Хізб ут-Тахрір розплачується за те, що взяв на себе рішення проблем Умми і закликає армії мусульман підтримати народ Гази

Ірак
Друкарня

Прес-реліз

У п’ятницю 19 січня 2024 року Британія офіційно заборонила Хізб ут-Тахрір, звинувативши партію в «антисемітизмі» і підтримці нападу «ХАМАС» на сіоністське утворення 7 жовтня 2023 року, додавши її до свого списку «терористичних» організацій.

Подібне звинувачення — повня брехня. Позиція Хізб ут-Тахрір на підтримку мусульман, які піддаються найжахливішим злочинам в секторі Газа, не має нічого спільного з антисемітизмом. Так само, як підтримка рохінджа в М’янмі і уйгурів в Східному Туркестані, які піддались геноциду, не має нічого спільного з ворожістю до буддизму.

Майже після сорока років присутності Хізб ут-Тахрір в Британії з’являється Джеймс Клеверлі, міністр внутрішніх справ в уряді Ріши Сунака, і виносить рішення, що це терористична організація. Британія, як і увесь світ, розуміє, що Хізб ут-Тахрір — це політична партія, ідеологією якої є Іслам, а діяльністю — політика, і вона не здійснює ніяких фізичних дій, дотримуючись в цьому питанні норм Шаріату.

Правда полягає у тому, що звернення Хізб ут-Тахрір до мусульманських армій з закликом підтримати своїх пригноблених братів в секторі Газа занепокоїло сіоністське утворення і західний світ, який стоїть за ним. Вони повністю усвідомлюють, що відповідь армій означає кінець єврейського утворення і кінець панування невірного Заходу над мусульманськими країнами.

Дорогі мусульмани! Ось вам і Захід, який довгий час хизувався своєю демократією, свободою думки і правами людини. Усі ці гасла випарувались, коли справа дійшла до Ісламу і мусульман. Слово істини почало турбувати західних правителів. Маски, які вони надягали перед мусульманськими країнами, впали. Розкрилась їх фальшивість. Вони підтримують злочинця, який направив увесь свій гнів на слабких жінок, дітей і старих, стійких жителів Гази.

Нехай Британія і увесь світ знають, що ніякі заборони і списки «терористичних» організацій не примусять Хізб ут-Тахрір відмовитись від виконання свого обов’язку, заради якого партія була створена у відповідь на веління Аллаха.

О, Умма Ісламу! О, володарі сили і впливу серед мусульман! Хіба ви не бачите, як ворог боїться і трясеться лише від думки про повернення мусульман до своєї релігії?! Чи не час кинути усі свої сили на відновлення ісламського образу життя з тими, хто вже працює над встановленням Праведного Халіфату за методом пророцтва?! Погляньте, як сіоністи і невірний Захід обнажили ікла. Ненависть проявилась у них на вустах, а те, що приховано у їх грудях, іще більше. Вони усунули убік усі свої розбіжності, щоб об’єднатись проти нас. Вони хочуть поховати живцем новонародженого, який наводить на них жах. Ми закликаємо вас до того, що принесе вам велич в цьому світі і порятунок у Наступному. О, мусульмани! Станьте ансарами релігії Аллаха, як ними стали ваші попередники, щоб вивести людей із мороків то світла, із поклоніння людям до поклонінню Творцю людей. Вірте в обіцянку Аллаха і Його допомогу.

Аллах говорить:

وَعَدَ ٱللَّهُ ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ مِنكُمۡ وَعَمِلُواْ ٱلصَّٰلِحَٰتِ لَيَسۡتَخۡلِفَنَّهُمۡ فِي ٱلۡأَرۡضِ كَمَا ٱسۡتَخۡلَفَ ٱلَّذِينَ مِن قَبۡلِهِمۡ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمۡ دِينَهُمُ ٱلَّذِي ٱرۡتَضَىٰ لَهُمۡ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّنۢ بَعۡدِ خَوۡفِهِمۡ أَمۡنٗاۚ يَعۡبُدُونَنِي لَا يُشۡرِكُونَ بِي شَيۡ‍ٔٗاۚ وَمَن كَفَرَ بَعۡدَ ذَٰلِكَ فَأُوْلَٰٓئِكَ هُمُ ٱلۡفَٰسِقُونَ

«Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно тому, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями» (24:55).

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Іраку
Понеділок, 10 Раджаба 1445 р.х.
№ 01/37
22.01.2024 г.

Головне меню