Аль-Аксу паплюжать, а йорданський режим висловлює засудження і змовляється, у той час як його армія здатна її звільнити!!!

Йорданія
Друкарня

Група з єврейського стада у середу взялася за паплюження благословенної мечеті Аль-Акса під покровительством солдатів окупаційного утворення, де єврейські солдати відкрили вогонь стріляниною та бомбами по прихожанах у мечеті, поранивши кілька віруючих і перебуваючих всередині.

При усьому цьому йорданський режим продовжує легкодухо засуджувати вустами офіційного представника уряду Йорданії Мухаммеда аль-Момані, і навіть використовує цей бридкий акт, попереджуючи, що постійність «Ізраїлю» у цих ворожих атаках проти благословенної мечеті Аль-Акса, тих, хто поклоняється і перебуває у ній стало найбільш розповсюдженою відмовкою релігійного екстремізму і тероризму у регіоні!

О мусульмани!

Хіба не заявив голова Об’єднаного комітету начальників штабів генерал-лейтенант Машал Мохаммед Забін на прес-конференції про деталі розкопок Аджлун, у присутності прем’єр-міністра і міністра оборони, кажучи про зв’язки армії з урядом євреїв, впровадження і вводу їх військових експертів у країни, що «наші збройні сил здатні досягти будь-якого місця на Близькому Сході»!
 

Хіба не гідна мечеть Аль-Акса того, щоб режим привів у рух усі воїнські формування у той час як вони здатні на це за визнанням і утвердженням очільника Об’єднаного комітету начальників штабів, тим паче, коли режим постійно на словах зізнається, що є володарем мандату і заповіту на мечеть Аль-Акса!

Хіба не гідна мечеть Аль-Акса руху армій заради її визволення, яка, знаходячись під владою йорданського режиму, була втрачена з рук мусульман?! Або дотримання положень та умов ганебної домовленості Ваді-Араба і занепокоєність захистом відносин з єврейським утворенням більш значущі за накази Аллаха і закони Ісламу, що закликають до битви з євреями-окупантами і визнання їх з усієї Палестини і закликають до визволення нашої благословенної мечеті Аль-Акса?!

Хіба не гідна мечеть Аль-Акса того, щоб йорданська армія змусила режим і його уряд, які освячують і зміцнюють відносини з єврейським утворенням за рахунок мусульман, їх крові і святинь, проголосити і почати війну проти єврейського утворення?! Хіба мечеть Аль-Акса і мусульмани, які наражаються на армійський і поліцейський терор і ворожість з боку стада євреїв, а також віруючі в мечеті не гідні того, щоб йорданська армія прийшла від цього у рух?!! Так, гідні і мають право! Однак благородність, мужність та героїзм проявляються перед нами лише у виконанні американських наказів – голови невір’я і зла – в участі у війні проти мусульман і розтлінні американським проектам у регіоні. Так, гідні, і ще раз: гідні! Однак накази Америки у них вище за все, а зобов’язання підкоренні їй вище за всі зобов’язання!

О мусульмани!

Ми нагадуємо, що з присутністю і падінням Халіфату мусульманські країни були розділені і єврей зміцнився в окупації Палестини. Але з найскорішим його поверненням, з волі Аллаха, повернеться єдність мусульманських країн під затінком законів великого Ісламу. Халіфат звільнить Аль-Аксу і всю Палестину та притягне до відповідальності усіх змовників, зрадників і брехливих агентів!

Ми в Хізб ут-Тахрір закликаємо вас до виконання обов’язку із встановлення Халіфату за методом пророкування, щоб ми усі мали честь надання допомоги у його поверненні і прагненні догодити Всемогутньому Аллаху і в надії на блаженний Рай!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною і її серцем (може завадити людині домогтися того, що їй завгодно) і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).


Прес-служба Хізб ут-Тахрір Йорданія
Четвер, 15 Зуль-хіджа 1434 р.х.
09/10/2014
№ 35/50

Головне меню