Замість того, щоб змагатися у промовах перед аль-Аксою, закличте армії задля її звільнення!

Йорданія
Друкарня

У той час як Шимон Перес – вбивця мусульман, ворог Аллаха, Його Посланця ﷺ та віруючих, приймає участь у Давосському економічному форумі за запрошенням йорданського режиму, який відчинив двері перед ненажерливими капіталістами, що грабують мусульман.

Ми бачимо, як Ахмад Халіл, голова шаріатського суду Йорданії, разом з міністром зі справ релігії та вакуфів Йорданії Хайелем Давудом, замість того, щоб видати фетву про заборону появи Переса на благословенних землях, про осуд зустрічі Переса і про звіт тих, хто його запросив, беруть участь у конференції, яку було скликано у Байт-Лахмі (Віфлеєм), де було висловлено явну позицію з підкорення аль-Кудсу єврейському утворенню!

Усе це відбувалося за участі офіційних осіб та делегацій з Туреччини, Судану, Росії, Тунісу та представників Організації ісламської співпраці на даному заході, де було видано рекомендації та заяви, що показали усі підступи учасників з передачі Палестини до пазурів «Ізраїлю» та відобразили безпомічне положення й офіційну змову мусульманських правителів проти мечеті аль-Акса та усієї Палестини.

Участь у цій конференції цілком гармонує з політичною позицією йорданських державних організацій у відношенні до єврейського утворення та підтверджує роль придворних улемів у введенні в оману та у створенні шаріатських виправдань під усіма можливими заголовками, за якими приховане бажання підкорити людей єврейському утворенню та схилити їх до покірності до обставин, які склалися навколо захоплення Палестини і знаходження аль-Кудсу та мечеті аль-Акса в руках євреїв.

Мусульмани в аль-Аксі та в усій Палестині загалом усвідомлюють цю змову та виступають проти нього! Так, вони висловили свій протест з приводу присутності на даній конференції голови шаріатського суду та міністра зі справ релігії та вакуфів, які намагалися переконати палестинців у турботі йорданського режиму про мечеть аль-Акса перед обличчям спроб Туреччини позбавити її цієї турботи.

Жителі аль-Кудсу та аль-Акси ясно висловили бажання Умми і донесли до міністра і тих, хто був з ним, слово істини, подібно до того, що вони донесли раніше до міністра вакуфів Туреччини. А саме – про те, що аль-Акса та аль-Кудс потребують армій мусульман, які, не шкодуючи своєї благородної крові, виступлять на шляху Аллаха заради їх звільнення! Про те, що жителі аль-Кудсу та аль-Акси не згодні з тими, хто підкорився єврейському утворенню. Поведінка охорони голови шаріатського суду та міністра, яка вдарила одного літнього прихожанина аль-Акси, який прийшов висловити свій протест з приводу даного візиту цих посадовців, була нічим іншим, як неповагою до мечеті аль-Акса, що викликало тільки більше обурення прихожан цієї мечеті, створило підґрунтя для заворушень та образи релігійних почуттів.

Ми, Хізб ут-Тахрір, ще раз підтверджуємо те, що неодноразово було сказано раніше – що Хізб володіє безстрашністю, відкрито заявляє про свою щиру діяльність і не відрікається від того, що робить! Хізб ут-Тахрір у благословенних землях Палестини офіційно заявляв за допомогою свого інформаційного офісу про те, що виступ проти голови шаріатського суду і міністра зі справ релігії та вакуфів у мечеті аль-Акса не відноситься до офіційної діяльності Хізбу, але в той самий час Хізб не відкидає тих, хто виступав і виступає зі словом істини проти гнобителів та їх соратників!

Так нехай же помовчать голова шаріатського суду і міністр зі справ релігії та вакуфів і попрохають пробачення в Аллаха за свої злочини у підкоренні єврейському утворенню і мовчанку перед перебуванням Переса на благословенних землях замість того, щоб зводити наклепи та звинувачувати Хізб у тому, що до нього не має жодного відношення!

وَاتَّقُواْ يَوْماً تُرْجَعُونَ فِيهِ إِلَى اللّهِ

«Бійтеся того дня, коли ви будете повернені до Аллаха» (2:281).

О мусульмани!

Ми щиро заявляємо, що аль-Акса з нетерпінням чекає на армії мусульман, які вирушать до її визволення, а не на проповідників, які змагаються один з одним у покорі ворогу. Вона потребує вчених, які кажуть слово істини, а не тих, хто зводить зі шляху! Ми заявляємо, що саме Халіфат за методом пророкування позбавить вас від гніту тиранів, віроломства зрадників та шкоди лицемірів! У Халіфаті – вдоволення вашого Господа і ваша велич! Так працюйте ж разом з тими, хто працює на цьому шляху, щоб удостоїтися честі відновити його і набути Рай з дозволу Аллаха, Господа світів!


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія
Неділя, 06 Шабану 1436 р.х.
24.05.2015
№ 36/19

Головне меню