Делегація Хізб ут-Тахрір Ємен вручає пакистанському посольству послання

Ємен
Друкарня

Делегація Хізб ут-Тахрір Ємен вручає пакистанському посольству послання у межах кампанії, яку почав Хізб ут-Тахрір під назвою «Негайно звільніть Навіда Бата»

Делегація Хізб ут-Тахрір/Ємен на чолі з інженером Насером Ваханом Аль-Хабі, членом Хізб ут-Тахрір, у вівторок 01.04.2014 вручила пакистанському посольству послання у межах кампанії, яку почав Хізб ут-Тахрір в усіх частинах світу під назвою «Негайно звільніть Навіда Бата». Делегація зустрілася з виконуючим обов’язки посла Пакистану Халідом Хусейном Хан Кудару.

Було передано послання, яке видав Хізб ут-Тахрір/Пакистан у вигляді прокламації, під назвою:

وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا أَن يُؤْمِنُوا بِاللَّـهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ
«Вони виміщали їм тільки за те, що ті увірували в Аллаха Могутнього, Хвалимого» (85:8).

Це послання було спрямоване до уряду його країни, який викрав прес-секретаря партії у Пакистані майже два роки назад і досі є невідомим місце його ув’язнення. Також він не був притягнутий до суду чи очної ставки. І «провина» його тільки в тому, що він говорив, що його Господь – Аллах, працював задля створення Праведного Халіфату за методом пророкування, для об’єднання мусульман і єднання їх частин. Його язик був правдивим і говорив благе, викривав змови, які плів Захід і його агенти проти країни та народу.

У прокламації, переданій виконуючому обов’язки посла в Ємені, було сказано наступне:

«Навіда Бата, офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані, відомого серед людей, який користувався широкою повагою в суспільстві, було викрадено бандитами режиму 11 травня 2012 року, тобто майже 2 роки тому.

Воістину, він постраждав за своє прагнення викривати змови проти мусульман, за свою ясну пропозицію правління за Ісламом і роз’яснення того, яке благо для мусульман всього світу несе таке правління, більше того – для всіх людей. За це прагнення він багато постраждав від зрадників всередині політичного і військового правління, після чого бандити вирішили змусити його замовкнути через свою сліпу слухняність хазяям-колонізаторам, котрі борються із закликом до Халіфату, де б він не був – від Сирії до Пакистану.

Не задовольняються бандити тільки тим, що організували кампанію проти Хізб ут-Тахрір і переслідують активістів, де б вони не були. Навіть коли ті, дбаючи про справи людей, на дорогах роздають листівки, нехай навіть це було в короткий час… Вони не задовольняються цим. Більш того, вони записали у свій список окрім великої кількості своїх злочинів проти Ісламу іще і злочин переслідувань всюди. Вони викрадають людей на очах у їх маленьких дітей, утримують їх у підземеллях. Усе це відбувається з причини їх невдоволення заклику до істини…».

Виконуючий обов’язки посла проявив готовність донести це послання до уряду, який цілком потонув у брехні і покірності, і усе одно не відмовляється продовжувати слугувати інтересам своїх хазяїв на Заході, а особливо Америці, в арештах відданих своїй справі членів Хізб ут-Тахрір.


Абдуль Мумін аз-Зайлаий
Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Ємені
Середа, 02 Джумада ас-Сані 1435 р.х.
02.04.2014

 

Головне меню