Відповідь Хізб ут-Тахрір на публікацію газети «Аден аль-Гад»

Ємен
Друкарня

Газета «Аден аль-Гад» оприлюднила 26.05.2014 на своїх сторінках і на веб-сайті статтю під назвою «Невідома ісламська партія знову виходить з підпілля у містах Мукалла та Аден на тлі нових побоювань процесу змішування карт на півдні країни».

У статті говориться про те, що на півдні Ємену знов активізувала свою діяльність невідома ісламська партія, що іменується Хізб ут Тахрір аль-Іслямій, якій передувало продемонструвати свою публічну активність у 2011 році, і багато іншого. Також у статті пишеться, що місцеві мешканці міст Аден та Мукалла в інтерв’ю репортерові газети «Аден аль-Гад» розповіли, що невідомі особи розвісили на вулицях двох міст банери із закликом до відмови від існування будь-яких кордонів, які за думкою цієї партії є колоніальними. Також ці банери були розвішані на низці будівель у містах Аден та Мукалла. Окрім цього було відзначено, що одні й ті самі банери були використані в інших єменських містах, де партія іще не вела ніякої політичної праці.

Таким був звіт газети, яка називає себе професійною та об’єктивною. Таким є її ставлення до хізбу і його заходів. Цікаво, якщо ми пояснимо їй істину і знімемо завісу з її очей для повної ясності мети і діяльності хізбу, чи оприлюднить вона нашу відповідь на своїх сторінках і веб-сайті? Або її професіоналізм і об’єктивність не дозволять їм зробити це?! Ось тоді буде зрозуміло, хто приймає рішення оприлюднити матеріали, редакція чи біси (шайтани).

Твердження про те, що Хізб ут-Тахрір є невідомою партією, не відповідає дійсності. Загальновідомо, що Хізб ут-Тахрір є світовою партією, яка веде свою діяльність у більше ніж 40 країнах світу. Зайвим є представлення його, особливо для робітників ЗМІ й тих, хто стежить за подіями і новинами! Що стосується малого висвітлення його потужних глобальних публічних заходів у мас-медіа, особливо на телебаченні, то це претензії до самих мас-медіа. Адже існують червоні лінії, які не повинні переступати ЗМІ, найяскравішими з них виступає заборона на висвітлення глобальних світових заходів, організованих хізбом з нагоди трагічної річниці зруйнування держави Халіфат.

Хізб ут-Тахрір у місцях своєї присутності у багатьох країнах і майже на всіх континентах світу веде активну діяльність з пробудження умми і володарів сили з неї для роботи над правильною зміною, яку можна реалізувати виключно під керуванням Праведного Халіфату за методом пророкування. Адже сьогодні навіч продемонстрували свою неспроможність усі імпортовані із Заходу проекти та його занепала культура. Такі секуляристичні та демократичні проекти, як громадянська держава, соціалістичні, націоналістичні або патріотичні проекти. Їм не вдалося забезпечити ісламській уммі гідне життя, тому що вони знаходяться у суперечності з її віровченням і вдоволенням Всевишнього Аллаха. Гірше за те, вони увергнули людей в обмежене життя, сповнене криз і проблем.

Хізб активно веде свою працю, звертаючись до усієї ісламської умми, особливо у хворобливі пам’ятні дні, а саме у 93-тю річницю зруйнування держави Халіфат, яку зруйнував ненависний Захід працюючи у змові з купкою зрадників з числа арабів і турків. Так, 28 Раджабу 1342 року за хіджрою (3 березня 1924 року) було усунено Халіфат. Тому з нагоди цієї трагічної дати хізб провів конференції, семінари, мітинги, розвісив банери, плакати та інші заходи. Адже народ Ємену є частиною цієї нації, а отже їм належить бути в авангарді праці над цією великою метою, враховуючи їх благородну степінь, якої удостоїв їх Всевишній Аллах з вуст свого пророка. Адже Халіфат – це гарант їх безпеки, захисту і добробуту. Адже лише Халіфат зможе присікти руки Заходу і його підступи проти єменців, які на собі відчули усю гіркоту, нещастя, братовбивство і розрізненість, які стали наслідком виконання над ними соціалізму та капіталізму. Однак пихаті продовжують виказувати свою впертість.

У межах своєї міжнародної інформаційної кампанії хізб провів у Ємені свої заходи у тому числі і розташування банерів у більшості районів на півночі та півдні столиці Сана, а також у Зімар, Ібб, Таїз, і навіть в Аден, Мукалла та інших містах. Хізб не робить різниці між мешканцями Ємену, більше того, він не робить різниці між усіма мусульманами. Хізб не був, не є і ніколи не стане картою в руках Заходу та його приспішників з числа маріонеткових правителів та корумпованих політиків. Тому уся ця глобальна дезінформація та містифікація ніщо інше як частина війни, яку Захід зі своїми приспішниками проголосили Хізб ут-Тахрір і його меті. Адже ця єдина партія, яка викрила і викриває їх змови і махінації в усьому світі. Як інакше, адже Захід чудово розуміє, що лише Халіфатові під силу вигнати його вплив з мусульманських країн і боротися з ним у його ж будинку, щоб його громадяни могли масово приймати Іслам, бачачи гарне поводження зі своїми громадянами і правильність тих рішень, які буде виконувати він, а також, щоб Халіфат став порятунком для них, особливо у світлі економічних та моральних криз, які змітають їх.

Якщо б проблема обмежилася тією поверхнею, якою висвітлює газета та її веб-сайт заходи хізбу. Але ні, газета переступила цю межу і спробувала зобразити хізб так, наче він використовує фізичні дії та насилля на шляху побудування Халіфату. Однак, усе дарма. Усім відомо, що у своїй діяльності по встановленню Халіфату хізб слідує методові Пророка Мухаммада ﷺ, який не допускає використання фізичних дій для встановлення держави. І хочеться відзначити, що хізб слідує цьому не заради свого добробуту або через страх і боягузливість. Адже усім відомо, що його членів заарештовують, піддають тортурам, гонінням та навіженим обвинуваченням, але вони не відхиляються від методу Пророка ﷺ, який вони обрали собі.

Ми не будемо багатослівні і не станемо вживати лайку у своїй відповіді. Ми не вдамося до підтасування і викривлення, як вчинила газета. Намагатимемося думати про інших добре і знайти виправдання тих, хто не бачить нас через ту завісу, яка вкрила їх очі, а також через недостатність інформації у них. Не дивлячись на те, що ми не одягнуті у маски, як і не йдемо ми у невагомість після проведення своїх заходів. Ми відкриті і готові говорити істину, неухильно дотримуючись її та працюючи над побудуванням Халіфату всупереч інформаційній блокаді та дезінформації.

Вашій увазі приводимо фотографії деяких банерів, розташованих у столиці Сана та місті Таїз, можливо наші слова дійдуть до вашої свідомості і ваших сердець.


Абдуль Мумін аз-Зайлій
Голова інформаційного відділу Хізб ут-Тахрір у вілаяті Ємен
02 Шаабан 1435 рік
31/05/2014    

Головне меню