Хаді йде не по правильному шляху, а під диктування Заходу

Ємен
Друкарня

Газета “Аш-Шарі” у номері 634, який вийшов у вівторок 08.10.2013, оприлюднила у подробицях промову президента Абед Раббо Хаді, яка була виголошена на двох великих зборах (військових і по безпеці), які пройшли у Президентському Домі.

Газета зазначила, що її джерело було присутнє на зборах і передало їй слова Хаді, звернені до військового і громадського керівництва, які були присутні на зборах, він сказав: «Усі ми визнаємо, що країна втратила здатність контролювати і втратила здатність гарантувати безпеку, вона розвалюється зсередини».

Ці заяви у момент страждань Ємену від беззаконня і зростаючих випадків вбивства і самовбивства у результаті поганих умов життя і економічних та політичних суперечок... Результатом чого є відключення електроенергії і удари по нафтотрубопровіду, а також класовості у політичних відношеннях між польовими командирами під назвою тероризм і Аль-Каїда, про які кричить президент, що вони розкладають безпеку країни. Додай до усього ці політичні війни, які мають місце на півночі і півдні Ємену руками Англії і Америки.

Ми знаємо, що Хаді не здатен правити Єменом, адже правління Єменом не в його руках, а в руках пануючої над ним Британії і її Америки, що суперничає з нею. Тому Хаді робить лише те, що диктують йому і він тільки обіцяє народу Ємену і заспокоює його, у той час як не приходить його обіцянка, окрім як у вигляді ускладненого життя і погіршення політичного, економічного положення, безпеки, соціальних служб, послуг тощо. Навіть простий погляд на положення у Ємені говорить тобі про стан і страждання його синів, а режим правителя не здатен забезпечити своїм підданим найосновніших потреб, не дивлячись на те, що їх земля наповнена багатствами, заради яких західні країни витрачають мільярди у Ємені для досягнення своїх цілей.

Положення Ємену стане іще гірше ніж зараз, якщо і далі будуть виконуватися отрути і результати діалогів про продовження старої французької конституції з новими коригуваннями про федерацію і громадянську державу. Ситуація, у якій сьогодні знаходиться народ Ємену — ніщо інше як криза, створена Заходом і виконувана у життя його маріонетками і прихвостнями, щоб виснажити людей і змусити їх прийняти результат, яким би він не був. І навіть посол Великобританії натякнула своїми заявами декілька днів назад: «Те, що хвилює народ Ємену — це економіка, освіта і охорона здоров'я, а не кількість регіонів».

Учасники діалогової конференції не володіють рішеннями власних проблем, як же вони збираються вирішувати ваші проблеми?! Вони сліпі у своїх злочинах, працюючи над вашим розділенням і гнівлячи вашого Господа. Не чекайте від них добра. Вони тягнуть вас до розділення. Їх положення подібно тим, які сказали:

فَقَالُوا رَبَّنَا بَاعِدْ بَيْنَ أَسْفَارِنَا وَظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ فَجَعَلْنَاهُمْ أَحَادِيثَ وَمَزَّقْنَاهُمْ كُلَّ مُمَزَّقٍ

«Господь наш! Подовж відстані між нашими зупинками у шляху». Вони вчинили несправедливо у відношенні до себе. Ми зробили їх предметом сказань і розсіяли їх » (34:19).

О, народ Ємену! Ми не зможемо насолоджуватися спокоєм і безпекою, ділитися мудрощами і вірою, у той час як наш правитель віддає нас нашому ворогу. Воістину, Аллах говорить:

وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَى

«А хто відвернеться від Мого Нагадування, на того очікує тяжке життя, а в День воскресіння Ми воскресимо його сліпим» (20:124).

І допоки ці держави витрачають свої гроші, то не прийдуть до нас ці гроші з добром. Навпаки, їх зло небезпечно розповсюджується:

إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ لِيَصُدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ

«Воістину, невіруючі витрачають своє майно для того, щоб збити інших зі шляху Аллаха» (8:36).

Ваше положення, о, народ Ємену, не покращиться, доки ви не подаруєте себе роботі зі щирими у встановленні цієї релігії шляхом встановлення держави Халіфат, яка стане дбати про ваші справи згідно із законами Ісламу, відкине ваших ворогів, збереже вашу кров і захистить вашу гідність. Лише в ньому ваша велич у цьому житті в наступному і вдоволення Великого Аллаха.

Розпочніть роботу з Хізб ут-Тахрір, який поведе вас на основі шаріатського доказу  ясним методом, що витікає з пророкування, який не просить у вас грошей і не є його задачею пошана серед вас. Хізб ут-Тахрір надав вам проект відродження на основі Корану і Сунни, подібного якому немає, йдучи по шаріатському шляху, по якому йшов Посланець Аллаха Мухаммад ﷺ поки не встановив державу в Осяйній Медині.

وَيَا قَوْمِ مَا لِي أَدْعُوكُمْ إِلَى النَّجَاةِ وَتَدْعُونَنِي إِلَى النَّارِ

«О мій народ! Чому я кличу вас до порятунку, а ви кличете мене у Пекло?»(40:41)

Абдуль Мумін аз-Зайлаий
Голова інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір, Ємен          
№ H.T.Y. 162
Субота, 07 Зу аль-Хіджа 1434 р.х.
12/10/2013

Головне меню