Чого ж ви чекаєте від конференції по національному діалогу?

Ємен
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ لِيَصُدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ فَسَيُنْفِقُونَهَا ثُمَّ تَكُونُ عَلَيْهِمْ حَسْرَةً ثُمَّ يُغْلَبُونَ وَالَّذِينَ كَفَرُوا إِلَى جَهَنَّمَ يُحْشَرُونَ

«Воістину, невіруючі витрачають своє майно для того, щоб збити інших зі шляху Аллаха. Вони будуть витрачати його, а потім будуть жалкувати про це, а потім вони будуть переможені. Невіруючі будуть зібрані у Пеклі» (8:36).

Посол Великобританії у Ємені Джейн Марріот о неділі 24/11/2013 сказала: «конференція діалогів більше не може тривати, час початись етапу результатів, щоб це торкнулось громадян», стосовно чого спецпосланець Генерального секретаря ООН Джамал бін Омар зазначив у своїй доповіді під назвою «Заява відносно значення Ради Безпеки» 27/11/2013 про продовження діалогу.  Це після того, як йому не вдалося досягти своїх цілей, тепер він прагне до їх досягнення за допомогою штучного хаосу у відсутності безпеки, поширення вбивств та контролю над економікою після того, як були введені програми фінансових реформ та ведуться роботи по руйнуванню країни. І не важливо, чи буде продовжена конференція чи ні, проте для народу Ємену вона нічого не значить, окрім того, що це стосується їх землі. Адже стало очевидним для агентів, справжніх винахідників цього діалогу, яких налякали гасла «Вона лише заради Аллаха!», «Наш керівник назавжди Господин Мухаммад» та «Ні! Іноземному втручанню», тому вони і кинулись до організації Конференції по діалогу та формулюванню її програми. Вони почали залякувати людей громадянською війною, якщо ті не погодяться на цей діалог, і вони зловились на цей гачок. Так як же програма та ідеї Західної конференції по діалогу можуть вирішити проблеми мусульман? Хіба ми не рахувались з їх ідеями протягом минулих 50 років?  

Спецпосланець Генерального секретаря ООН Джамал бін Омар не прийшов для втілення Ісламу в Ємені, навпаки, він прийшов для втілення американської програми в Ємені, проводячи її політичний вплив у ньому, нехай навіть за допомогою поширення хаосу та розділення Ємену. Це те, що Сполучені Штати проводять за межами діалогу конференції, після того як провалились під час цього діалогу. Саме Америка підняла осередок Даммай (Dammaj)  у Саада між салафітами та Хуті. Бої, які мали місце у Даммай у Саада, були чисто політичною боротьбою між Америкою на міжнародному рівні, Іраном на регіональному та Хуті локально, проти Англії на міжнародному рівні, Саудівської Аравії на регіональному та «Іслах» та салафітів локально. Люди в Ємені, незважаючи на свої мазхабні відмінності, змогли уживатись протягом сотень років, і навіть справ дійшла до шлюбів, у той час як Америка свідомо грає на мазхабній відмінності для послаблення та досягнення своїх політичних цілей, щоб проникнути у країну та привести своїх агентів до влади, як вона вже зробила це у Пакистані, Іраку, Лівані. Усе це не для блага Ємену та його народу, а для їх нещастя, адже саме їх кров проливається у битвах.

Із законів Ісламу ми знаємо святість кровопролиття серед мусульман, Всевишній сказав:

وَإِنْ طَائِفَتَانِ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ اقْتَتَلُوا فَأَصْلِحُوا بَيْنَهُمَا فَإِنْ بَغَتْ إِحْدَاهُمَا عَلَى الأخْرَى فَقَاتِلُوا الَّتِي تَبْغِي حَتَّى تَفِيءَ إِلَى أَمْرِ اللَّهِ فَإِنْ فَاءَتْ فَأَصْلِحُوا بَيْنَهُمَا بِالْعَدْلِ وَأَقْسِطُوا إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُقْسِطِينَ

«Якщо дві групи віруючих б’ються між собою, то примиріть їх. Якщо ж одна із них замахується на іншу, то бийтеся проти тієї, яка замахується, доки вона не повернеться до повеління Аллаха. Коли ж вона повернеться, то примиріть їх по справедливості і будьте неупередженими.  Воістину, Аллах любить неупереджених» (49:9).

А також вивів Муслім від Абу Хурайра (р.а.), що Посланець Аллаха ﷺ сказав: «Кожному мусульманину заборонені кров, майно та честь іншого мусульманина».

