О ви, які увірували! Якщо до вас прийде нечестивець з якою-небудь звісткою, то довідайтеся.

Ємен
Друкарня

Єменський сайт “аль-Машхад аль Йаманій” оприлюднив звістку про діяльність, яку провів Хізб ут-Тахрір вілаяту Ємен за межами мечеті ат-Таква у столиці Сана. У ній були підняті гасла, що критикують “сирійську арабську армію” за різанину проти сирійського народу і було виголошено промову, що містила заклик до жителів Ємену працювати для встановлення Халіфату. Цей захід пройшов у межах усіх інших заходів, які провів Хізб ут-Тахрір у вілаяті Ємен у трагічну 92- річницю зруйнування Халіфату. Він закликав людей працювати для його відновлення і поновлення ісламського образу життя.

Це третій захід, який проводить Хізб ут-Тахрір у вілаяті Ємен за межами мечетей у столиці Сана. Раніше він провів захід за межами мечеті Каляла 14 Раджабу після п'ятничної молитви, другий за межами мечеті ад-Дафий 21 Раджабу після п'ятничної молитви, а також провів низку подібних заходів і ходок на протязі місяцю Раджаб у міста Таїз.
Але новина, яка була  оприлюднена “аль-Машхад аль-Йаманій” про захід,  цілком відрізнялася і у ній містилося:

Джерела безпеки  заявили, що озброєні групи після п'ятничної молитви у столиці розповсюдили стяги схожі на стяги аль-Каїди.

Згідно зі словами очевидців, ці групи роздали листівки, у яких закликали молодь приєднатися до Хізб ут-Тахір, яка закликає до встановлення ісламського Халіфату і вони не зазначили у листівках місцеположення партії, але вони зазначили, що партія працює у кожній країні світу.

Свідки заявляють, що озброєні люди закривали свої обличчя пов'язками і їм не вдалося їх ідентифікувати.
 
Джерела безпеки сповіщають “аль-Машхад аль Йаманій” що ці стяги були розповсюджені у мечеті Абу Бакра, яка відома тим, що у ній збираються прибічники шаріату; у мечеті ат-Таква, де національні служби безпеки заарештували у ній багато прибічників аль-Каїди; у мечеті ас-Сунна і в мечеті аль-Фірдаус у Саван.

Цю новину, перейнявши від аль-Машхад аль-Йаманій, передали такі сайти як “Сахафату нет”, Хулясату аль-Ахбар, ас-Сіджиль, Ана Йаманій, Шабакату Нон прес, аль-Айну онлайн і Кувейтська політична газета і при цьому вони не цікавилися достовірністю інформації і не намагалися відрізнити її від брехні.
 
Ми не знаємо, де бачили очевидці, що серед членів Хізб ут-Тахрір були озброєні формування, не кажучи вже про те, що їх обличчя начебто були закриті? Потім, Хізб ут-Тахрір не проводив заходи у мечеті Абу Бакр, ані в мечеті ас-Сунна і аль-Фірдаус у Савані, які були задані на сайті аль-Машхад аль-Йаманій.

Перше спотворення діяльності Хізб ут-Тахрір у вілаяті Ємен у цьому 1434 році за хіджрою, було коли стяг пророка ﷺ, який підіймає Хізб ут-Тахрір з моменту свого утворенн, було назване стягом аль-Каїди, але ми пробачили їх, тому що вони знають лише стяги Сайкс-Піко, які розділили ісламську Умму і не знають стягу свого Пророка, який їх об'єднує. І ми розтлумачили їм це.

Потім послідувало друге спотворення в тому, що Хізб ут-Тахрір пов'язаний з аль-Каїдою і ми сказали їм, що Хізб ут-Тахрір був заснований у Єрусалимі у 1953 році благородним вченим, політиком і мислителем Такіюддіном ан-Набханій. Ця політична партія, що має повне уявлення про Халіфат, систему правління, економіку, соціальну систему, міжнародні відносини і політику освіти в Ісламі. Вона сьогодні прохає про допомогу в ісламських країнах для отримання влади і проголошення про створення Халіфату. І вона аж ніяк не є озброєною групою, як хибно стверджує про це сайт аль-Машхад аль-Йаманій.

