Підсумкова заява прес-конференції “Федералізм: це вимога народу чи вимога Заходу?!”

Ємен
Друкарня

Підсумкова заява прес-конференції на тему: “Федералізм: це вимога народу чи вимога Заходу?!” яку провів Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Ємені 17/02/2014

Викриваючи плани Заходу і його агентів у Ємені, керуючись поставленим нам Аллахом обов'язком заклику до добра і утримання від зла, не боячись говорити правду, особливо у світлі запеклої міжнародної боротьби за єменську землю з її багатствами, а також у світлі катастрофічних для Ємену і його народу підсумків діалогу, який відбувся нещодавно, які передбачають розділення країни на федеральні суб'єкти, що не було вимогою єменського народу, а слугує нав'язаним рішенням із гнізд західних посольств, несучи в собі вибух ситуації в Ємені з метою руху країни до подальшого погіршення у політичній, економічній, соціальній та інших сферах життя суспільства.

Виходячи зі сказаного вище, ми у завершенні своєї прес-конференції заявляємо наступне:

1. Ані під яким найменуванням недопустимий розділ країни. Федералізм недійсний як за шаріатом, так і де-факто. Це — рішення, яке Захід нав'язав єменському народу. Жителі Ємену не для цього виступили на революцію.

2. Захід відхилив революцію з її курсу і скористувався нею для досягнення своїх інтересів. Особливо це стосується Великобританії., яка зберегла свої інтереси та інтереси своїх агентів в особі правлячих родин, зумівши взяти під свій контроль революцію шляхом реалізації політичного урегулювання між цими родинами.

3. У своїй боротьбі з Великобританією за Ємен Америка не буде сидіти склавши руки. Через своїх агентів вона буде вести країну до іще більшого хаосу і вбивств, доки жителі Ємену не стануть діяти для досягнення істинних змін, які усунуть від них панування Заходу.

4. Федерація — це злочин проти народу Ємену. Відповідальність за цей злочин і його наслідки понесе кожна партія, кожна організація, кожний політик і вчений, які висловили своє довір'я Заходу і прийняли участь у підписанні відповідного документу. Той, хто не засуджує це, також несе на собі долю з цього великого гріха.

5. Хізб ут-Тахрір закликає увесь спектр політичних сил Ємену до того, щоб запобігти втручанням Заходу, зокрема США і Великобританії до справ Ємену (єменський народ не потребує їх опіки), і припинити співпрацю з цими колонізаторськими державами, темна історія яких відома нам у Палестині, Іраку, Судані, Пакистані, Афганістані тощо.

6. Ми закликаємо наш народ у Ємені, який володіє дарованими йому Аллахом вірою і мудрістю, зайняти у відношенні до цих колонізаторських проектів таку позицію, якою буде вдоволений Господь. Ми закликаємо їх приєднатися до діяльності з Хізб ут-Тахрір для відродження ісламського образу життя шляхом встановлення праведного Халіфату. Хізб ут-Тахрір запропонував ідеальну конституцію, яка виходить з ісламської ідеології, охоплюючи усі сфери життя, яка гідна прийняття і достатня для рішення усіх проблем.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Ємен
№ H.T.Y. 170
Понеділок, 17 Рабі ас-Сані 1435 р.х.
17/02/2014

Головне меню