Непричетність до тих, хто залишив Алеппо без допомоги

Йорданія
Друкарня

Алеппо горить, і світ бачить, чує і спостерігає за цим; деякі беруть участь в цій змові, деякі ведуть переговори за рахунок пролитої там крові, а деякі мовчать і не думають про допомогу.

Людей вбивають і ховають під уламками будинків в Алеппо. Немає ніякого виправдання у тих, хто вбиває їх, руйнує там все і спалює або бере участь в цьому хоч якось, будує змови, підтримує це і веде переговори, а також немає виправдання для тих, хто, проявивши слабкість, мовчить і не допомагає їм.

Хай пропадуть і проваляться всі їх змови в Женеві та інших місцях разом з учасниками переговорів, і дуже скоро буде повалена система цього світу з її міжнародними та регіональними організаціями та органами!

О Аллах, Ти - свідок, що ми не маємо до них усіх ніякого відношення. О Аллах, помилуй наших слабких і зміцни всіх мусульман, Ти - Господь наш і Ти - Господь пригноблених. О Аллах, будь помічником наших братів мусульман в Сирії, адже проти них об'єдналися всі сили зла і накинулися на них убивчо і руйнівно. Вони знищили їх дітей і спалили все на своєму шляху, тільки тому, що мусульмани Сирії хочуть жити гідно в своїй власній країні. Тільки через це їх знищують кожен день, обрушують на них їхні будинки і спалюють все, і так відбувається насильство за насильством, описати які неможливо.

Підтримка наших братів в Сирії і Алеппо є обов'язком кожного мусульманина, будь то груп або окремих осіб, і кожного, хто має силу і владу. Але найбільше цей обов'язок - обов'язок армій Умми, а особливо цей обов'язок лягає на йорданську армію як на єдину сильну армію в Шамі.

Ми звертаємося до наших братів в йорданській армії і в арміях мусульманського світу: як ви бачите, це - ваш час і час вашої Умми! Настав час взяти поводи в свої руки, прийшов час допомогти релігії Аллаха, вашим сім'ям і всій Уммі. Необхідно покінчити з цією несправедливістю по відношенню до Умми, треба зупинити цих дурних правителів-зрадників, які постійно будують змови проти Умми і її релігії, яких не цікавить нічого, крім їх урядових крісел. Вони хочуть зберегти свої крісла, навіть якщо заради цього доведеться знищити весь свій народ і країну. Так, настав ваш час визначитися і прийняти ваші реальні позиції - позиції героїзму, слави і гідності. Настав історичний час, коли сторінки історії відкриті для вас, щоб записати ваші імена в списки мужності і героїзму, як це зробили ваші предки. Ми просимо у вас допомоги, адже ви - з нас, з Ісламської Умми, і ми допоможемо вам. Ми знаємо, що серед вас є багато мужніх чоловіків, ми знаємо, що серед вас багато героїв, то йдіть же вперед, хай помилує вас Аллах і обдарує вас благом світу цього і майбутнього! Не бійтеся нікого, крім Аллаха, і будьте щирими в ваших діях. Де серед вас чоловіки, подібні до Саада, Амра, де Халід, де Абу Убайда, Шархабіль, Муаз, де Усама, де учасники Му'ти, де герої?!

Ви бачите ваших братів в Шамі, яку вони проявляють стійкість, в той час як вони безсилі проти тиранії диктаторів і змов усього світу. Більш того, їх стійкість похитнула весь цей злочинний світ і веде його до загибелі. Світ злочинців божеволіє, і через свою безвихідь він почав спалювати все навколо. Однак цим злочинцям вже нічого не допоможе після того, як жителі Шама оголосили революцію заради вдоволення Аллаха, так не залишайте ж їх без допомоги, бо ви важко припаде до землі, а то, що у Аллаха - краще і вічно.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انْفِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الأرْضِ أَرَضِيتُمْ بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الآخِرَةِ إِلا قَلِيلٌ

«О ті, які увірували! Чому, коли вас закликають виступити в похід на шляху Аллаха, ви важко припадає до землі? Невже ви задовольняєтеся мирським життям більше, ніж Останнім життям? Але минуще задоволення мирського життя в порівнянні з Останнім життям мізерне»(9:38)

О воїни Аллаха, вставайте і поспішайте до слави двох світів! І не кидайте ваших братів і самих себе напризволяще і загибель, то не будьте разом з боягузами і тремтячими від страху! Ваші жінки, діти і ваша Умма звуть вас на допомогу. Пригноблена Умма стежить за вами і чекає від вас вжиття відповідних заходів.

Дайте відповідь же словам Аллаха:

وَمَا لَكُمْ لا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَل لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَل لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا

«Чому вам не битися на шляху Аллаха і заради слабких чоловіків, жінок і дітей, які говорять: «Господь наш! Виведи нас з цього міста, жителі якого є беззаконниками. Признач нам від Себе покровителя і признач нам від Себе помічника»?» (04:75)

Знайте, брати, що ви - наша сила, і ваша армія - це армія вашої Умми і вашого народу. Немає у нас нікого крім вас після Аллаха, до кого б ми могли звернутися. І немає у вас вибору, крім як бути разом з вашої Уммою, особливо після того, як правителі проявили слабкість і боягузтво, після того, як вони оголосили свою ворожість до Умми і пофарбували свої руки нашою кров'ю, об'єднавшись з євреями.

О Аллах, ми не причетні до слабкості і зради правителів-лицемірів, які правлять нашими країнами і народом, ми не причетні до мовчання тих, хто мовчить про злочини в наших країнах. Ми не причетні до тих, хто будує змови проти нашого народу в Шамі, ми не причетні до парламентерів, які ведуть переговори, торгуючи пролитою кров'ю наших братів і їх стражданнями, ми не причетні до всіх, хто має силу і залишає мусульман в Шамі і Алеппо.

О наш народ в Йорданії! Ми, Хізб ут-Тахрір в Йорданії, закликаємо вас до допомоги! Хіба ви не знаєте, що рішення полягає тільки в піднятті військ, щоб зупинити триваючі масові вбивства в Алеппо? Ваша армія - це ваші діти, і вони повинні піднятися і діяти, щоб підтримати своїх братів в Сирії, не побоюючись правителів і їх несправедливості, а якщо ті встануть на вашому шляху, то усуньте їх, адже тільки одного Аллаха треба боятися. Він один заслуговує вашого страху, адже він - Могутній, Мудрий.

О Аллах, о той, що дає перемогу і повне спасіння від мук, занепокоєнь і смут, доведи це послання від нас кожному, хто щирий і має можливість допомогти Шаму та його революції і підтримати Алеппо та його народ. О Аллах, визволи нас від цих мук, обдаруй нас перемогою і зміцни нас, щоб ми могли боротися з несправедливістю і пригнобленням, і тоді буде вся релігія належати Аллаху.

О Аллах, ми довели і закликали їх, засвідчи! О Аллах, засвідчи!

Хізб ут-Тахрір
Вілаят Йорданія
26 Раджаба 1437 року
3 травня 2016 року

Головне меню