Інформаційний відділ Хізб ут-Тахрір вілаяту Ємен видав два прес-релізи №153 і №154 адресовані головному кореспонденту газети “Ємен сьогодні”, який не наважився зустріти нас, коли ми принесли йому прес-реліз услід за сфабрикованою звісткою, яку він виклав у своїй газеті. І головному кореспонденту газети аш-Шарі, який обіцяв нам оприлюднити наш прес-реліз, але не зробив цього. І адміністраторам сайтів Йаманат нет, Сада Прес і Шабака іт-Таіф, який оприлюднив наш прес-реліз №155, сайту Ана Йаманій. І у них прес-реліз №154 під назвою трагічна 92 річниця руйнування Халіфату — Хізб ут-Тахрір, вілаят Ємену: Так — пророкуванню, так — Халіфату за методом пророкування, у якому розтлумачується діяльність, проведена Хізб ут-Тахрір. І ось третє спотворення про те, що Хізб ут-Тахрір має озброєні групи.

Уперше оприлюднили брехню сайт Йаманат нет і від нього передали інші сайти як Сада Прес, Яфі Ньюз, Шабака ат-Таіф, Ана Йамані, а коли ми зв'язалися з ними, щоб домовитися про зустріч, то вони сховалися з очей. І сьогодні брехню оприлюднює аль-Машхад аль-Йаманій і від нього передає Сахафату нет, Хулясату аль-Ахбар, ас-Сіджиль, Ана Йаманій, і ми думаємо що він такий самий, як і його попередник.

Усілякий, хто розповсюджував цю брехню про Хізб ут-Тахрір і не намагався дізнатися істину у своїй справі — усе це повернеться до нього. Хіба Хізб ут-Тахрір ховається від людей у Ємені? Чи той, хто розповсюджує цю брехню, намагається відсторонити людей від Хізб ут-Тахрір і діяльності по відродженню другого праведного Халіфату?Але куди їм, адже народ Ємену — це народ віри й мудрості, і вони не зможуть ввести його в оману, оскільки вони знають хізб ут-Тахрір і дізналися про нього до вас.

Лідер невір'я — Британія, яка зруйнувала Халіфат, - у часи прем'єр-міністра Тоні Блера, у якого руки заплямовані кров'ю мусульман, у серпні 2005р. намагалася заборонити Хізб ут-Тахрір на своїй території і не змогла. Однак її прибічники у Ємені перевершують своїх вчителів, як навчили їх брехати і обдурювати.

Хізб ут-Тахрір зміг зломити інформаційну блокаду, влаштовану країнами невір'я і за якими пішли їх послідовники у світі за допомоги зусиль докладених її сьогоднішнім аміром, Ата ібн Халіль абу ар-Рашта і це після того, як його попередник Абдуль Каддім Заллюм зміг розширити поле діяльності Хізбу, охоплюючи 45 країн світу. І довести до мусульман про їх обов'язок по встановленню Халіфату і відновлення ісламського образу життя, починаючи з Індонезії на сході, і проходячи через Малайзію, Пакистан, Бангладеш, Ірак, Йорданію, Палестину, Кувейт, Ємен, Кенію і східну частину Африки, Єгипет, Судан, Лівію, Алжир, Туніс і досягаючи Марокко на заході. Не кажучи вже про мусульман у західних країнах. Це те, чого бояться західні країни і тому вони стали залякувати синів Ісламу від тих, хто працює для встановлення Халіфату, їх політичного утворення, який виконає Іслам і об’єднає їх країни, у той час як вже почався захід впливу Західних країн.

Стала очевидною взаємодія людей у Ємені з ідеєю встановлення Халіфату, відновлення ісламського способу життя і обов'язковості заклику до нього, у той час як їх правителі не змогли захистити кров від пролиття і багатства від розкрадання і не змогли захистити честь і країни свого народу.

Ми розповсюдимо цей прес-реліз серед людей, щоб вони знали наскільки брехливі ці рупори, які оглушили нас словами про свободу і правдивість під час передачі інформації.

О народ віри і мудрості!

Всевишній Аллах сказав:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ جَاءَكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَيَّنُوا

“О ті, які увірували! Якщо нечестивець принесе вам звістку, то довідайтеся ” (49:6).

До вас звертаються у цьому випадку і цим аятом, щоб ви могли відрізняти брехню від істини і були на боці істини і відвернулися від брехні.

 

Інформаційний офіс ХТ, Ємен
№ H.T.Y. 156
09 Шаъбан 1434 г.х.
18.06.2013

Головне меню