Хізб ут-Тахрір вілаят Ємен спонукає жителів Ємену до роботи по встановленню Халіфату до річниці 93-річчя його розвалу

Ємен
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у Ємені, особливо у переможному місяці раджаб, веде кампанію цілеспрямованого заклику до жителів країни до повернення до того, до чого зобов’язує їх Аллах, тобто до відновлення ісламського життя встановленням Халіфату.

Звертаючись із цим до усіх мусульман нагадуючи їм про трагічну дату 93-річчя з того дню, коли хрестоносний Захід зробив свою справу по знищенню Халіфату вступивши у змову з купкою зрадників з числа арабів і турків, у результаті чого було скасовано Халіфат 28 раджабу 1342р.х., що відповідає 3 березня 1924р. І стали мусульмани жити у приниженні і соромі, ставши легкою здобиччю для інших народів, які почали відноситися до мусульман подібно до того як ставляться до їжі на дерев’яному блюді, здійснюючи безліч актів віроломства. Західні змовники розділили їх країни, образили гідність людей, зачепили їх честь, спаплюжили їх святині, розграбували їх багатство, розставили кордони між ними, прибрали шаріат Аллаха від них, розставили правителів, які були рабами Заходу. Правду сказав Посланець Аллаха, мир йому і милість Аллаха, адже ми стали дійсно як піна на воді!!

У Ємені Хізб ут-Тахрір провів наступні кампанії із заклику:

1. Були розповсюджені листівки з письмовими проповідями, присвяченими трагічній даті 93-річчя зі дня зруйнування держави Халіфат. Ці листівки брати з Хізб ут-Тахрір спрямували спеціально до проповідників у мечетях та вчених у головних містах Ємену, таких як Сана, у провінціях Умран та Тааз, в Адені, у Макля, у Заммар та інших містах. За милістю Аллаха було розповсюджено чимало листівок у цих містах цілеспрямовано до таких людей, після чого вони з мінбарів розповіли про це населенню і таким чином тисячі мусульман згадали цей трагічний день і цю велику Державу й побажали її найскорішого повернення, а це не важко для Аллаха. Зміст проповіді показував обов’язковість роботи для повернення Халіфату і його важливість у житті мусульман, а також для усіх людей у світі.  Також було нагадано моменти сповнені силою і благородністю, які супроводжували Ісламську Умму у часи Ісламської держави, яку втратили мусульмани після падіння їх Халіфату, особливо у затінку агентурних правителів, яких насадив Захід для збереження своїх інтересів, які є приниженими рабами, вони покрили ісламську Умму соромом та приниженням.

2. Були встановлені великі банери у значущих місцях центральних міст, щоб могли бачити усі люди, також було зроблено яскраві написи на стінах коло головних доріг, після чого деякі брати з Хізбу зробили коментарі людям, будучи коло кожного банеру у вказаних містах, у яких були зроблені написи, що закликали мусульман до праці над Халіфатом, які роз’яснюють для них важливість відмови від того, щоб насаджені уряди залишалися й далі. Ось ті деякі написи, які були зроблені на банерах:

«Халіфат – це обіцянка Аллаха Всевишнього і радісна звістка Його Посланця, мир йому і милість Аллаха», «Халіфат… це джерело нашої сили, шлях нашого розвитку і символ нашої єдності», «Халіфат… ми були з ним сторіччями, і ми будемо правити миром із Халіфатом знову», «Халіфат… у ньому кращі закони у ньому кращі закони, які розсіюють темряву», «Майбутній Халіфат… шлях визволення від колоніалізму з усіма його видами», «Майбутній Халіфат… ні – кордонам колоніалізму для єдиної ісламської Умми», «Ні – демократії, ні – громадянському суспільству, лише Ісламський Халіфат».
 

Хвала Аллаху, жителі Ємену відповіли на цю справу тим, що захотіли співпрацювати, адже почала зв’язуватися з нами велика кількість людей з цих міст, які стали прибічниками цієї справи разом з нами. Але, тим не менш, було небагато й тих, хто не міг терпіти навіть саме слово Халіфат, тому що вони обдурені міражем демократії і громадянського суспільства, вони осліплені ненавистю і не можуть побачити світло.

