Відповідь на публікацію Єменської газети «Аш-Шарі'» за 12.12.2013 № 682

Ємен
Друкарня

Незважаючи на викривлення… держава Халіфат прибуде за методом Посланця Аллаха ﷺ, а не за методом, який вигадуєте ви

Нас здивувала щоденна єменська газета «Аш-Шарі», яка вийшла о четвер, 12.12.2013, під номером 683, на першій полосі якої під заголовком жирним шрифтом: «Визнання табірних смертників: високопосадове військове джерело, яке бере участь у розслідуванні, говорить: «один із них сказав, що вони солдати держави Халіфат, і визнався, що завершилось оснащення автомобілю Хайлюкс в одному  із столичних селищ, де вони орендували будинок».

Як вказано у новинах, натякаючи на причетність деяких персонажів у нападі на табір, хіба може один із тих лідерів працювати для встановлення Халіфату?! Що ж стосується препаратів, використаних нападаючою командою на табір, то це також було передано у новинах, що лише нагадало нам про алжирського офіцера Хабіб Суайдія, проте не нагадало нам ані про який суттєвий шарітаський доказ, на який він би спирався, кажучи, що він «із солдатів держави Халіфат», вбиваючи людей всередині табору. І як він дозволив собі приймати психотропні наркотичні препарати для здійснення холоднокровних вбивств.

Посланець Аллаха ﷺ, працюючи для встановлення держави, правлячої Ісламом, не підняв меча та не випустив стріли. І кращим доводом на це є прибуття ансарів у другій присязі у Мецці, коли вони попрохали його дозволу на битву з язичниками Курайша, сказавши: «Клянемося Тим, Хто відправив тебе з істиною, якщо ти побажаєш, ми обрушимося завтра на мешканців Міни з мечами». Тоді Посланець Аллаха ﷺ відповів: «Нам не наказано це, проте повертайтесь до своїх верблюдів»,як це передав Ібн Ісхак. Тому битва не є методом для встановлення Ісламської держави, і Посланець Аллаха ﷺ не встановлював свою державу битвою або замовними вбивствами, разом з його здатністю і його сподвижників на це.  

Західні країни (Америка та Європа) збожеволіли, коли дізналися, що серед мусульман є ті, хто старанно працюють, зливаючи ніч з днем, для встановлення держави Халіфат. І що Ісламська Умма набула у цьому громадської думки. Тому не залишилось перед цими країнами нічого, окрім як очорнити образ держави Халіфат у свідомості синів мусульман.
 
Деякі із числа мусульман послідували за країнами Заходу у цьому викривленні, і це те, що ми бачимо сьогодні в ув’язуванні нападу на Міністерство оборони у таборі з державою Халіфат у тій новині, переданою газетою «Аш-Шарі» на першій полосі.  

Держава Халіфат – це мусульманське політичне утворення, і це система правління в Ісламі. Його встановлення знов є обов’язком (фард) для усіх мусульман після того, як саме західні країни «на чолі Британії на той момент» змогли зруйнувати його у 1924р. і розірвати мусульманські країни, встановивши на них своє панування.

Єдиним шаріатським шляхом для встановлення Халіфату після його скасування для правління Ісламом в усіх аспектах життя, «політичній, соціальній, зовнішній політиці, політиці у сфері освіти… та інших» - це метод Посланця Аллаха ﷺ, коли він працював для встановлення держави, правлячої Ісламом у Сонцесяйній Медині, проводячи це у три етапи:

1 - утворення згуртування, які візьметься за роботу по встановленню правління Ісламом, просвіщаючи його законами Ісламу та його думками, а також дисциплінувати їх згідно з цими думками та законами.

2 - проведення ідейної боротьби для проявлення ідей Ісламу та брехливість інших ідей, а також політичної боротьби з метою розкриття планів західних держав у мусульманських країнах, щоб мусульманам вони були очевидні і вони провалювали їх. А також вимога допомоги у володарів сили та впливу.    

3 - етап отримання влади, як це робив Посланець Аллаха ﷺ, коли племена Аус та Хазрадж надали допомогу правлінню Ісламом.

Тому Хізб ут-Тахрір слідує методу Посланця Аллаха Мухаммада ﷺ в установленні держави Халіфат з моменту його утворення у 1953 році руками великого вченого та сильного політика Такіюддіна ан-Набхані, а після нього Абдуль-Кадім Заллюма (р.а.), і він не перестає рухатися до цього разом зі теперішнім аміром Ата ібн Халіль Абу ар-Рашта, нехай благословить його Аллах. У справжній час працює у більше ніж сорока країнах світу, включаючи Ємен, піднімаючи усвідомленість синів мусульман ідеями та законами Ісламу, пов’язуючи їх з дійсністю, проводячи ідейну боротьбу з західними країнами з метою вигнати їх ідеї і закони; і розкриває їх плани у мусульманських країнах, щоб Ісламська Умма привела його до влади та встановленню Ісламської держави, спираючись на загальний погляд, витікаючий із загального усвідомлення. Це і є метод Посланця Аллаха ﷺ, який поверне правління Ісламом у державі Халіфат для відновлення Ісламського способу життя, який зник з обличчя землі вже біля ніж дев’яносто років.

Вже прийшов час встановлення держави Халіфат після його тривалої відсутності. І не принесе жодної користі те, чим займаються країни Заходу із викривлення його образу, і не залишиться перед ними нічого іншого, окрім як взаємодія з ним як наказує того дійсність.

يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ

«Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми вустами, але Аллах збереже Своє світло, навіть якщо це ненависно невіруючим» (61:8).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Ємен
№ H.T.Y. 166
Неділя, 12 Сафар 1435 р.х.
15/12/2013

Головне меню