Найбільша проблема, яка загрожує долі Ісламської Умми - це перешкода на шляху її повернення до політичного життя за допомогою встановлення Держави Халіфат

Прем'єр-міністр і представник Йорданії Абдуллах Енсур

Йорданія
Друкарня

У своїй промові на тринадцятій конференції Організації ісламського співробітництва в Стамбулі прем'єр-міністр і представник Йорданії Абдуллах Енсур, від імені короля Абдуллаха II ібн Хусейна заявив: «Умма сьогодні стикається з проблемами, які ставлять під загрозу її долю і релігію».

Дивно, як ніби проблеми, що несуть загрозу Ісламській Уммі, її релігії і долі, - це не справа рук нинішніх правителів! Ніби Ісламська конференція, яка стала Організацією ісламської співробітництва, що не була утворена для того, щоб запобігти відродженню Ісламської Умми на основі Ісламу, а також щоб розділити її і посіяти між її частинами розкол, чого жадає Америка - глава невіри!!!

О мусульмани!

Тривають проблеми Ісламської Умми, що загрожують її релігії, є причиною підпорядкованості існуючих режимів в мусульманському світі силам невіри і колоніалізму, як і причиною їх участі в колоніальних незначних змовах і в змаганні мусульманських правителів між собою, щоб довести свою прихильність країнам невіри за рахунок Ісламу, гідності і честі мусульман.

О мусульмани Йорданії!

Найбільшою проблемою великої Ісламської Умми є ваші правителі, які перешкоджають відродженню єдиного політичного рішення - Держави Халіфат, встановленого за методом пророцтва, потужного захисника і зберігача релігії, що гарантує сприятливе майбутнє і долю Уммі.

Дивно, як ніби нинішні мусульманські правителі не є агентами та партнерами Заходу, проливаючи кров Умми, розграбовані її багатства, а також допомагаючи тероризму, виховуючи і підтримуючи його фінансами, а потім - використовуючи його, щоб тероризувати Умму! Захід використовує поняття «тероризм», щоб реалізувати свої колоніальні плани в мусульманських країнах. Захід і його агенти-правителі використовують ці злочини, виставляючи в спотвореному вигляді як зазіхання на їхню релігію, щоб під хибним приводом боротьби з тероризмом дискредитувати Іслам і змінити його поняття, а також закони в рамках так званих «релігійних реформ» відповідно до умов і стандартів ворогів.

О мусульмани Йорданії!

Найбільшою і найбільш серйозною загрозою для Умми, її релігії і її долі, як у справжньому, так і в майбутньому, - це підпорядкування і слухняність Умми нинішнім правителям, які влаштовують змову проти її розвитку і відродження. Вони прагнуть не допустити втілення ісламської релігії в реальному житті, щоб велика Ісламська Умма залишалася відсталою, стоячи позаду всіх інших народів, і щоб мусульманські країни залишалися метою і жертвою для кожного злобного, віроломного і жадібного ворога.

О мусульмани!

Ваші правителі в Стамбулі влаштовують змову. Вони є злочинцями та нечестивцями у відношенні до Ісламу та Умми:

وَيَقُولُ الَّذِينَ آمَنُوا أَهَؤُلاءِ الَّذِينَ أَقْسَمُوا بِاللَّهِ جَهْدَ أَيْمَانِهِمْ إِنَّهُمْ لَمَعَكُمْ حَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ فَأَصْبَحُوا خَاسِرِينَ ٥٣

«Ті, які увірували, скажуть: «Невже це ті, які приносили найбільші клятви ім'ям Аллаха про те, що вони були з вами?». Марними були їхні діяння, і вони виявилися потерпілими збиток»(5:53).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір/ Йорданія
Субота, 9 Раджаба 1437 р.х.
16.04.2016 р.
№ 37/16

Головне меню