О, правителі! Ви не із нас і ми не із вас! О, ви, які взяли собі покровителями іудеїв і християн, ви — одні із них!

Йорданія
Друкарня

Прес-реліз

Шановні мусульмани!

Сьогодні ми хочемо звернутись до вас: о, народи мусульманських країн, особливо тих, хто сусідить з благословенною землею Палестини, і тих, які близькі до благословенної мечеті аль-Акса! Ваші кордони нав’язані вам невірними колонізаторами!Дослухайтесь до нашого звернення, адже це промова лідера, який не бреше своєму народу, і те, що відбувається зараз, очевидно для усіх, і немає нічого прихованого.

Вже сто днів минуло з початку винищення народу Гази… десятки тисяч мучеників і поранених, руйнування небачених масштабів, знищуючих усе живе. Проте досі, за допомогою Аллаха, нечисленні групи муджахідів, будучи слабо екіпірованими, завдають величезного спустошення і поразки євреям та їх військовій машині.

Дійшло до того, що діти вже волають до солдата-мусульманина, який перебуває на сторожовій вежі на проклятому кордоні, про шматочок хліба, щоб вгамувати голод, а жінки просять людей, щоб їм дали ковдри для захисту від холоду і води, щоб помитись, але їм нікому відповісти! Вам представлені тисячі світлин трагедії війни в Газі. Скам’яніли серця ваших правителів, вони — не із нас, і ми — не із них, адже їх серця твердіші каміння.

ثُمَّ قَسَتْ قُلُوبُكُم مِّن بَعْدِ ذلِكَ فَهِيَ كَالْحِجَارَةِ أَوْ أَشَدُّ قَسْوَةً

«Після цього ваші серця стали більш жорсткими і стали, немов каміння, або іще більш жорсткими...» (2:74).

Сьогодні уся Ісламська Умма є свідком того, що ці сто днів, поза усіляких сумнівів, підтверджують наступні висновки, які неможливо заперечувати:

1. Мусульманські правителі, усі без винятку, є зрадниками свого народу Вони є помічниками і агентами невірних західних колонізаторів, таких Америка, Британія і Європа. Усі вони нелегітимні згідно до своїх же конституцій і згідно Законам Всевишнього Аллаха, і підкорення їм не обов’язкове.

2. Той, хто закликає до проекту двох держав, є тим, хто хоче визнати єврейське утворення на землі Палестини, будь він із числа правителів або представником політичних, військових чи силових структур — усі вони є зрадниками релігії Аллаха, вони віддають мусульманські країни тим, хто найбільш ворожий по відношенню до віруючих.

3. Рішення проблеми Палестини, тобто її звільнення, може бути досягнуто тільки шляхом мобілізації армійських офіцерів, сил безпеки і усіх, хто може носити зброю, для боротьби з євреями і вигнання їх з усіх територій Палестини. Жителі сусідніх Йорданії і Єгипту повністю переконались, що з наявними у нас силами це легко здійснити. Вони на власні очі бачать відступ боягузливих єврейських військових, їх нездатність битись, окрім як з-за укріплень або за спинами людей, побудованих у виді живого щита. Те, що дозволило єврейському утворенню цілком присвятити себе війні з народом Гази, — це гарантії безпеки його кордонів, надані йому правителями сусідніх країн замість того, щоб атакувати їх. І це ніщо інше, як малодушність і зрадництво на адресу усього палестинського народу, включаючи Західний Берег.

4. Той, хто стверджує, що у цієї проблеми не може бути військового рішення, а повинно бути політичне врегулювання конфлікту, вводить в оману і хоче реалізації міжнародного закону, який тільки зміцнить євреїв. Правителі мусульман, які це стверджують, залежать від своїх західних хазяїв і дбають про реалізацію рішень, скерованих на капітуляцію палестинців. Політичне врегулювання і проект двох держав — це брехня, яка вводить в оману! Це рішення було відкинуто самими євреями іще три десятиріччя назад після того, як з ними був укладений зрадницький договір, незважаючи на ганебні поступки, зроблені євреям.

5. Неприпустимо покладатись на те, що називається міжнародним правом, міжнародним законом, і на гуманітарні організації, оскільки усі вони є творінням невірних західних колонізаторів. Усі вони закривають очі на злочини євреїв, включаючи геноцид, бомбардування лікарень і цивільного населення, вони хочуть зміцнення і збереження єврейського утворення, а це те, чого не бажає більшість мусульман усього світу, підкоряючись законам Шаріату. Цього не хочуть і решта народів, які страждають від дикості капіталізму і від руйнівної американської машини.

6. Те, що заявляють правителі Єгипту і Йорданії про небезпеку переміщення людей із Гази і відокремлення Західного Берегу від Гази, а також їх засудження заяв єврейських лідерів про те, що Йорданія — це Палестина, закликаючи до добровільному, а не примусовому переселенню, їх слова про те, що це червні лінії — усе це маячня, яка не впливає на людей, тому що євреї вже давно перейшли усі червоні і не червоні лінії. Той, хто стережеться переселення палестинців і має хоч краплю відданості до Йорданії і Єгипту, давно би став воювати з євреями, щоб отримати перемогу над ними, якщо б тільки він був правдивим.

