З милості Аллаха було проведено акцію «З Каламуна підніметься світанок твоєї перемоги, о Шам!»

Йорданія
Друкарня

Посеред великого скупчення сил безпеки і ЗМІ було проведено з милості Аллаха акцію, до якої закликав Хізб ут-Тахрір у Йорданії перед злочинним посольством в Аммані, під назвою «З Каламуна підніметься світанок твоєї перемоги, о Шам!».

Акція почалася зі слів проповіді на п’ятничній молитві, у якій професор Білял аль-Касрій розповів про масштаби всесвітньої змови проти революції у Шамі, яка була надламана об скелю по всіх ділянках і були зганьблені усі правителі і шейхи, які торгували кров’ю мусульман на шляху боротьби з проектом Халіфату, який був визнаний повстанцями на землі Шаму, як і позначили жителі Шаму, що міжусобна війна між ними заборонена і що кров мусульман для Аллаха більш священна, ніж Благородна Кааба і закликали до того, щоб триматися за проект Халіфату, оскільки його встановлення вже зовсім близько, з волі Аллаха.

Було багато сказано на п’ятничній молитві у роз’яснення змови міжнародної спільноти і правителів арабів та мусульман проти революції у Шамі, тому що її переслідувана мета – це встановлення Халіфату і головування шаріату Аллаха на землі. І воістину, те, що відбувається – дикі бомбардування наших людей різноманітними видами зброї – демонструє степінь ненависті у відношенні до революції Шаму і її щирих людей. Промовці закликали народ Шаму до співпраці навколо проекту Халіфату і закликали не слухатися режиму, який хоча й позиціонує себе як союзника революції Шаму, проте насправді намагається її припинити і відволікти, щоб задовольнити цим невірний Захід, який плете змови проти Умми і хоче, щоб Умма принижено йшла за ним.

Акція з приводу шахідів Шаму завершилася святом, були піснеспіви, такбіри і радісні вигуки у підтримку народу Шаму. Також були проведені чисельні інтерв’ю з головою і членами медіа-офісу.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Йорданії
№ 35/20
П'ятниця, 28 Рабіъ ус-сані 1435 г.х.
28.02.2014

Головне меню