Хізб ут-Тахрір повністю відкидає результати діалогу та пропонує альтернативу

Ємен
Друкарня

Відбулася заключна зустріч конференції по національному діалогу між політичними силами в Ємені під опікою Заходу та у присутності деяких лжесвідків «керівних органів Ради співпраці країн Перської затоки».

На завершення конференції відбулась урочиста церемонія з участю представників від держав-гігантів політичного врегулювання в Ємені (постійних членів у раді Безпеки та керівних органів у раді співпраці країн Перської затоки). На проведення конференції були витрачені величезні кошти та були організовані танці на «ранах» страждаючого єменського народу. Дивно те, що Ємен відноситься до найбільш бідних країн та одночасно належить до числа країн, де більше за усе влаштовуються урочистості?!

 

 

Результати конференції діалогу – це смертельна отрута. Вони спокусили лише тих, хто  зваблений та обманутий західною культурою, блукає у її оманливому блиску, тих, хто живуть у конфлікті з рішеннями, які виходять із їх ісламської ідеології та її ідей. Вони не змогли побачити світло через свою сліпоту, яка спіткала їх у результаті покірності іноземцю та відданого підкорення йому. Вони погодились допустити слова «Іслам» та «шаріат» в заключних заявах конференції виключно для того, щоб кинути пил у вічі та обдурити легковажних людей, які задовольняються самим лише словом «Іслам»  і щосили радіють.

Результати діалогу не були побудовані на основі ісламської ідеології. Навпаки,вони виступили проти усього, що має відношення до Ісламу. Замість того, щоб виразити сподівання єменського народу, який прагне до відродження на основі своєї істинної релігії, яка схвалена Всевишнім Аллахом для людства, учасники діалогу  у своїх заключних заявах стали представляти світу, що революція цього народу була скерована проти решти частини його релігії, у якій ці учасники конференції бачать причину нещасного положення жителів Ємену та жителів інших мусульманських країн. При цьому зваблені Заходом, ці особистості знають про те, що положення мусульман дійшло до нинішнього занепаду після того, як вони були віддалені від своєї релігії, а її закони були вилучені від регулювання їх справ в усіх сферах життя.  

Тут ми не збираємось постатейно спростовувати результати діалогу, що відбувся, але простіший погляд на нього з його результатами вказує на його жалюгідність, якщо судити про нього по критеріям Ісламу. В основу цих результатів не був покладений ісламський шаріат. Вони засновані на компромісі, тобто ідеологічному принципі відокремлення релігії від життя, а точніше «від регулювання життєвих справ». І це не дивно, тому що жителі Ємену та решта світу знають, що західні держави, які є спонсорами цієї конференції, не у змозі самі по собі керувати справами своїх народів, окрім як за допомогою обману, махінацій та колоніалізму, який має на увазі поневолення інших народів. І коли ці колонізатори з їх різноманітними формами усвідомили небезпеку для своїх інтересів у мусульманських країнах, і,зокрема, в Ємені з його природними багатствами, вони стали погрожувати його жителям двома злощасними варіантами: або діалог або громадянська війна. Цим самим вони намагаються відволікти розуми людей від правильного рішення, яке полягає у викоріненні  капіталістичної системи та встановленні системи Ісламу у державі праведного Халіфату.  

Захід, і особливо Британія, зміг зберегти свої інтереси в Ємені та ігнорувати інтереси єменського народу, оскільки інтереси цього народу його хвилюють виключно у тій мірі, щоб зберігати честь своїх агентів (правителів-маріонеток) перед їх власними народами. Так, де ж ісламська ідеологія єменського народу стосовно результатів цього діалогу?! Де системи життя, які виходять із цієї ідеології у політичному, економічному та решти аспектів життя стосовно цих результатів діалогу?! Де вплив цієї ідеології на рівні особистості, суспільства та держави?! Де ісламський критерій вчинків, який представляється у дозволеному та забороненому,і  де вищі цінності, які гарантують збереження суспільства?! Або ж ці результати враховують необхідні суспільству розвиток, прогрес,цноту та прагнення до досконалості?!  

Звертаючись до наших жителів Ємену, особливо  на тлі урочистостей, що відбуваються, хочемо сказати їм, щоб вони не обманювались цими результатами і щоб їх не вводили в оману ці посмішки, привітання та хвала з боку невірного Заходу:

«Якщо бачиш зуби у відкритих вустах Заходу, не думай, що він посміхається».

Жителі Ємену!