О, люди в Ємені віри та мудрості: до якого часу ви будете плентатись позаду Америки, Великобританії та тих, хто з ними, нібито ви їх не знаєте, а вони плетуть змови проти Ісламу та вас? Ви не досягнете успіху, доки не кинете їх позаду та не звернетесь до думок Ісламу та його законів за рішенням усіх своїх життєвих проблем із правління, економіки, освіти, зовнішньої політики та інших питань  вашого життя. Сполучені Штати та Великобританія разом з їх конфліктом та з їх відмінністю у розширенні політичного впливу в Ємені, проте вони єдині у збереженні республіканського демократичного устрою. І дивно, що люди віри та мудрості на конференції діалогів «ісламісти та інші» погодились з Заходом, та відвернулись від втілення ідей Ісламу та його рішень за столом Конференції національного діалогу. І найбільш дивне у цьому те, що «Іслах», салафіти та Хуті не домовились про створення Ісламського правління у затінку Держави Халіфат! Навпаки, вони погодились з рішенням невірного колонізатора та його «громадянської» держави, з його невдалою прогнилою демократією та французькою конституцією!!!

Захід, який приймає рішення для ваших проблем, на сьогоднішній день є ідейно безсилим, не здатним переконати свій власний народ та своїх послідовників у своєму заклику до відокремлення релігії від життя, і прийняття розумів людей для врегулювання справ життя … він слабий політично, тому що розв’язує війни тут і там, а криза підсилює тиск на людей, його ідеї та вчинки не схвалюються та  не приймаються його послідовниками … він слабий економічно вже давно, іще до того як наступила економічна криза у 2008, наслідки якої досі продовжують панувати в Америці та в Європі.

Світанок Праведного Халіфату вже близько, і він встановиться з волі Аллаха перемогою та зміцненням мусульман на усій землі. І Хізб ут-Тахрір працює з Ісламською Уммою серед неї для встановлення Халіфату за методом пророцтва згідно до законів Ісламу з миті його заснування у 1953р. великим вченим Шейхом Такі уд-дін ан-Набхані, потім наступного аміра Абдель-Кадім Заллюма (нехай змилується над ним Аллах) та нинішнього аміра Ата ібн Халіль Абу ар-Рашта (нехай збереже його Аллах). Ось тоді і буде у цієї Умми правитель та система правління, побудована для поширення добра та милості, здатний з волі Аллаха, потужний та сильний, у силах відреагувати на хитрості невірного колонізатора.   

О, мусульмани! Ви – а не Захід – ті, хто має правильну ідеологію та правильну доктрину, із якої витікає правильна система, яка вирішує усі проблеми життя без винятків. Ви володарі держави Халіфат та її конституції, заснованій  на Книзі Аллаха та Сунні Його Посланця, і державних апаратів, взятих  із Шаріату, які вам надав Хізб ут-Тахрір, саме цим ви доб’єтесь щастя для себе та для усього світу.

هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَكَفَى بِاللَّهِ شَهِيدًا  مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ تَرَاهُمْ رُكَّعًا سُجَّدًا يَبْتَغُونَ فَضْلا مِنَ اللَّهِ وَرِضْوَانًا سِيمَاهُمْ فِي وُجُوهِهِمْ مِنْ أَثَرِ السُّجُودِ ذَلِكَ مَثَلُهُمْ فِي التَّوْرَاةِ وَمَثَلُهُمْ فِي الإنْجِيلِ كَزَرْعٍ أَخْرَجَ شَطْأَهُ فَآزَرَهُ فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوَى عَلَى سُوقِهِ يُعْجِبُ الزُّرَّاعَ لِيَغِيظَ بِهِمُ الْكُفَّارَ وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ مِنْهُمْ مَغْفِرَةً وَأَجْرًا عَظِيمًا

«Він Той, Хто відправив Свого Посланця з вірним керівництвом та релігією істини, щоб піднести її над рештою усіх релігій. Досить того, що Аллах є Свідком. Мухаммад Посланець Аллаха. Ті, які разом з ним, суворі до невіруючих та милостиві між собою. Ти бачиш, як вони схиляються та падають ниць, прагнучи до милості Аллаха та вдоволення. Їх ознакою є сліди від земних поклонів на їх обличчях. Так вони представлені у Таураті (Торі). В Інджилі (Євангелії)  ж вони представлені посівом, на якому виріс росток. Він зміцнив його, й той став товстим та випрямився на своєму стеблі, захоплюючи сіячів. Аллах привів цю притчу для того, щоб привести ними у ярість невіруючих. Аллах обіцяв тим із них, які увірували та робили праведні діяння, прощення та велику нагороду» (48:28,29).
 

Хізб ут-Тахрір    Ємен                        
28.11.2013
25 Мухаррам 1434 р.х.

Головне меню