7. Максимум, до чого закликають ці малодушні правителі, — це звернутись до міжнародної спільноти з проханням щодо припинення вогню в секторі Газа, застерігаючи від розширення масштабів бойових дій. Вони бояться, що ситуація обернеться проти їх режимів, і не клопочуться за народ Гази і Палестини. Що залишилось після більше аніж тримісячного руйнування?! Умма хоче розширити масштаби бойових дій і не хоче припинення вогню. Вона лише чекає зручної миті. Чим довше буде тривати війна, тим гучніше буде крик свобідних жінок і дітей в Палестині і Газі, який досягне вух хоробрих володарів сили в сусідніх країнах, які встануть, щоб надати їм допомогу згідно зі словами Всевишнього Аллаха:

وَإِنِ اسْتَنصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ

«Якщо вони попросять вас про допомогу у справах релігії, то ви повинні допомогти» (8:72).

8. Звернення людей і патріотичних об’єднань з вимогою скасування угод з сіоністським утворенням без вимоги реальної мобілізації армії для битви з євреями має недостатній вплив на маси і не веде до викоріненню єврейського утворення і впливу Америки, яка використовує Йорданію для захисту єврейського утворення і для підсилення американського колоніального впливу згідно статтям угоди про спільну оборону. Америка є найбільшим ворогом і змовником і не є другом чи союзником. Її вплив, вплив Британії, Франції, Німеччини необхідно викоренити і усунути їх військові бази із Йорданії. Неприпустимо, щоб звернення велось на патріотичній основі, яка, швидше, розділяє, аніж об’єднує. Ісламська Умма єдина в своїх почуттях і вимогах і вона зв’язана однією акидою.

9. Прийшов час мусульманам стати хазяями ситуації і сказати своє слово по праву. Досить принижень і звернень до невіруючих народів за рішенням наших проблем, тому що вони вирішують наші проблеми згідно зі своїми забаганками і бажаннями. Проект створення двох держав, чого хоче Америка, — це ніщо інше, як загибель для Палестини і утвердження її окупації. Тому вчені, проповідники, мислителі, впливові особи і інтелектуали повинні зайняти вірну і благородну позицію. Спонукати до мобілізації усіх прошарків суспільства для підтримки релігії Аллаха і боротьби з пригнобленням і несправедливістю, покладаючись тільки на Аллаха і будучи упевненими, що наш прожиток і перемога виходять тільки від Нього і що життя і смерть знаходяться тільки в Його руках. З цією вірою маленька Газа протягом трьох місяців протистоїть союзу сіоністського утворення з силами невір’я і тиранії усього світу!

10. З такою вірою ми в змозі протистояти деспотичним правителям, підняти армії і подолати усі перешкоди на своєму шляху заради перемоги своєї релігії і своєї Умми. Нехай вчені діють з вірою і упевненістю, а партії, групи, мислителі і інтелектуали рухаються разом з ними у всезагальному русі на підтримку Гази і релігії Аллаха, досягнувши або перемоги, або знайшовши мученицьку смерть. Умма володіє чисельністю, оснащенням і багатством, з якими не може порівнятись жоден ворог, і більше того, нам досить Всемогутнього Аллаха:

أَلَيْسَ اللهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ وَيُخَوِّفُونَكَ بِالَّذِينَ مِن دُونِهِ

«Хіба Аллаха не досить для Його раба? Вони устрашають тебе тими, які нижче Його» (39:36).

Прийшов час мусульманам повстати заради своєї релігії і заради перемоги від свого Господа! Прийшов час виступити проти тиранічних правителів, адже саме вони — опора євреїв і колоніального військового впливу Заходу. Вони розграбували країну і утримали наші армії від підтримки своїх пригноблених братів в секторі Газа, Палестині і в усіх мусульманських країнах.

Прийшов час арміям підкоритись Всемогутньому Аллаху, відмовившись від виконання наказів своїх правителів. Знайте, немає іншого рішення палестинського питання, окрім як шляхом його звільнення від Середземного моря до річки Йордан. Ця земля належить мусульманам, і вона повинна бути повернута мусульманам, в ній немає місця ніякому узурпатору і окупанту.

Зруйнуйте ж ці колоніальні кордони та їх стражів — маріонеток Заходу, які відокремили мусульман від своїх братів, не допомогли і не підтримали їх! Прийшов час повернення Халіфату за методом пророцтва, який отримає перемоги і займе своє втрачене місце, яке належить йому, в авангарді народів, тим самим повернувши собі положення благої Умми, як описав її Аллах:

كُنتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللهِ

«Ви є кращою із общин, яка з’явилась на благо людства, наказуючи робити схвалюване, утримуючи від засуджуваного і віруючи в Аллаха» (3:110).

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Йорданія
Неділя, 2 Раджаба 1445р.х.
№ 07/1445
14.10.2024

Головне меню