Ваша віра та мудрість не можуть дозволити вам скоїти приниження у вашій релігії, яким би не було виправдання. Яке ж виправдання може бути у вас перед вашим Господом та Творцем, Який дає вам життєвий наділ та владний над вами. Яке виправдання у вас буде перед Ним, коли Він звертається до вас і застерігає Своїми словами:

وَلا تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَمَا لَكُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِيَاءَ ثُمَّ لا تُنْصَرُونَ

«Не схиляйтесь на бік беззаконників, що  вас не торкнувся Вогонь. Нема у вас покровителів та помічників, окрім Аллаха, і тоді ніхто вам не надасть підтримки» (11:113)

فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشَى أَنْ تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَنْ يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ فَيُصْبِحُوا عَلَى مَا أَسَرُّوا فِي أَنْفُسِهِمْ نَادِمِينَ

«Ти бачиш, що ті, чиї серця вражені недугом, поспішають серед них та говорять: «Ми не боїмось, що нас спіткає біда».  Але, може бути, Аллах явить перемогу або своє повеління, і тоді вони стануть жалкувати про те, що приховували в собі» (5:52)

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّمَا الْمُشْرِكُونَ نَجَسٌ فَلا يَقْرَبُوا الْمَسْجِدَ الْحَرَامَ بَعْدَ عَامِهِمْ هَذَا وَإِنْ خِفْتُمْ عَيْلَةً فَسَوْفَ يُغْنِيكُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ إِنْ شَاءَ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ حَكِيمٌ

«Якщо ж ви боїтесь бідності, то Аллах забезпечить вас багатством із Своєї милості, якщо побажає. Воістину Аллах Знаючий, Мудрий» (9:28)

Жителі Ємену!

Вже на протязі довгих років, не вщухаючи, лунають голоси щирих мусульман, - прибічників Хізб ут-Тахрір – які попереджають вас про підступність Заходу та його переговорах. Ці мусульмани пропонують вам для відродження умми альтернативу – а вірніше вашу істинну основі із Ісламу – взяту із ідеології самої ісламської умми, щоб ви практично реалізували її. Невже ви не станете приймати її ?! Цією альтернативою є держава Халіфат, яким задоволені ті, хто населяє землю та небеса.

Жителі Ємену!

Чи думаєте ви, що ваше положення та ваші проблеми будуть вирішені вашим ворогом?! Не обманюйтесь словами тих, хто говорить вам: «Увесь світ разом з вами». Якщо це правда, то хто ж тоді проти вас. Хто ж тоді керує хаосом у вашій країні, контролює ваших правителів та поглинає ваші багатства…?!

Ми застерігаємо вас від гніву вашого Господа, якщо ви погодитесь з цим положенням і не будете діяти разом зі щирими мусульманами для відродження ісламського способу життя. Покваптесь же до слави та величі у цьому житті та у світі вічному, адже Аллах з вами і Він не зменшить ваших діянь.

Знайте, що стосовно вас Захід витрачає кошти тільки для того, щоб збивати людей зі шляху Аллаха. Він дає малість , щоб отримати більше. Хіба ви не думали про те, чому він дає вам фінансові засоби, хоча сам погруз в економічних кризах, і більше того, гине в ідейному, політичному та економічному плані? І якщо б у нього не було опори в обличчі правителів-агентів, які надають йому ваші багатства, то його загибель вже була б у минулому.  
 

Ми також попереджаємо цих єменських політиків в обличчі правителів, політичних партій, вчених, шейхів, військових керівників та інших про те, що їх кінець буде плачевним перед Господом та перед їх уммою, якщо вони не відмовляться від результатів конференції і не стануть діяти для здійснення того, у чому є для них слава та вдоволення їх Господа. Ми говоримо про встановлення Халіфату, для чого і веде свою діяльність Хізб ут-Тахрір. І нехай не підштовхує їх на гріх гордість , щоб не опинитись їм серед загиблих.  

وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكًا...
«А хто відвернеться від Мого Нагадування, на того чекає тяжке життя …» (20:124)


Таким є наш заклик до вас і наш обов’язок лише у тому, щоб ясно передати його вам. Ви неодмінно згадаєте про те, що ми говоримо вам, а ми віддаємось на волю Аллаха, діючи в ім’я Його вдоволення та переносячи усі труднощі на Його шляху, доки не звершиться рішення Аллаха і не здійсниться Його обіцянка. Якщо ви відповісте на наш заклик, то у цьому для вас буде слава та велич у цьому світі та у майбутньому житті. Якщо ж ви загордитесь, то Аллах приготує тих, хто замінить вас, і вони не будуть подібні до вас, а ви будете очікувати лише таке ж установлення Аллаха, яке було для тих, хто був до вас.    


Абдуль Муъмін аз-Зайлаий
Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Ємен
№ H.T.Y. 167
Середа, 28 Рабіъ уль-авваль 1435 р.х.
29/01/2014

Головне меню