Найдивніше те, що деякі співробітники безпеки й ті, хто належить до Ісламу і до ісламських партій почали зривати ці плакати у той час, як вулиці міст сповнені плакатами із закликом до демократії, до громадянського суспільства і закликами до діалогів, а також плакатами інших партій з національними, патріотичними, соціалістичними, демократичними, сектантськими, мазхабними, світськими гаслами, гаслами, що закликають до ненависті чи смутку взаємної ворожнечі між мусульманами, щоб зіпсувати країну та людей.

Також ми здивовані вчинками деяких продажних п’ятничних проповідників, які не знають ціни відповідальності покладеної на них Аллахом, якщо вони замість того, щоб навчати людей їх релігії і робити у відношенні них те, що наказує Аллах, замість цього ми бачимо як вони навчають людей національним святам, святам демократії, республіканського режиму, гаслам отруйного діалогу, більше того ведуть кампанію проти Халіфату, який є короною фардів, мотивуючи тим, що Умма не готова до нього або що у цей час заклик до Халіфату це фітна (смута)! Але це вони впали у фітну.

Ми вдячні тим проповідникам, які відповіли на заклик істини, які донесли до людей слово істини і не бояться заради Аллаха нічого. Ми кажемо їм: «Хай благословить вас Аллах. Дякуємо вам. Цей обов’язок на вас і нагорода в Аллаха велика і це буде для вас за вашу роботу. Продовжуйте говорити слова правди і закликайте людей до встановлення Халіфату, нагадуйте їм про важливість Халіфату і його значущість. Працюйте разом зі щирими членами Хізб ут-Тахрір над цим великим обов’язком і знайте, що заклик до Халіфату і робота на цьому шляху не є сезонною працею, і не можна плакати над руїнами, навпаки це важка безперервна робота з твердим рішенням зсувати гори, допоки не повернеться ісламське життя до нас та у нас у затінку Праведного Халіфату за методом пророкування, чим ми хочемо отримати вдоволення Аллаха Всевишнього і очистити свою совість від того Дня, який ми зустрінемо і врятувати нашу Умму від втрат та впливу з боку гієн Заходу».

О жителі Ємену, о віруючий та мудрий народ! Воістину, Хізб ут-Тахрір закликає вас до того, щоб ви відповіли на наказ Аллаха, щоб ви почали жити так, як наказує Всевишній, а не так, як вам диктує західний стиль життя. Ми присвятили свої душі праці над наказом Аллаха й узаконюванням Його шаріату, не дивлячись на те, що чинять деякі люди, які відносяться до цієї Умми, які спотворюють образ Халіфату й тих, хто працює над ним, адже цих людей мобілізували правителі, щоб вони почали виконувати свою роль у тому, щоб збити погляди людей від Халіфату й тих, хто над ним працює, щоб виділитися перед цими правителями і гнилими республіканськими, демократичними та монархічними режимами, які доїдають свій останній хліб, так що пізно!

Пил не затьмарить сонце і Халіфат не прийде від рук тих, хто не говорить про Халіфат у лице несправедливому правителю. Не зрадить Умма правління над собою тим, хто несе проекти невірного Заходу, нехай навіть вони і змогли обдурити її на деякий час. О жителі Ємену, знайте що Халіфат наближається, з волі Аллаха. Невірний Захід разом зі своїми тиранами та приниженими рабами почали пхати свого носа. Умма почала збиратися навколо щирих своїх синів, працюючих над Халіфатом по всій землі. Кожного разу, коли посилюється війна проти Хізбу і його членів, Умма все більше і більше стає на їх бік і це за милістю Аллаха Святого і Всевишнього відбувається з рішучістю і терплячкою від носіїв заклику. Працюйте ж разом зі щирими мусульманами для встановлення Халіфату і хай не відвертають вас від цієї праці усілякі злочинці. Працюйте разом з Хізб ут-Тахрір, який не працює для матеріального зиску, не застосовує зброї як шляху до встановлення Халіфату, не займається вбивствами, який не спокушається демократією, посадами й міністерствами, а працює для встановлення Халіфату за шаріатським шляхом, за шляхом нашого благородного Посланця Мухаммада, мир йому і милість Аллаха, яким він, мир йому і милість Аллаха, йшов прямо, дотримуючись наказу Аллаха так, що встановив цю Державу.

وَقُلِ اعْمَلُواْ فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ

«Скажи: «Трудіться, і побачать ваші діяння Аллах, Його Посланець та віруючі» (9:105)


Абдуль Мумін аз-Зайлаий
Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Ємен
Середа, 07 Шабан 1435 р.х.
11/06/2014
№ H.T.Y. 175

Головне меню