе частину історичної відповідальності за отруту проти Ісламу і мусульман, щоб пролитою кров’ю мусульман і їх смертями мотивувати свою присутність там.

О посол!

Воістину, ми в Хізб ут-Тахрір знаємо про вашу причетність до вбивств і знищення мусульман Центральної Африки, і ми відкриємо для всієї ісламської Умми цю змову і цю триваючу ненависть, яку ніколи не забуде ісламська Умма, навіть коли буде встановлено Халіфат у скорому майбутньому з волі і могутності Аллаха. Вашу агресію буде відкинуто, але тільки лиш силою Ісламу і його благородством. Ми, о посол, як ти знаєш, не вбиваємо старих, дітей і жінок, як і не вирубаємо дерева на війні. І ти також знаєш слова нашого Господа у Його Книзі:

وَإِنْ عَاقَبْتُمْ فَعَاقِبُواْ بِمِثْلِ مَا عُوقِبْتُم بِهِ
«Якщо ви піддасте їх покаранню, то карайте їх так, як вони карали вас» (16:126)

Як ти знаєш, о посол, Аллах повертає минулі дні серед людей і ми, воістину, вже поряд з обіцяною державою Халіфат, яка наближається з волі Аллаха і її час ближче ніж думаєш ти і твій уряд, а також усі сили невір’я і тиранії у світі.

Нехай же ваш уряд зупинить операції геноциду, вбивств і допомоги проти мусульман, оскільки можливо, що це у недалекому майбутньому допоможе вам, хоча ми маємо сумніви, що це вас врятує.

Так знай же, що Ісламська Держава, подібно до того як колись зберегла владу Франциска І у вашій країні, врятувавши його від полону і повернувши його правити Францією у минулі сторіччя, так само вона з волі Аллаха ниспошле на вас суд Аллаха за ваші злочини проти мусульман.

وَلَتَعْلَمُنَّ نَبَأَهُ بَعْدَ حِينٍ

«А ви обов’язково дізнаєтеся звістку про нього через певний час» (38:88)


До місії делегації додається заява Центрального медіа-офісу Хізб ут-Тахрір «Хто допоможе мусульманам у Центральній Африці», датована 19.02.2014р.
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія
№ 35/19
Середа, 26 Рабі ус-сані 1435 р.х.
26/02/2014

Головне меню